- 5 Ağustos 2010
- 1.516
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh ahhh senle aynıyız kader arkadaşım... bana da dr um rahimde kesik yok ama emin de olamayız demişti... istersen normal doğum olabilir ama ne de olsa kesik var demişti ben de doğal olarak korkumdan sezeryan diyorum... ama nasip tabi dr sorun yok derse normal de olabilir tabi... adı üstünde normal yani.... ama alttan kesik atacaklarsa sezeryan yapsınlar daha iyi...
kızlar kolay doğum için çok çok dua edelim
ondan sonra bişiden korkmayalım ... Allahın izniyle kolay doğum olur
ben ki kan aldırmaktan bile tırsan biriyim hatta doğum için
hastaneyi boşaltmaları lasım derdim ama hamiş
olduğumdan beri eski korkum kalmadı
çok dua edicem
aa onu bilmiyodum kendi kendine yırtılmasındanİşte bende tededdütteyim bu konuda henüz 5 ay oldu olalı ameliyat doğumda 1 yıl olacak ne kadar şişer karnım dikişlerim acır mı eğer sorun olmazsa epidural normal isterim aşağıya kesik atılması her zaman iyidir kendi başına yırtılmaktansa normal isteyen arkadaşlarda buna çok dikkat etsin yatay kesik en iyisidir.
Arina izmirde sprey sıkıyolar die
sen demiştin zaten dimi
aa onu bilmiyodum kendi kendine yırtılmasından
kesmeleri daha mı ii
kızlar kolay doğum için çok çok dua edelim
ondan sonra bişiden korkmayalım ... Allahın izniyle kolay doğum olur
ben ki kan aldırmaktan bile tırsan biriyim hatta doğum için
hastaneyi boşaltmaları lasım derdim ama hamiş
olduğumdan beri eski korkum kalmadı
çok dua edicem
İşte bende tededdütteyim bu konuda henüz 5 ay oldu olalı ameliyat doğumda 1 yıl olacak ne kadar şişer karnım dikişlerim acır mı eğer sorun olmazsa epidural normal isterim aşağıya kesik atılması her zaman iyidir kendi başına yırtılmaktansa normal isteyen arkadaşlarda buna çok dikkat etsin yatay kesik en iyisidir.
Sende bendensin demek
kan aldırmak,iğne olmak benim için ölümdü resmen. Ama şimdi onlardan korkmuyorum. Zamanla ona da alışırım sanırım
Birde doğumun son aylarında hurma yiyin diyorlar kızlar. Ne kadar doğru bilmiyorum tabii. :44:
Evet hayatım kendi kendine yırtılırsa her zaman anüse doğru yırtılır ve mikrop kapma olasılığı çok yüksek olur iyileşmesi daha zorlaşır en kolay yırtılma yönü aşağı doğrudur çünkü.
Nereyi yırtıyorlar. Ben Fransız kaldım ya :26:
tabi ben böle aşağı doğru... anüs falan anamadımEvet hayatım kendi kendine yırtılırsa her zaman anüse doğru yırtılır ve mikrop kapma olasılığı çok yüksek olur iyileşmesi daha zorlaşır en kolay yırtılma yönü aşağı doğrudur çünkü.
Nereyi yırtıyorlar. Ben Fransız kaldım ya :26:
Töbe doğum sırasında vajinada yırtılma olur ya kendi kendine yırtılmadan yatay kestirin diyorum daha sağlıklı.
bebeğin cıktığı yeri canım genelde doğum kolay olsun diye çoğunlukla kesiyorlar yoksa oranın yırtılma riski oluyor....
Hı anladım Ay içim bir tuhaf oldu iyi mi
Kızlar epidural yapmaları için size belli bir açılma olması lazım zaten. 4 cm kadar. O açılma olduktan sonra epidural yapıyorlar. Allah herkesi bir avazda kurtarsın; ama bunları düşünmemize daha çok var. Şimdi hamileliğin tadını çıkaralım.
kızlar benim dudaklarda da aşırı bi kaşıntı var
sizde de ölemii
doğru diyon arkadaşım günü gelince düşünürüz daha en azından 7-8 ay var önümüzde.....
Şimdi hangi dudak diycem Yine anlamadım ya
Benim yüzümdeki dudaklarım kaşınıyor
Aşağıdaki dudaklarda da ara ara oluyor. Bol bakteri çıktı zaten bu yüzden idrar testimde; ama idrarın içinde yok.
bebeğin cıktığı yeri canım genelde doğum kolay olsun diye çoğunlukla kesiyorlar yoksa oranın yırtılma riski oluyor....