2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkeze merhabalar nasılsınız.
dün çok yoğundum bir türlü fırsat bulup giremedim.
dün akşam birşey öğrendim ve çok canım sıkıldı doğum izin parasını işveren vermekle yükümlü değilmiş çalıştığım firma eskiden tam maaş olarak veriyordu ama artık vermiyorlarmış devletten alıcamışız oda günlük maaşının 3/2 si kadar mış benim zaten devlette gözüken maaşım askari ücret gerçek maaşım üzerinden zaten prim yatmıyorki devletin bana vereceği 4 ay için 1500 tl para ben bilmiyordum duyunca üzüldüm Allah yardım etsin hepimize doğum masrafları bebek masrafları hakkımızda hayırlısı.

Bende çıkıyorum leylacım melikeyi görürsen slm söle kendine ii bak çok öptüm canım :)

Bende gelemesemde siz aklımdasınız hep bi sorun olmamasına çok sevindim canım benim randevu 26 aralık da benim mide bulantılarımda azaldı biraz ama devam edio melikeninde geçer inşaallah :)
inşallah canım yaaa..bende sabahları fazla oluyor..geçer inşallah...
aramıza hg canım...bebişin hayırlı olsun...bana bulantı ilacı verdi..metpamit sanırım..tam hatırlamıyorum ama hiç içmedim...ilaç kullanmaktan yana değilim..
doktor bilir canım...tahlil ister gerekirse...:13:
kızlar ben masamı toparlayıp çıkmaya hazırlanayım ..
hepiniz öpüldünüz Allaha emanetsiniz
hayırlı haberlerle gel tatlım...güzel haberlerini bekliyoruz asilim..
hg canım...şimdiden takma kafana bunları yaaa..hayırlısı olsun....

Leylacigim ayetel kürsileri okudum...... Insallah hepimizin bebisi icin faydali olur
ama burada herhafta bir kisiye okursak ....... yil sonuna kadar okuruz, hatta bence cogumuz dogum bile yapmis olur, napsakki..... ilk bastaki listeye baktimda masallah o kadar cogalmisizki..... buna en kisa zamanda bir cözüm bulmak lazim, cünkü dogal olarak hrkes kendisi icinde okunmasini ister, ama listeye bakinca sira bana zor gelir diyenler bile olur !!!

ağzına sağlık bitanem...hg bu arada...nasılsın asudem iyimisin canım...bebiş nasıl?
canım şuanda 19 kişiyiz bu hafta 3 kişinin okuması bitiyor..hamilelik 36 hafta zaman artıyor...baştaki listeye göre değil katılıma göre liste yaptık canım...sorun olmaz yani...

Son düzenleme:
2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

rainofapril İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu 20 Adet Ayetel Kürsi
2-Asudem 20 Adet Ayetel Kürsi
3-LeYLa_21 20 Adet Ayetel Kürsi
4-Limon_kabugu 20 Adet Ayetel Kürsi
5-xnurcx 20 Adet Ayetel Kürsi
6-GamzeliKiz 20 Adet Ayetel Kürsi
7-Persembe 20 Adet Ayetel Kürsi
8-Defhne 20 Adet Ayetel Kürsi
9-asilmavi 20 Adet Ayetel Kürsi
10- Arina 20 Adet Ayetel Kürsi
11- tugcal 20 Adet Ayetel Kürsi
12-fatmanur 20 Adet Ayetel Kürsi
13-exorcist_trex 20 Adet Ayetel Kürsi
14-okyanus84 20 Adet Ayetel Kürsi
15-zazez 20 Adet Ayetel Kürsi
16-evdefnaz 20 Adet Ayetel Kürsi
17-zeytin gözlü 20 Adet Ayetel Kürsi
18-semenya 20 Adet Ayetel Kürsi
19-karatasoz 20 Adet Ayetel Kürsi

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....

kızlarrrr doktorum bana düşük riski olmasın diye hani ilki düşüktü yaa prostegon vermişti kilo aldırıyomus kii aldım suanda bi klio fazla geliyom bıraktım şimdi bişi olmaz inşallahhhh

melikecim progestanı bırakma canım kiloları verirsin nasılsa... dr bırakabilirsin diyene kadar kullan bence...

ayyy bu kadar olur aynı cümleler

leylacım ben okudum canım... bu arada pazar günü mü duasi yapılıyor ben geçen hafta giremediğim için bilememişim....

ohh ohh yan gel yat vallaa ne güzel benim işyerimdekiler gözüün içine bakıyo aman bişi derimde rapor izin alırım diye korkuyolar..ama çok halsiz ve uykusuzum ayakta uyucam nerdeyse....ama bi allahın kulu nasılsın demez...olurda iyi değilim deersem diye...ama ilerleyen zamanlarda alıp raporlarımı dinleneceğim...

hepiminiize çoook ama çook teşekkür ederim. tek tek alıntı yapmadım. zaten hepiniz teselli de ve iyi dileklerde bulunmuşsunuz. çok sağolun arkadaşlar.

dr. kistin 3 cm den ufak olduğu için sorun teşkil etmeyeceğini zamanla küçülüp yok olacağını söyledi.
bebek içinde geç döllenme olmuş olabilir dedi. 19 ekim son adet tarihim. ama bebek 29 ekimden kalmış...
folbiol verdi. şuan herşey yolunda dedi.

15 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. şuan endişeleneceğim birşey yokmuş.
15 gün sonrayı sabırsızlıkla bekliyorum.

herkese sağlıklı keyifli hamilelikler dilerim.

sagol canim iyiyim, dün kahverengi lekem oldu, birazda agrim vardi korktum, ama suan iyiyim cok sükür, doktorumada sormadim öyle olayi kendi akisina biraktim , Rabbim ne yazdiysa o olur, ama benim ilk gebeligim düsük olunca korktum ister istemez, esimde daha gelmedi (( moral olrakta yanimda kimse yok destekcim, yani bi siz varsiniz iste burayi okuyup teselli buluyorum....

vuaov keyifler yerine gelmiş,hep böyle ol canım.kalp atışını da duyarsınız inşallah.biz sana dedik ama o kadarcık kist bi şey yapmaz diye insan yine de korkuyor demi.

kızlar amma muhabbet etmişsinizsabah oku oku bitmiyorayrı ayrı alıntı yapamadım zaten kk nın yeni halini sevemedim.burdan sesleneyim
Melikeeeeeee sakın dr izin vermeden bırakma progestanı,azalttırarak bıraktıracak zaten.kanaman olur yoksa dedi bana birden bırakırsan.kilo tabi önemli ama bebişimizden önemli değil.

bir de cinsiyet muhabbeti geçmiş ben öbür hamileliğimde 7 haftalık usg resminde kafa ve gövde belirginse erkek,et parçası gibiyse kız demişti halam.nitekim belirgindi,düşük oldu erkekmiş.haloşum 3 erkek annesi olduğundan uzmanlaşmış. herkes usg çıktılarına baksın bakayım.benim makine adi olduğundan bebişlerimi bile göstermiyor ama pıt pıtı duyduk çok şükür.

ah canım ya Rabbim kurtarsın seni bu bulantıdan ölee 1-2 arkadaş
daha biliyorum suyu bile çıkaran benim büyük görümcede öleymiş
ama bitiyo bi şekilde Allah yardımcın olsun

sağol bitanemmmmmmmmmm

kızlarrrr doktorum bana düşük riski olmasın diye hani ilki düşüktü yaa prostegon vermişti kilo aldırıyomus kii aldım suanda bi klio fazla geliyom bıraktım şimdi bişi olmaz inşallahhhh

canım şu an senin bebeğin önemli. kiloyu falan hiç düşünme bence

ben dramine içiyorum canım ama faydası yok

bakk ben sana ne dedimmmmm, cok sükür canim cok sevindim senin adina, insallah daha iyi haberlerini alirsin canim

hayırlı akşamlar kuzumun güzel teyzeleriiiiiiiiiiii biz deldikkkkkkkkk :82:

Son düzenleme:
önemli olan snin ve bebeğinin sağlığı...kilo dediğin neki nasıl olsa alıcaz kiloları bencegerek gördüyse kullan zaten belli bi zmana sonra kullanmana gerek kalmıyacaktır...sen bilirsin gene canım...:94:
tamma kusum ben devam edeyimmm iyisimiiiii saol tatlım benimm
doktorlar galiba vitamin falan veriyormuş acaba tahlil sonuçlarına göremi veriyor bana vermedi mesela size verdimi
evet canım banada elevit prostegon bide coraspin verdi suanda 3 nü kullanıyommm
Bende gelemesemde siz aklımdasınız hep bi sorun olmamasına çok sevindim canım benim randevu 26 aralık da benim mide bulantılarımda azaldı biraz ama devam edio melikeninde geçer inşaallah :)
inşalhh guzum nerlerdesin sen yaa balımmm
Bende çıkıyorum leylacım melikeyi görürsen slm söle kendine ii bak çok öptüm canım :)
ve aleyküm selam datluşumm naber nasılsınnn canımın içiii

tamam bitanem...güle güle ..kendine dikkat et tamam mı rainocum...melikeye selamını söylerim inşallah...
saol leyloşummmmm
melikecim progestanı bırakma canım kiloları verirsin nasılsa... dr bırakabilirsin diyene kadar kullan bence...

ayyy bu kadar olur aynı cümleler
tamam tatlım benim çok saol ben devam edeyim pazartesi doktoruma gidince söleyeyim de öle bırakayımmm cok soal bidenemmm
saol canım benim gözün aydın hayırlı haberlerini alırız inşallah bebişinde saglıcakla gelsin inşallahhh

tamam kusum çok saol bırakmıcam kullanıcam bugün tekrardan zaten yatarken alıyom etkileri beni mahvediyo diyee çok soal tatlışımm benimm

vayyy maşallah melike hamilesin
okuduğum kadarıyla progestan kullanıyormuşsun bıraktım demişsin sakın kilo yapmaz ben kullandım kilo yapmadı dr bırak demeden bırakmasakııınnnn

kankammm bak geldimmm buraya senin yanına defneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…