2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet kuzumm sımarıyolarmış cikilotayı yiyince cok hareketleniyomus bizim bebişlerrrr

benim de içime hep kız doğuyor hatta rüyamda bile 2 kez kızım olacağını görmüştüm.... hayırlısı olsun inşallah...

hem ben gördüm kendimi hamile hemde eşim leyloşumm halbuki ben neysede eşim hiç rüya gören biri degildi bi sabah bana dedi ki seni gördüm rüyamda hamileydin canım dedim yaaa sen hiç rüya görmezdin hayırdır evet ama gördüm işte dediii ve şükürler olsun rabbime ki ben hamile oldugumu ögrendimmm darısıda bebiş isteyen tüm arkadaslara inşallahhhhh

amin canım...şimdi diğer bir topicten bir arkadaşımın hamile haberini aldım...çok mutlu oldum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

tugcalcım iyi olmana sevindim canım...

Son düzenleme:
allah iyilik versin kuzuu ayy sorma bende rüyamda hep mavili giysili bebiş görüyom hayırdır inşallahhh

hayırdı kuzum hayırdır inşallah.... yalnız bizim kızımız olursa eğer bütün çocuklu arkadaşlarımızın oğlu olduğundan arkadaş çevremiz baya eksilcekmiş eşim öyle diyo oğlu olan arkadaşlarımızla görüşemeyiz artık kıskanırım ben kızımı diyor...

evet kuzumm sımarıyolarmış cikilotayı yiyince cok hareketleniyomus bizim bebişlerrrr

melike gebe kalamayanlardan nilse ben tesadüf gördüm hamilesin demek allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bitanem çok muhabbetimiz olmadı ama ben takib ediyorum seni ordan tanıyorum hepinize allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah öpüyorum canım tebrikler

banada herkes kız diyo hatta geçen geldiler arkadaşlar falan kız isimleri buluyolar yaa isz niye hep kız arıyonuz benim içime erkek olacak diye doğuyor dedim aslında bende kız bebekleri çok severim ama içimde bir his erkek diyo sanki...yani karmakarışık şuan....ama hiççç farketmez rabbim ne verse kabulüm sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin tek dileğim o...
allah iyilik versin kuzuu ayy sorma bende rüyamda hep mavili giysili bebiş görüyom hayırdır inşallahhh
bende çok kez görüdüm rüyamda ama karşık bazen kzı bazen erkek...görüyom..ama hep çok çikinnn bi bebk görüyom yaa karışmıştır diyom:))):27::26::78:

amin canım...şimdi diğer bir topicten bir arkadaşımın hamile haberini aldım...çok mutlu oldum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

tugcalcım iyi olmana sevindim canım...
Öylemi ne güzel canım ya bende tebrik ederim kuzum az kalmadım gebe kalamayanlar topiginde bende rabbim inşalah ordaki bütün arkdaslarımada nasip etsin inşallahhhh

ayyyyy koptum heee ahh canım yaa sorma bizim apartmanda hep kızzz bizimki erkek olursa bende yandımm kızlar oynamaz oglumla diyeee

slm nilsecim allah razı olsun canım darısıda size olsun inşallahh tatlım benim çok saolllll

canlarım ben çıkıyorum daha fazla dayanamıycam. öğle tatilinde uyurum belki biraz. öpüyorum hepinizi

amin canım..tabiki sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez..evlat evlattır...Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize inşallah...

karışmışmıdır diyosunnn ayyyy koptum valla bu sabah gülmekten canım yaaa süpersinnnn muhakkak öledir :94:

canlarım ben çıkıyorum daha fazla dayanamıycam. öğle tatilinde uyurum belki biraz. öpüyorum hepinizi

güle güle tatlım...dikkat et kendine...iyice dinlen..bende çok acıktım..daha yarım saat var molaya...

güle güle canım afiyet olsun....

amin canım..tabiki sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez..evlat evlattır...Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize inşallah...

aynen katılıyorum anım sağlıklı olsunlar da kız erkek hiç farketmez dimi???

merhaba arkadaşlar.bende şuan 7+5 hamileyim yanılmıyorsam tabi.10 gün önce keseyi ve bebeği gördük çok şükür.bugünde kalp atışını duymaya gideceğiz.ben tüp bebek le hamile kaldım.o yüzden biraz korkuyorum doğrusu bir aksilik çıkacak diye.hayırlısı inşallah allah hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.sizler ne zaman gördünüz bebeği,kalp atışını.birde doktor ilk gidişimde vajinal muayene etmişti.acaba bu gittiğimdedemi öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…