çok korktum ben şimdi yaa.:18:
ayyy canım benim çok hoşsun yaaaa:))) koptum resmen:))) benim de yüzümdeki dudaklarım çok kuruyor alttaki dudaklar da kaşınıyor akıntı yoğunluğundan sanırım aslında sık sık temizliğiyorum çamaşır değiştiriyorum ama yine de baya kaşınıyor...
bütün kadınlar doğurduğuna göre bize doğururuz korkma canım o kadar kötü bşey olsa kimde 2. yi doğurmazdı dimi.... Allah sağlıkla bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... herşey bir şekilde olur canım benim....
arina Allah iyiligini versin gulmekten yikildim burda
ne yirtilmasi? hangi dudak?
Dudak ve boğaz kuruması; özellikle uyurken çok oluyor bende. Yüzüm zaten aldı başını gidiyor.Saldım iyice kendimi.
Bende hergün değiştiriyorum; ama yine de ara sıra kaşıntı oluyor. Ben pantolon çok giyerdim. Birde alttan çıtçıtlı atlet. Onları bıraktım artık. Hava aldırmıyoruz ki hiç.
Elbise giymeye başladım artık.
Annem beni çocuk hastanesinde doğurmuş. Babamı bile sokmamışlar yanına. Yanyana diziyorlarmış tüm hamileleri kontrol diyorlarmış öyle.:18:
Annemin stresten sancısı bile gitmiş.
Şimdi hangi dudak diycemYine anlamadım ya
Benim yüzümdeki dudaklarım kaşınıyor
Aşağıdaki dudaklarda da ara ara oluyor. Bol bakteri çıktı zaten bu yüzden idrar testimde; ama idrarın içinde yok.
hiii keşke bende ordan alaydım ben 7,5 lira verdim hiç içime sinmediKızlar bu arada e-bebek'ten 1 TL'ye Anne Adayının Günlüğünü aldım. 3 ayım geçsin başlayacağım yazmaya
doğru diyosun aslında canım elbise giymek lazım yavaş yavaş zaten benim pantalonlar pek oluyor o ayrı...
ben de doğmamışım annemin günü 10 gün falan geçmiş hala tık yok o günün şartlarında sezeryana almışlar bir bakmışlar ki nerdeyse ölüyomuşum... annem çektiği onda ağrıya rapmen ( o zaman ağrı kesici bile yapmamışlar siz düşünün artık) yine de kardeşime hamile kalmış hem de 2. kez sezeryan ameliyatı olmayı göze alarak... annelik çok ulu bir duygu şimdi bize de yaşıyoruz yaa hangimiz kendimizi düşünüyoruz bu günlerde.. hafta sonu arkadaşlarla bilardo oynamaya gittik mesele çok sevmeme rağmen oturdum kenarda canım bile istemedi sırf o top ağır bebeğe bişey olur diye....
coook tatlisin
alt dudaklar o zaman bende de kesin çok parazit var
bugün tahililleri olacam yarın sonuçları öğrenirim
hiii keşke bende ordan alaydım ben 7,5 lira verdim hiç içime sinmedi
kızlar birazdan çıkıcam tahliller için kara kara düşünüyom
eve nasıl dönücem hastaneden sonra otobüse binsem hayatta yer olmuyor tıklım tıklım
bende fenalaşıyorum taksiye binsem çok tutar.. eşime dedim ama
ilgilenmedi bende bi daha demedim ama yazıyorum bunları
zamanı geldiğinde fena çıkıcak ..
kızlar çok eğleniyorsunuz maşallah:))) Allah neşenizi bozmasın.
ya size bişi sorucam bende bi kaç gündür kasık ağrısı falan kalmadı. kafama takmayım diyorum ama duramıyorumda acaba hemşireleri arasammı ne dersiniz. yoksa normalmidir yani sizde nasıl.
canım bende hiç kasık ağrısı olmadı ..kızlar çok eğleniyorsunuz maşallah:))) Allah neşenizi bozmasın.
ya size bişi sorucam bende bi kaç gündür kasık ağrısı falan kalmadı. kafama takmayım diyorum ama duramıyorumda acaba hemşireleri arasammı ne dersiniz. yoksa normalmidir yani sizde nasıl.
kızlar birazdan çıkıcam tahliller için kara kara düşünüyom
eve nasıl dönücem hastaneden sonra otobüse binsem hayatta yer olmuyor tıklım tıklım
bende fenalaşıyorum taksiye binsem çok tutar.. eşime dedim ama
ilgilenmedi bende bi daha demedim ama yazıyorum bunları
zamanı geldiğinde fena çıkıcak ..
Ayyyy içim şuan bile tuhaf oldu ya. Ama dediğin gibi gözün o an hiçbir şey görmüyor valla. Rabiim hepimize kolay doğumlar versin.
İnan bende senin gibiyim. Çok yapmak istediğim şeyler var; ama birşey olacak diye yerimden kıpırdamıyorum.
canım bende hiç kasık ağrısı olmadı ..
sadece kendimi fazla zorladığım zaman mesela uyanınca geriniriz ya
ölee yaparsam batma oluyor bebiş uyarı veriyo .. napıyon sen
unuttun beni die ...
Arinaaa keşke acele etmeseydim
halbuki herşeyi netten alırım buna nie bakmadım
canım bende hiç kasık ağrısı olmadı ..
sadece kendimi fazla zorladığım zaman mesela uyanınca geriniriz ya
ölee yaparsam batma oluyor bebiş uyarı veriyo .. napıyon sen
unuttun beni die ...
Arinaaa keşke acele etmeseydim
halbuki herşeyi netten alırım buna nie bakmadım
ayyyy aynen bana da oluyor özellikle sabahları kendimi aldırıp gerniyorum yatakta hemen uyarıyor....