2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sağol bitanem allahım olmayanlara nasip etsin bende 7 aylık hamileyim şubat annesiyim kısmetse inşallah :KK1:
ayy ne güzel canım senin yolun az kalmış artık meleğine kavuşmak için... Rabbim bize de o günleri göstersin inşallah...
merhaba arkadaşlar.bende şuan 7+5 hamileyim yanılmıyorsam tabi.10 gün önce keseyi ve bebeği gördük çok şükür.bugünde kalp atışını duymaya gideceğiz.ben tüp bebek le hamile kaldım.o yüzden biraz korkuyorum doğrusu bir aksilik çıkacak diye.hayırlısı inşallah allah hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.sizler ne zaman gördünüz bebeği,kalp atışını.birde doktor ilk gidişimde vajinal muayene etmişti.acaba bu gittiğimdedemi öyle olur.

hayırlı olsun canım.. inşallah kalp atışını duyarsın meleğinin.... :nazar:

sağol bitanem allahım olmayanlara nasip etsin bende 7 aylık hamileyim şubat annesiyim kısmetse inşallah :KK1:

hee dogru yaa sen hamiştin unutmusum kuzummm saglıcakla gelsin bebişin inşallahhh cinsiyeti belli oldumu darısıda bize hayırlısyla inşalah az kalmış sanaaa bidenemm :KK16:

karışmışmıdır diyosunnn ayyyy koptum valla bu sabah gülmekten canım yaaa süpersinnnn muhakkak öledir :94: :KK9: :KK9:

evet canım yaa öyle diyom bu bize hiç benzemiyo diyom baskasının bebeğidir diye...hani hastanelerde karışır ya...tabi gerçekte öyle olsa bile nasıl olursa olsun çirkin ördek yavrum olur benim bebeğim oooo ....bakmaya doyamam kii...:KK49::82::KK53:

merhaba arkadaşlar.bende şuan 7+5 hamileyim yanılmıyorsam tabi.10 gün önce keseyi ve bebeği gördük çok şükür.bugünde kalp atışını duymaya gideceğiz.ben tüp bebek le hamile kaldım.o yüzden biraz korkuyorum doğrusu bir aksilik çıkacak diye.hayırlısı inşallah allah hepimize sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.sizler ne zaman gördünüz bebeği,kalp atışını.birde doktor ilk gidişimde vajinal muayene etmişti.acaba bu gittiğimdedemi öyle olur.

hayırlı ugurlu olsun canım benim bebişin saglıcakla gelsin inşallahhh hayırlısylada duyarsın kalp atışlarını kötü düşünme bitanem alahım korusun inşallah sizii :KK16:

Son düzenleme:
evet canım yaa öyle diyom bu bize hiç benzemiyo diyom baskasının bebeğidir diye...hani hastanelerde karışır ya...tabi gerçekte öyle olsa bile nasıl olursa olsun çirkin ördek yavrum olur benim bebeğim oooo ....bakmaya doyamam kii...:KK49::82::KK53:

ayyy kızzz Allah korusun karışma falan korktum heee şimdikkkk:KK53:

yok kuzum yok öle düşünme rüyalar tersine cıkarmış demekki çok güzel bi bebişin olacakk yok canım simdianne dogum yapınca koluna ya pembe yada mavi bileklik takıyolar aynı üzerindeki numara onda da oluyomus sanırım bişi olmaz kuzuu rabbim korusun inşallahh:KK16:

Anladım canım; ama onlar için aç karnına kan vermen gerekli değil miydi? Valla o kadar kan verdim ki benim iyice karıştı aklım. :44::44:

Bence sen paraya kıy taksiye bin. Bu da eşine ders olur. :KK15::KK15:
evet meğer tahlilin biri için aç olmak gerekiyormuş ben tıka basa
tok gittim ama onu yinede yapacaklarmış
bu arada 170 lira bayıldım içime acayip oturdu
akşam araştırdım istedikleri tahliller fasa fisoymuş
muayene ücreti az olduğu için ordan çıkarıyormuş hastane acısını :KK47:
gelirken otobüse bindim o kadar kalabalıktı ki ben ön cama yapışık
vaziyette idim 10 dk kadar sonra biraz rahatladı oturdum

o hapşırık bende de var niye hapşıyozki anlamadım ben :) ama bende ağrı olmuyo
bende çok hapşuruyorum bende de ağrı falan yok

ben haftada 3 gün balık yedim biliyo musun? ayrıca hiç sevmem.. balık yağı midede patladıktan sonra iğrenç bir koku geliyor insanın ağzına ve gitmiyor. ben onu çekmektense balık yerim dedim.
her sabah ceviz ve badem (ama kavrulmamış olacaklar) ve taze sıkılmış meyve suyunu ihmal etmeyin..
geçen yıl bir kutu balık yağı kullandım hiç koku
gelmedi bana .. kişiden kişiye değişiyo demek :KK37:

cnm benimde alnımda minik minik isilik tarzı sivilce tarzı bişeyler çıkıp çıkıp geçiyo ama ben niveanın nemlendiricisini kullanıyorum bide benim cildim çok kuru egzamada var kaplan derisi gibi kalır bu soğuklarda muhafazanallah

toniği ve jelim hamile kaldığımdan beri kullanmadım ama bir zararı olabilir diye
bebak acı badem sütü ve nemlendiricisini
tavsiye ederim ben çok memnun kaldım cildim karma :KK12:

günaydın kızlar...herkeslere merhaba...rabbim kısmet ederse bende temmmuz annesi olacağım...hamileliğimi öğrendiğim günden beri sizleri takip ediyordum...yazdıklarınızı okuyup kendime göre yorumlar yapıyordum....

hep yazayım sizlerle paylaşayım istiyordum...ama kalp atışını duymadan yazmak istemedim....rabbime şükürler olsun dün kalp atışını duyduk minik meleğimin...7 hafta 4 günlük olduk....

eğer bulut arkadaşınızıda aranıza kabul ederseniz...bende sizlerle yaşadıklarımı mutluluklarımı paylaşmak isterim....nedersiniz...beni ve minik meleğimi içeri alırmısınız......:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
hoşgeldin aramıza :KK16: Allah meleğini sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin :emir_bebek:

günaydın kızlar nasılsınız....aramızda çalışan arkadaşlar kahvaltı olayınızı nasıl hallediyorsunuz..ben nasıl düzene sokcacağım bilmiyorum bulantılarım olmasa sabah eşim hazırlarım diyo ama şimdi ben istemiyom ardından çıkarınca bi kıymeti kalmıyo...iş yerinede peynir zeytin getirdim bugün simitle yedim ama yumurta olayı kaynıyo arada...pek yiyemiyom...:KK25::KK28:
aynen bende simit peynir kuşburnu

canlarımmm çok teşekkür ederim merak etmişsiniz. geçmişi okuyayım dedim ama bitiremedim :) hiç iyi değilim arkadaşlar sürekli kusuyorum. su içsem onu bile çıkarıyorum :KK43: doktor serum takmadı bi tane hap yazdı. sabah akşam iç dedi ama hapı bile midemde tutamıyorum.1 ay daha dayan 3. ayda biter dedi. cumartesi tekrar çağırdı kalp atışına bakıcaz dedi. serum işini de ozaman konuşucaz
ah canım ya Rabbim kurtarsın seni bu bulantıdan ölee 1-2 arkadaş
daha biliyorum suyu bile çıkaran benim büyük görümcede öleymiş
ama bitiyo bi şekilde Allah yardımcın olsun

Günaydın kızlar.Arada lekelerim geliyo diye doktora gittim.Ultrasonla baktı kese düzgün çıkmadı. kese yuvarlak değilde biraz üçgen gibi dedi.kesenin yan tarafınd da kanama gördü.Düşük ihtimali var diye progestan verdi.ya bebk gelişemez düşürürsün yada alırız dedi:KK43: beni çok korkuttu.daha bunları söyleme için erken ama10 gün sonra kalp atışlarınıda duyalım ona göre bakarız dedi.moralim sıfır.ağlamaktan kafa göz şişti.özelde ultrasona baktırayım içim rahat etsin dedim ama 1 haftada 3 kez ultrasona girmiş olucam zararı olur diye korktum.Haftaya gidicem artık.kendisinde yakınında böyle şey başına gelen var mı nolur yardım edin.
ya ben bu doktorlara inanamıyorum her zaman en kötüyü söylüyorlar
moral sıfır oluyor ... benim ablam (büyük görümce)şakır şakır kanaması olmuş
acile tabi doktor düştü düşecek müdahale edemeyiz
bekleyelim sabaha kadar demiş
beklemişler
sabah bi bakıyolar ohooo bebek tutunmuş
o yüzden hiç sıkma canını dün kaynanam dedi ki
düşen çocuklar gerçekten düşmesi gerektiği için düşüyorlarmış
Rabbim ölee ayarlıyormuş
sen içini ferah tut annesi .... doktor bana tedbir amaçlı
progestan verdi 2 hafta önce
almadım geleceği yazılmışsa gelir o dedim
bugün kalp atışlarını dinliycez Allahın izniyle :94:

hee dogru yaa sen hamiştin unutmusum kuzummm saglıcakla gelsin bebişin inşallahhh cinsiyeti belli oldumu darısıda bize hayırlısyla inşalah az kalmış sanaaa bidenemm :KK16:

sağolun kızlar bebeğim kız teyzeleri kıpır kıpır bi kızım olcak bende rüyamda çok erkek görmüştüm ama kız çıktı sağlığınıza dikkat edin bakın ben bol bol yemek yedim 6 ayda 12 kilo aldım doktor rejime soktu sadece bebek için sağlıklı ve ona yarabilcek şeyler yiyorum bol bol meyve sebze yoğurt peynir yumurta ve bol su sizde böyle yapın tosuncuk olsun bebişleriniz tamammı birde hep sol tarafınıza yatın sakın unutmayın biliyosunuzdur mutlaka ama hatırlatmak istedim :emir_bebek:

yok kuzum yok öle düşünme rüyalar tersine cıkarmış demekki çok güzel bi bebişin olacakk yok canım simdianne dogum yapınca koluna ya pembe yada mavi bileklik takıyolar aynı üzerindeki numara onda da oluyomus sanırım bişi olmaz kuzuu rabbim korusun inşallahh:KK16:

evet canımbende öyle biliyorum bileklik takıyolarmış..:94:ben nasipse acıbademde doğum olacak...çok kalabalık olmadığı için o riskde çok az...hem rüya işte:KK61: bilinçaltında ne varsa o yönde görüveriyoz rüyalarımızı....:KK23::nazar:

sağolun kızlar bebeğim kız teyzeleri kıpır kıpır bi kızım olcak bende rüyamda çok erkek görmüştüm ama kız çıktı sağlığınıza dikkat edin bakın ben bol bol yemek yedim 6 ayda 12 kilo aldım doktor rejime soktu sadece bebek için sağlıklı ve ona yarabilcek şeyler yiyorum bol bol meyve sebze yoğurt peynir yumurta ve bol su sizde böyle yapın tosuncuk olsun bebişleriniz tamammı birde hep sol tarafınıza yatın sakın unutmayın biliyosunuzdur mutlaka ama hatırlatmak istedim :emir_bebek:

çok soal bitanem benimmmmmm saglıcakla gelsin prensesin inşallahhh :KK16: :KK16:

evet meğer tahlilin biri için aç olmak gerekiyormuş ben tıka basa
tok gittim ama onu yinede yapacaklarmış
bu arada 170 lira bayıldım içime acayip oturdu
akşam araştırdım istedikleri tahliller fasa fisoymuş
muayene ücreti az olduğu için ordan çıkarıyormuş hastane acısını :KK47:
gelirken otobüse bindim o kadar kalabalıktı ki ben ön cama yapışık
vaziyette idim 10 dk kadar sonra biraz rahatladı oturdum

bende çok hapşuruyorum bende de ağrı falan yok

geçen yıl bir kutu balık yağı kullandım hiç koku
gelmedi bana .. kişiden kişiye değişiyo demek :KK37:

bebak acı badem sütü ve nemlendiricisini
tavsiye ederim ben çok memnun kaldım cildim karma :KK12:

hoşgeldin aramıza :KK16: Allah meleğini sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin :emir_bebek:

aynen bende simit peynir kuşburnu

ah canım ya Rabbim kurtarsın seni bu bulantıdan ölee 1-2 arkadaş
daha biliyorum suyu bile çıkaran benim büyük görümcede öleymiş
ama bitiyo bi şekilde Allah yardımcın olsun

ya ben bu doktorlara inanamıyorum her zaman en kötüyü söylüyorlar
moral sıfır oluyor ... benim ablam (büyük görümce)şakır şakır kanaması olmuş
acile tabi doktor düştü düşecek müdahale edemeyiz
bekleyelim sabaha kadar demiş
beklemişler
sabah bi bakıyolar ohooo bebek tutunmuş
o yüzden hiç sıkma canını dün kaynanam dedi ki
düşen çocuklar gerçekten düşmesi gerektiği için düşüyorlarmış
Rabbim ölee ayarlıyormuş
sen içini ferah tut annesi .... doktor bana tedbir amaçlı
progestan verdi 2 hafta önce
almadım geleceği yazılmışsa gelir o dedim
bugün kalp atışlarını dinliycez Allahın izniyle :94:

mavicim bugün duyacaksınız inşallah maşallah canım Rabbim hayırlısını versin hakkında canım....:nazar:

evet canımbende öyle biliyorum bileklik takıyolarmış..:94:ben nasipse acıbademde doğum olacak...çok kalabalık olmadığı için o riskde çok az...hem rüya işte:KK61: bilinçaltında ne varsa o yönde görüveriyoz rüyalarımızı....:KK23::nazar:

evet canımm rabbim korusun inşallah bebişlerimiziiiii :KK16: :KK16:

ahh işte ben onu bir yapabilsem çok güzel olacak ama hala alışamadım tam...:KK43:((

kızlar herkes öğle arasına çıktı herhalde... ben de bişeyler yiyip uzanayım acık gece uyuyamadım sabah da erkenden kalktım... öğleden sonra görüşürüz canlarım...:KK24::KK24:

mavicim bugün duyacaksınız inşallah maşallah canım Rabbim hayırlısını versin hakkında canım....:nazar:
aminnnn :nazar: :emir_bebek:

kızlar herkes öğle arasına çıktı herhalde... ben de bişeyler yiyip uzanayım acık gece uyuyamadım sabah da erkenden kalktım... öğleden sonra görüşürüz canlarım...:KK24::KK24:
aç değilim ama bende 1-2 bişi yiyeyim .. görüşürüz

kızlarrrr doktorum bana düşük riski olmasın diye hani ilki düşüktü yaa prostegon vermişti kilo aldırıyomus kii aldım suanda bi klio fazla geliyom bıraktım şimdi bişi olmaz inşallahhhh :KK5:

kızlarrrr doktorum bana düşük riski olmasın diye hani ilki düşüktü yaa prostegon vermişti kilo aldırıyomus kii aldım suanda bi klio fazla geliyom bıraktım şimdi bişi olmaz inşallahhhh :KK5:

önemli olan snin ve bebeğinin sağlığı...kilo dediğin neki nasıl olsa alıcaz kiloları bencegerek gördüyse kullan zaten belli bi zmana sonra kullanmana gerek kalmıyacaktır...sen bilirsin gene canım...:94:

X