hayırdı kuzum hayırdır inşallah....yalnız bizim kızımız olursa eğer bütün çocuklu arkadaşlarımızın oğlu olduğundan arkadaş çevremiz baya eksilcekmiş eşim öyle diyo oğlu olan arkadaşlarımızla görüşemeyiz artık kıskanırım ben kızımı diyor...
kimseler yok
sen de hoşgeldin leyla
bende baktım canım sıkıldı kimse yoktu...işte yavaşladı...sıkıldım valla...iyiki geldiniz kızlar...hg niz canlarım...
sen de hoşgeldin leyla... kalp atışlarına 1,30 saat kaldı
Allahım duyarım inş. bi aksilik olmaz
tamam bitanem..pazar gününe kadar süresi var asilcim...acele etmene gerek yok...Allah razı olsun tatlım..ağzına sağlık şimdiden bitanem...leyla ben 10 taneyi geçen hafta okumuştum .. bu 20 yide akşam abdestle okuyayım
slm kızlar sık giremiyorum nete ama takip etmeye çalışıyorum neler yapıyosunuz :) Bu arada ayetel kürsü okuyacaklara şimdiden tşk ederim Allah razı olsun
Allahım inşallah duyarsın tatlım...ne güzel bir heyecan....dualarım seninle asilim...hadi bakalım...güzel haberlerle gel bitanem benim....bende 11 Aralıkta inşallah duyacam...
doktorlar galiba vitamin falan veriyormuş acaba tahlil sonuçlarına göremi veriyor bana vermedi mesela size verdimi
Leylacım bende 10 tane ayetel kürsü okudum arada geliyorum canım ev işlerinden fırsat olmuyo pek bu arada bebişim 10 haftalık oldu ultrasonda kolları bacakları belirginleşti çok değişik bi duygu ya Allah sizlerede nasip etsin :) Bu arada senin nasıl gidio var mı bi yaramazlık bide melike gelmiomu artık yoksa benmi denk gelmiyorum
ztaen gebelik öncesi demir tedavisi olmuştum .. sonra
canım benim tahlillerimi 11 Aralıkta yapacak...sadece bu gidişimde folikasit verdi...bulantı için hap verdi birde...sanada verir vitamin...herkese veriyorlarmiş genelde...
zaman yaklaştıkça heyecan yapmaya başladım bende .. 15 dk ya çıkarımAsilmavi çok zorlu bir bekleyiş bilirim hele benim gibi kötü tecrübeler geçirmiş biri daha iyi anlar 7+1 de bende gördüm bebikimin kalp atışlarını sonra da sesini açtı dinletti Allahıma çok şükür ama dr. yanına girene kadar kalbim yerinden çıkacak sandım.