2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bu konuşmaların birazı bana da biryerden tanıdık geliyor eşimin arkadaşlarının çocukları hepsi erkek ona takılırlar kız olsunda alırız bizden iyisini mi bulacaksın diye eşimin cevabı avucunuzu yalarsınız evimin önünden bile geçsin çocuklarınız bacaklarını kırarım olmadı taşınırım mahalleden der.

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

rainofapril İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu 20 Adet Ayetel Kürsi
2-Asudem 20 Adet Ayetel Kürsi
3-LeYLa_21 20 Adet Ayetel Kürsi
4-Limon_kabugu 20 Adet Ayetel Kürsi
5-xnurcx 20 Adet Ayetel Kürsi
6-GamzeliKiz 20 Adet Ayetel Kürsi
7-Persembe 20 Adet Ayetel Kürsi
8-Defhne 20 Adet Ayetel Kürsi
9-asilmavi 20 Adet Ayetel Kürsi
10- Arina 20 Adet Ayetel Kürsi
11- tugcal 20 Adet Ayetel Kürsi
12-fatmanur 20 Adet Ayetel Kürsi
13-exorcist_trex 20 Adet Ayetel Kürsi
14-okyanus84 20 Adet Ayetel Kürsi
15-zazez 20 Adet Ayetel Kürsi
16-evdefnaz 20 Adet Ayetel Kürsi
17-zeytin gözlü 20 Adet Ayetel Kürsi
18-semenya 20 Adet Ayetel Kürsi
19-karatasoz 20 Adet Ayetel Kürsi

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....

slm kızlar sık giremiyorum nete ama takip etmeye çalışıyorum neler yapıyosunuz :) Bu arada ayetel kürsü okuyacaklara şimdiden tşk ederim Allah razı olsun

sen de hoşgeldin leyla ... kalp atışlarına 1,30 saat kaldı
Allahım duyarım inş. bi aksilik olmaz

Allahım inşallah duyarsın tatlım...ne güzel bir heyecan....dualarım seninle asilim...hadi bakalım...güzel haberlerle gel bitanem benim....bende 11 Aralıkta inşallah duyacam...

İyiz çok şükür Leylam bir yaramazlık yok bugün tembellik yapıyorum izin aldım işten dinleneceğim dedim yemek yiyemediğim için enerjim çok düşük oluyor zaten daha önceki gebeliklerimden düşük tehdidim olduğu için dr. işyerinde mümkün olduğunca ayaklarını uzatacaksın dedi Allahtan büroda çalışıyorum patronumda beni benden daha çok düşünür Allah razı olsun herkes beni nazlandırıyor anlayacağın.

leyla ben 10 taneyi geçen hafta okumuştum .. bu 20 yide akşam abdestle okuyayım
tamam bitanem..pazar gününe kadar süresi var asilcim...acele etmene gerek yok...Allah razı olsun tatlım..ağzına sağlık şimdiden bitanem...
slm kızlar sık giremiyorum nete ama takip etmeye çalışıyorum neler yapıyosunuz :) Bu arada ayetel kürsü okuyacaklara şimdiden tşk ederim Allah razı olsun

özletiyorsun kendini tatlım..nerelerdesin sen...?senden de Razı olsun canım...

Allahım inşallah duyarsın tatlım...ne güzel bir heyecan....dualarım seninle asilim...hadi bakalım...güzel haberlerle gel bitanem benim....bende 11 Aralıkta inşallah duyacam...
doktorlar galiba vitamin falan veriyormuş acaba tahlil sonuçlarına göremi veriyor bana vermedi mesela size verdimi

doktorlar galiba vitamin falan veriyormuş acaba tahlil sonuçlarına göremi veriyor bana vermedi mesela size verdimi

canım benim tahlillerimi 11 Aralıkta yapacak...sadece bu gidişimde folikasit verdi...bulantı için hap verdi birde...sanada verir vitamin...herkese veriyorlarmiş genelde...

Son düzenleme:
Asilmavi çok zorlu bir bekleyiş bilirim hele benim gibi kötü tecrübeler geçirmiş biri daha iyi anlar 7+1 de bende gördüm bebikimin kalp atışlarını sonra da sesini açtı dinletti Allahıma çok şükür ama dr. yanına girene kadar kalbim yerinden çıkacak sandım.

Leylacım bende 10 tane ayetel kürsü okudum arada geliyorum canım ev işlerinden fırsat olmuyo pek bu arada bebişim 10 haftalık oldu ultrasonda kolları bacakları belirginleşti çok değişik bi duygu ya Allah sizlerede nasip etsin :) Bu arada senin nasıl gidio var mı bi yaramazlık bide melike gelmiomu artık yoksa benmi denk gelmiyorum

saol bitanem...bende iyiyim Allahıma şükürler olsun rainocum...sen gelmesende bizim yüreğimizdesin...hiç unutmuyorum seni...ne güzel bebişin gelişmiş...darısı başımıza olsun tatlım..duanı eksik etme bitanem...11 Aralıkta kalp atışları ve tahliller için gidecem bende...melike sabah geldi..biraz bulantısı varmış canım...

Bende gelemesemde siz aklımdasınız hep bi sorun olmamasına çok sevindim canım benim randevu 26 aralık da benim mide bulantılarımda azaldı biraz ama devam edio melikeninde geçer inşaallah :)

mrb kızlar bende temmuz annesi olucam bebişimle 8. haftadayız allahım hepimize bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. bu arada bulantı için ilaç kullananlar varsa hangi ilaçları kullandığınızı ögrenebilirmiyim.

canım benim tahlillerimi 11 Aralıkta yapacak...sadece bu gidişimde folikasit verdi...bulantı için hap verdi birde...sanada verir vitamin...herkese veriyorlarmiş genelde...
ztaen gebelik öncesi demir tedavisi olmuştum .. sonra
bidaha baktırmadım yerine gelmişmi die gebe kaldım .. bakalım
tahlillerde o da varmı

zaman yaklaştıkça heyecan yapmaya başladım bende .. 15 dk ya çıkarım
sizinle yarın sabah paylaşırım kısmetse .. sanada Rabbim kötü tecrübe yaşatmasın .. kimseye hiçbirimize inş.
sağlıkla alalım kucağımıza temmuzda ağustosta hepimiz koyalım buraya fotoları
zaman geçtikçe inş daha neler paylaşıcaz burda
beşikleri yatakları fiyatları konuşucaz giysileri ...

kızlar ben masamı toparlayıp çıkmaya hazırlanayım ..
hepiniz öpüldünüz Allaha emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…