2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kolay doğum için çok çok dua edelim
ondan sonra bişiden korkmayalım ... Allahın izniyle kolay doğum olur
ben ki kan aldırmaktan bile tırsan biriyim hatta doğum için
hastaneyi boşaltmaları lasım derdim ama hamiş
olduğumdan beri eski korkum kalmadı
çok dua edicem

İşte bende tededdütteyim bu konuda henüz 5 ay oldu olalı ameliyat doğumda 1 yıl olacak ne kadar şişer karnım dikişlerim acır mı eğer sorun olmazsa epidural normal isterim aşağıya kesik atılması her zaman iyidir kendi başına yırtılmaktansa normal isteyen arkadaşlarda buna çok dikkat etsin yatay kesik en iyisidir.

Sende bendensin demek

kan aldırmak,iğne olmak benim için ölümdü resmen. Ama şimdi onlardan korkmuyorum. Zamanla ona da alışırım sanırım

Birde doğumun son aylarında hurma yiyin diyorlar kızlar. Ne kadar doğru bilmiyorum tabii. :44:

aa onu bilmiyodum kendi kendine yırtılmasından
kesmeleri daha mı ii

aa onu bilmiyodum kendi kendine yırtılmasından
kesmeleri daha mı ii

Evet hayatım kendi kendine yırtılırsa her zaman anüse doğru yırtılır ve mikrop kapma olasılığı çok yüksek olur iyileşmesi daha zorlaşır en kolay yırtılma yönü aşağı doğrudur çünkü.

evet canım Rabbim hayırlı doğumlar versin inşallah hepimize...

ayy ne bileym pamuğum işte ben aşağıda kesik atılmasından daha çok korkuyorum yabi kendi yırtılmasından iyi ama orda kesik olcağına karnımda olsun zaten alışkınım karnımı kestirmeye... aamannnn karışık bu işler hakkaten yaaa.. bir de benim şimdiden kesiğimin üstü kaşınmaya ve yanmaya başladı biliyomusun... dr u aradım bebe yaüı sür her gün dedi....hani karnım çıkınca dikişlere bişey olmaz dedi baya aşağıda zaten....

doğru canım sütü artıırıyormuş....

Nereyi yırtıyorlar. Ben Fransız kaldım ya :26:

tabi ben böle aşağı doğru... anüs falan anamadım
4-5 ay sonra detaylı araştırırım inş.

Töbe doğum sırasında vajinada yırtılma olur ya kendi kendine yırtılmadan yatay kestirin diyorum daha sağlıklı.

bebeğin cıktığı yeri canım genelde doğum kolay olsun diye çoğunlukla kesiyorlar yoksa oranın yırtılma riski oluyor....

Hı anladım Ay içim bir tuhaf oldu iyi mi

Kızlar epidural yapmaları için size belli bir açılma olması lazım zaten. 4 cm kadar. O açılma olduktan sonra epidural yapıyorlar. Allah herkesi bir avazda kurtarsın; ama bunları düşünmemize daha çok var. Şimdi hamileliğin tadını çıkaralım.

doğru diyon arkadaşım günü gelince düşünürüz daha en azından 7-8 ay var önümüzde.....

kızlar benim dudaklarda da aşırı bi kaşıntı var
sizde de ölemii

Şimdi hangi dudak diycem Yine anlamadım ya

Benim yüzümdeki dudaklarım kaşınıyor

Aşağıdaki dudaklarda da ara ara oluyor. Bol bakteri çıktı zaten bu yüzden idrar testimde; ama idrarın içinde yok.

Kızlar bu arada e-bebek'ten 1 TL'ye Anne Adayının Günlüğünü aldım. 3 ayım geçsin başlayacağım yazmaya

ayyy canım benim çok hoşsun yaaaa:))) koptum resmen:))) benim de yüzümdeki dudaklarım çok kuruyor alttaki dudaklar da kaşınıyor akıntı yoğunluğundan sanırım aslında sık sık temizliğiyorum çamaşır değiştiriyorum ama yine de baya kaşınıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…