2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok korktum ben şimdi yaa.:18:

bütün kadınlar doğurduğuna göre bize doğururuz korkma canım o kadar kötü bşey olsa kimde 2. yi doğurmazdı dimi.... Allah sağlıkla bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... herşey bir şekilde olur canım benim....

Dudak ve boğaz kuruması; özellikle uyurken çok oluyor bende. Yüzüm zaten aldı başını gidiyor. Saldım iyice kendimi.

Bende hergün değiştiriyorum; ama yine de ara sıra kaşıntı oluyor. Ben pantolon çok giyerdim. Birde alttan çıtçıtlı atlet. Onları bıraktım artık. Hava aldırmıyoruz ki hiç.

Elbise giymeye başladım artık.

Annem beni çocuk hastanesinde doğurmuş. Babamı bile sokmamışlar yanına. Yanyana diziyorlarmış tüm hamileleri kontrol diyorlarmış öyle.:18:

Annemin stresten sancısı bile gitmiş.

arina Allah iyiligini versin gulmekten yikildim burda
ne yirtilmasi? hangi dudak?

doğru diyosun aslında canım elbise giymek lazım yavaş yavaş zaten benim pantalonlar pek oluyor o ayrı...
ben de doğmamışım annemin günü 10 gün falan geçmiş hala tık yok o günün şartlarında sezeryana almışlar bir bakmışlar ki nerdeyse ölüyomuşum... annem çektiği onda ağrıya rapmen ( o zaman ağrı kesici bile yapmamışlar siz düşünün artık) yine de kardeşime hamile kalmış hem de 2. kez sezeryan ameliyatı olmayı göze alarak... annelik çok ulu bir duygu şimdi bize de yaşıyoruz yaa hangimiz kendimizi düşünüyoruz bu günlerde.. hafta sonu arkadaşlarla bowling oynamaya gittik mesele çok sevmeme rağmen oturdum kenarda canım bile istemedi sırf o top ağır bebeğe bişey olur diye....

Son düzenleme:
Şimdi hangi dudak diycem Yine anlamadım ya

Benim yüzümdeki dudaklarım kaşınıyor

Aşağıdaki dudaklarda da ara ara oluyor. Bol bakteri çıktı zaten bu yüzden idrar testimde; ama idrarın içinde yok.
alt dudaklar o zaman bende de kesin çok parazit var
bugün tahililleri olacam yarın sonuçları öğrenirim

Kızlar bu arada e-bebek'ten 1 TL'ye Anne Adayının Günlüğünü aldım. 3 ayım geçsin başlayacağım yazmaya
hiii keşke bende ordan alaydım ben 7,5 lira verdim hiç içime sinmedi

Ayyyy içim şuan bile tuhaf oldu ya. Ama dediğin gibi gözün o an hiçbir şey görmüyor valla. Rabiim hepimize kolay doğumlar versin.

İnan bende senin gibiyim. Çok yapmak istediğim şeyler var; ama birşey olacak diye yerimden kıpırdamıyorum.

kızlar birazdan çıkıcam tahliller için kara kara düşünüyom
eve nasıl dönücem hastaneden sonra otobüse binsem hayatta yer olmuyor tıklım tıklım
bende fenalaşıyorum taksiye binsem çok tutar.. eşime dedim ama
ilgilenmedi bende bi daha demedim ama yazıyorum bunları
zamanı geldiğinde fena çıkıcak ..

kızlar çok eğleniyorsunuz maşallah:))) Allah neşenizi bozmasın.
ya size bişi sorucam bende bi kaç gündür kasık ağrısı falan kalmadı. kafama takmayım diyorum ama duramıyorumda acaba hemşireleri arasammı ne dersiniz. yoksa normalmidir yani sizde nasıl.

alt dudaklar o zaman bende de kesin çok parazit var
bugün tahililleri olacam yarın sonuçları öğrenirim

hiii keşke bende ordan alaydım ben 7,5 lira verdim hiç içime sinmedi

Canım eğer idrarında herhangi bir bakteri yoksa sorun değil. Bana ilaç falan vermedi doktorum. Dedi ki, sadece bolca sıvı al. Yani yanma, çok çok idrara çıkma gibi bir sorunun olmadığı sürece idrar enfeksiyonu yoktur dedi. Zaten hamilelerin genelinde oluyormuş.

Ben 1 TL ye bulunca 2 tane aldım

kargo parasıyla 2 tane defter 6.52 tuttu.

Defterin bir tanesi bu; ama diğer aldığımdan kalmamış sanırım. 2 günde de yolladılar. UPS ile geliyor. İçinde de bir sürü bilgi var okumamız için. Ben çok beğendim yani.

İndirimli Ürünler - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Dolmuş falan yok mu canım? Birde kan tahlili falan mı vereceksin?

Amin canım

Normaldir sanıyorum canım. Herşeyi kafaya takıyoruz değil mi? bende de sık oluyor diye korkuyorum.

Şimdide belim ağrıyor.

canım bende hiç kasık ağrısı olmadı ..
sadece kendimi fazla zorladığım zaman mesela uyanınca geriniriz ya
ölee yaparsam batma oluyor bebiş uyarı veriyo .. napıyon sen
unuttun beni die ...

Arinaaa keşke acele etmeseydim
halbuki herşeyi netten alırım buna nie bakmadım

ayy canım çok kalabalık oluyorsa eğer taksiye bin eşine de ders olur hem bir daha kendi gelir seni almaya:)))

aminnnn bir tanemmmm.....

canım korkma ciddi bişey değildir 6. haftdan sonra benim de kesildi kasık ağrılarım....

ayyyy aynen bana da oluyor özellikle sabahları kendimi aldırıp gerniyorum yatakta hemen uyarıyor....

Arina dolmuş yok mlsf sadece tek otobüs
evet bi de tam kan sayımı bilmiyom kaç tüp alırlar artık
otobüste fena olursam yine inerim otururm ölee
aradığında fenalaştım indim bekliyom ölee derim
hayırlı bi kocam yok ki gelip alsın
derim

Canım bende pek dolanmamıştım. Geçen bunları gördüm hemen atladım. Böyle şeyler olunca ben burdan paylaşırım sizlerle

ayyyy aynen bana da oluyor özellikle sabahları kendimi aldırıp gerniyorum yatakta hemen uyarıyor....

Bende çok geriniyorum ve hemen uyarı veriyor kendileri

Ama sol tarafıma yatmaya bir türlü alışamadım.

canım korkma her zaman olmayabilir ağrı,bende ara ara oluyor.ben de bugün yemek yedim hem de nasıl yedim.şaşırdım kendime ama şimdi yine bulanmaya başladı.korkma canım netten araştır bakim bi.

kızlar hurmayı şimdilerde sakın yemeyin doğum kolaylaştırıcı tabi düşüğü de kolaylaştırıyormuş.doğum yaklaşınca yiyin.
kisti olan arkadaşımız da sakın telaşlanma bebiş büyüdükçe o yok olur inşallah.bi arkadaşımın öyle oldu çünkü.
ya kızlar benim dr çarşamba ikizlerin biri duruyor mu diyevajinal bakabilirim dedi ama ben düşük sonrası bile genel anestezi olmadan dr a el sürdürtmemiştim.napıcam ya çok korkuyorum

arina,asilmavi,tugcal saolun kızlar içimi rahatlattınız. yanş bende ani harekette, yorulduğumda belim,kasığım hafif batıyo ağrıyo ama çok şükür bi kaç gündür sanki bebek yokmuş gibi hissettim. çok endişelendim, hemşireleri arasam şimdi kendime güldürmeyim dedim insanları beni bi siz anlarsınız. herşeyi dinliyo insan ay ne zor işmiş bu işler Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…