kızlar ben masamı toparlayıp çıkmaya hazırlanayım ..
hepiniz öpüldünüzAllaha emanetsiniz
inşallah canım yaaa..bende sabahları fazla oluyor..geçer inşallah...Bende gelemesemde siz aklımdasınız hep bi sorun olmamasına çok sevindim canım benim randevu 26 aralık da benim mide bulantılarımda azaldı biraz ama devam edio melikeninde geçer inşaallah :)
aramıza hg canım...bebişin hayırlı olsun...bana bulantı ilacı verdi..metpamit sanırım..tam hatırlamıyorum ama hiç içmedim...ilaç kullanmaktan yana değilim..mrb kızlar bende temmuz annesi olucam bebişimle 8. haftadayızallahım hepimize bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. bu arada bulantı için ilaç kullananlar varsa hangi ilaçları kullandığınızı ögrenebilirmiyim.
doktor bilir canım...tahlil ister gerekirse...ztaen gebelik öncesi demir tedavisi olmuştum .. sonra
bidaha baktırmadım yerine gelmişmi die gebe kaldım .. bakalım
tahlillerde o da varmı
zaman yaklaştıkça heyecan yapmaya başladım bende .. 15 dk ya çıkarım
sizinle yarın sabah paylaşırım kısmetse .. sanada Rabbim kötü tecrübe yaşatmasın .. kimseye hiçbirimize inş.
sağlıkla alalım kucağımıza temmuzda ağustosta hepimiz koyalım buraya fotoları
zaman geçtikçe inş daha neler paylaşıcaz burda
beşikleri yatakları fiyatları konuşucaz giysileri ...
hayırlı haberlerle gel tatlım...güzel haberlerini bekliyoruz asilim..kızlar ben masamı toparlayıp çıkmaya hazırlanayım ..
hepiniz öpüldünüzAllaha emanetsiniz
hg canım...şimdiden takma kafana bunları yaaa..hayırlısı olsun....kızlar herkeze merhabalar nasılsınız.
dün çok yoğundum bir türlü fırsat bulup giremedim.
dün akşam birşey öğrendim ve çok canım sıkıldı doğum izin parasını işveren vermekle yükümlü değilmiş çalıştığım firma eskiden tam maaş olarak veriyordu ama artık vermiyorlarmış devletten alıcamışız oda günlük maaşının 3/2 si kadar mış benim zaten devlette gözüken maaşım askari ücret gerçek maaşım üzerinden zaten prim yatmıyorki devletin bana vereceği 4 ay için 1500 tl para ben bilmiyordum duyunca üzüldüm Allah yardım etsin hepimize doğum masrafları bebek masrafları hakkımızda hayırlısı.
Bende çıkıyorum leylacım melikeyi görürsen slm söle kendine ii bak çok öptüm canım :)
ağzına sağlık bitanem...hg bu arada...nasılsın asudem iyimisin canım...bebiş nasıl?Leylacigim ayetel kürsileri okudum...... Insallah hepimizin bebisi icin faydali olur
ama burada herhafta bir kisiye okursak ....... yil sonuna kadar okuruz, hatta bence cogumuz dogum bile yapmis olur, napsakki..... ilk bastaki listeye baktimda masallah o kadar cogalmisizki..... buna en kisa zamanda bir cözüm bulmak lazim, cünkü dogal olarak hrkes kendisi icinde okunmasini ister, ama listeye bakinca sira bana zor gelir diyenler bile olur !!!
kızlarrrr doktorum bana düşük riski olmasın diye hani ilki düşüktü yaa prostegon vermişti kilo aldırıyomus kii aldım suanda bi klio fazla geliyom bıraktım şimdi bişi olmaz inşallahhhh
Ay bu konuşmaların birazı bana da biryerden tanıdık geliyor eşimin arkadaşlarının çocukları hepsi erkek ona takılırlar kız olsunda alırız bizden iyisini mi bulacaksın diye eşimin cevabı avucunuzu yalarsınız evimin önünden bile geçsin çocuklarınız bacaklarını kırarım olmadı taşınırım mahalleden der.
2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ
rainofapril İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....
1-melike_ecesuu20 Adet Ayetel Kürsi
2-Asudem20 Adet Ayetel Kürsi
3-LeYLa_2120 Adet Ayetel Kürsi
4-Limon_kabugu20 Adet Ayetel Kürsi
5-xnurcx20 Adet Ayetel Kürsi
6-GamzeliKiz20 Adet Ayetel Kürsi
7-Persembe20 Adet Ayetel Kürsi
8-Defhne20 Adet Ayetel Kürsi
9-asilmavi20 Adet Ayetel Kürsi
10- Arina20 Adet Ayetel Kürsi
11- tugcal20 Adet Ayetel Kürsi
12-fatmanur20 Adet Ayetel Kürsi
13-exorcist_trex20 Adet Ayetel Kürsi
14-okyanus8420 Adet Ayetel Kürsi
15-zazez20 Adet Ayetel Kürsi
16-evdefnaz20 Adet Ayetel Kürsi
17-zeytin gözlü20 Adet Ayetel Kürsi
18-semenya20 Adet Ayetel Kürsi
19-karatasoz20 Adet Ayetel Kürsi
DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....
İyiz çok şükür Leylam bir yaramazlık yok bugün tembellik yapıyorum izin aldım işten dinleneceğim dedim yemek yiyemediğim için enerjim çok düşük oluyor zaten daha önceki gebeliklerimden düşük tehdidim olduğu için dr. işyerinde mümkün olduğunca ayaklarını uzatacaksın dedi Allahtan büroda çalışıyorum patronumda beni benden daha çok düşünür Allah razı olsun herkes beni nazlandırıyor anlayacağın.
ağzına sağlık bitanem...hg bu arada...nasılsın asudem iyimisin canım...bebiş nasıl?
canım şuanda 19 kişiyiz bu hafta 3 kişinin okuması bitiyor..hamilelik 36 hafta zaman artıyor...baştaki listeye göre değil katılıma göre liste yaptık canım...sorun olmaz yani...
hepiminiize çoook ama çook teşekkür ederim. tek tek alıntı yapmadım. zaten hepiniz teselli de ve iyi dileklerde bulunmuşsunuz. çok sağolun arkadaşlar.
dr. kistin 3 cm den ufak olduğu için sorun teşkil etmeyeceğini zamanla küçülüp yok olacağını söyledi.
bebek içinde geç döllenme olmuş olabilir dedi. 19 ekim son adet tarihim. ama bebek 29 ekimden kalmış...
folbiol verdi. şuan herşey yolunda dedi.
15 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. şuan endişeleneceğim birşey yokmuş.
15 gün sonrayı sabırsızlıkla bekliyorum.
herkese sağlıklı keyifli hamilelikler dilerim.
ah canım ya Rabbim kurtarsın seni bu bulantıdan ölee 1-2 arkadaş
daha biliyorum suyu bile çıkaran benim büyük görümcede öleymiş
ama bitiyo bi şekilde Allah yardımcın olsun
kızlarrrr doktorum bana düşük riski olmasın diye hani ilki düşüktü yaa prostegon vermişti kilo aldırıyomus kii aldım suanda bi klio fazla geliyom bıraktım şimdi bişi olmaz inşallahhhh
mrb kızlar bende temmuz annesi olucam bebişimle 8. haftadayızallahım hepimize bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. bu arada bulantı için ilaç kullananlar varsa hangi ilaçları kullandığınızı ögrenebilirmiyim.
hepiminiize çoook ama çook teşekkür ederim. tek tek alıntı yapmadım. zaten hepiniz teselli de ve iyi dileklerde bulunmuşsunuz. çok sağolun arkadaşlar.
dr. kistin 3 cm den ufak olduğu için sorun teşkil etmeyeceğini zamanla küçülüp yok olacağını söyledi.
bebek içinde geç döllenme olmuş olabilir dedi. 19 ekim son adet tarihim. ama bebek 29 ekimden kalmış...
15 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. şuan endişeleneceğim birşey yokmuş.
sağol bitanemmmmmmmmmm
canım şu an senin bebeğin önemli. kiloyu falan hiç düşünme bence
ben dramine içiyorum canım ama faydası yok
tamma kusum ben devam edeyimmm iyisimiiiii saol tatlım benimmönemli olan snin ve bebeğinin sağlığı...kilo dediğin neki nasıl olsa alıcaz kiloları bencegerek gördüyse kullan zaten belli bi zmana sonra kullanmana gerek kalmıyacaktır...sen bilirsin gene canım...:94:
evet canım banada elevit prostegon bide coraspin verdi suanda 3 nü kullanıyommmdoktorlar galiba vitamin falan veriyormuş acaba tahlil sonuçlarına göremi veriyor bana vermedi mesela size verdimi
inşalhh guzum nerlerdesin sen yaa balımmmBende gelemesemde siz aklımdasınız hep bi sorun olmamasına çok sevindim canım benim randevu 26 aralık da benim mide bulantılarımda azaldı biraz ama devam edio melikeninde geçer inşaallah :)
ve aleyküm selam datluşumm naber nasılsınnn canımın içiiiBende çıkıyorum leylacım melikeyi görürsen slm söle kendine ii bak çok öptüm canım :)
saol leyloşummmmm
tamam bitanem...güle güle ..kendine dikkat et tamam mı rainocum...melikeye selamını söylerim inşallah...
tamam tatlım benim çok saol ben devam edeyim pazartesi doktoruma gidince söleyeyim de öle bırakayımmm cok soal bidenemmmmelikecim progestanı bırakma canım kiloları verirsin nasılsa... dr bırakabilirsin diyene kadar kullan bence...
ayyy bu kadar olur aynı cümleler
saol canım benim gözün aydın hayırlı haberlerini alırız inşallah bebişinde saglıcakla gelsin inşallahhhhepiminiize çoook ama çook teşekkür ederim. tek tek alıntı yapmadım. zaten hepiniz teselli de ve iyi dileklerde bulunmuşsunuz. çok sağolun arkadaşlar.
vuaov keyifler yerine gelmiş,hep böyle ol canım.kalp atışını da duyarsınız inşallah.biz sana dedik ama o kadarcık kist bi şey yapmaz diye insan yine de korkuyor demi.
kızlar amma muhabbet etmişsinizsabah oku oku bitmiyorayrı ayrı alıntı yapamadım zaten kk nın yeni halini sevemedim.burdan sesleneyim
Melikeeeeeee sakın dr izin vermeden bırakma progestanı,azalttırarak bıraktıracak zaten.kanaman olur yoksa dedi bana birden bırakırsan.kilo tabi önemli ama bebişimizden önemli değil.
bir de cinsiyet muhabbeti geçmiş ben öbür hamileliğimde 7 haftalık usg resminde kafa ve gövde belirginse erkek,et parçası gibiyse kız demişti halam.nitekim belirgindi,düşük oldu erkekmiş.haloşum 3 erkek annesi olduğundan uzmanlaşmış. herkes usg çıktılarına baksın bakayım.benim makine adi olduğundan bebişlerimi bile göstermiyor ama pıt pıtı duyduk çok şükür.