2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

rainofapril İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
2-Asudem :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
3-LeYLa_21l :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
4-Limon_kabugu :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
5-xnurcx :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
6-GamzeliKiz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
7-Persembe :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
8-Defhne :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
9-asilmavi :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
10- Arina :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
11- tugcal :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
12-fatmanur :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
13-exorcist_trex :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
14-okyanus84 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
15-zazez :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
16-evdefnaz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
17-zeytin gözlü :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
18-semenya :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
19-karatasoz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....:nazar:

okurum canım nolcak ben zaten hep herkese dua ediyorum ama böylesi daha güzel tabi :) c.tesi doktoruma bi gidiiiim listeye yazdırırım inş. bi görim sağlıklı sıhhatli olduğunu. Allahım bağışlaasın yavrularmızı bize.

okurum canım nolcak ben zaten hep herkese dua ediyorum ama böylesi daha güzel tabi :) c.tesi doktoruma bi gidiiiim listeye yazdırırım inş. bi görim sağlıklı sıhhatli olduğunu. Allahım bağışlaasın yavrularmızı bize.

amin canım...ALLAH hepimizin meleklerini bağışlasın...dua listesine seni ekledim tatlım..:nazar::KK16:
canım istersen son adet tarihini verde sana ticker yapalım...olurmu...?

Son düzenleme:

amin canım...ALLAH hepimizin meleklerini bağışlasın...dua listesine seni ekledim tatlım..:nazar::KK16:
canım istersen son adet tarihini verde sana ticker yapalım...olurmu...?

ekle canım benim :) ben daha öncede okumuştum ama kim içindi bilemedim yazmadım okudum diye o zaman hamileiğim kesin diildi, takip ediyodum sizi ama yazmıyodum. senin içindi galiba hatırlayamadım.

ekle canım benim :) ben daha öncede okumuştum ama kim içindi bilemedim yazmadım okudum diye o zaman hamileiğim kesin diildi, takip ediyodum sizi ama yazmıyodum. senin içindi galiba hatırlayamadım.

ağzına sağlık gülüm...Allah razı olsun...:nazar::KK19:

benim 2. gebeliğim ama ilk bebeğim olucak inş. :) çok heyecanlıyım bi o kadarda endişeli. sanırım ilk üç yı atlatana kadarda rahatlayammıcam.:KK43: Allahım hepimize sorunsuz bi hamilellik bağışlasın.

kızlar trt de bir adam var,hamilelikte kansızlığı ne pekmez ne de ıspanak önleyebilir diyor.ikisinde de zayıf demir varmış.gerçek kan yapan şeyler özellikle hamileliğin ilk 3 ayında alınmadığı zaman çocuğun gelişimini önemli derecede etkileyen kan yapıcı tek şey sakatatlarmış.yani et,yumurta,ciğer ve yanında yeşillik.sütte bile emilebilen demir yok diyor.bol bol et yenecek yani ıyyy

benim 2. gebeliğim ama ilk bebeğim olucak inş. :) çok heyecanlıyım bi o kadarda endişeli. sanırım ilk üç yı atlatana kadarda rahatlayammıcam.:KK43: Allahım hepimize sorunsuz bi hamilellik bağışlasın.

AMİNNNNN canım...Rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah...inşallah sorunsuz bir biçimde kucağımaza almayıda Yüce Mevlam nasip eder....ben cumartesi keseyi gördüm ilk defa...doktor kimliğimi istedi uzattım kadına...ellerim titriyordu heyecandan..doktor bana dedi çokmu heyecanlısın...evet dedim...beni rahatlattı...güzel bir heyecan bu tabiki dedi...güzeldi yani...Allahım isteyen herkese versin...:nazar::KK16:

günaydınnn anneler .. nasılsınız .. nasıl geçti hafta sonunuz
ben kabaca geçmişe göz atayım

AMİNNNNN canım...Rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah...inşallah sorunsuz bir biçimde kucağımaza almayıda Yüce Mevlam nasip eder....ben cumartesi keseyi gördüm ilk defa...doktor kimliğimi istedi uzattım kadına...ellerim titriyordu heyecandan..doktor bana dedi çokmu heyecanlısın...evet dedim...beni rahatlattı...güzel bir heyecan bu tabiki dedi...güzeldi yani...Allahım isteyen herkese versin...:nazar::KK16:

:)) ayyy ne güzel maşallahhh. çok güzel bişi hele bi kucağımıza alalım asıl güzellik orda, inş. oda olucak. birbirimizi burdan takip ederiz artık :)

Günaydın kızlar.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar var. Çok sevindim. :KK3:

Kalp atışlarını duyan arkadaşlarımıza da çok sevindim. Darısı duymayan arkadaşlarımızın başına.

Meggle ise düşük yapmış. :KK43: Allah sağlıklı bir bebek kondursun en kısa zamanda inşallah göbeğine. :KK16:

Bugün doktora gidecek arkadaşlarımızda hayırlı haberlerle gelsin inşallah.:KK16:

Bende Cumartesi doktordaydım. Testlerimizin hepsi çok iyiymiş. :nazar:

18 Aralık'ta ikili test için çağırdı doktor amcamız. Ama keşke Cumartesi yeniden bebişmi görseydim:) Özledim pıtırcığı:KK52::KK52:

kızlar trt de bir adam var,hamilelikte kansızlığı ne pekmez ne de ıspanak önleyebilir diyor.ikisinde de zayıf demir varmış.gerçek kan yapan şeyler özellikle hamileliğin ilk 3 ayında alınmadığı zaman çocuğun gelişimini önemli derecede etkileyen kan yapıcı tek şey sakatatlarmış.yani et,yumurta,ciğer ve yanında yeşillik.sütte bile emilebilen demir yok diyor.bol bol et yenecek yani ıyyy

hıım onu bende duymuştum canım. bebeğe ne lazımsa yumurtada var o yüzden bendeki kitapta şöle yazıyo "yumurta içindeki civcivi nasıl besler büyütürse sizin yavrunuzuda öyle besler büyütür. o yüzden günde en az bir tane yumurta yiyin" ben çok sıkıldım ama yinede hergün bir yumurta mutlaka yiyorum. bide bol zeytinyağlı salata yiyorum oda çok faydalı hem bağırsaklarada çok iyi geliyo.

Günaydın kızlar.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar var. Çok sevindim. :KK3:

Kalp atışlarını duyan arkadaşlarımıza da çok sevindim. Darısı duymayan arkadaşlarımızın başına.

Meggle ise düşük yapmış. :KK43: Allah sağlıklı bir bebek kondursun en kısa zamanda inşallah göbeğine. :KK16:

Bugün doktora gidecek arkadaşlarımızda hayırlı haberlerle gelsin inşallah.:KK16:

Bende Cumartesi doktordaydım. Testlerimizin hepsi çok iyiymiş. :nazar:

18 Aralık'ta ikili test için çağırdı doktor amcamız. Ama keşke Cumartesi yeniden bebişmi görseydim:) Özledim pıtırcığı:KK52::KK52:

merhaba canım :) testlerin güzel çıkmış maşallah sana. inş. ikili testinde güzel çıkar.

Kızlar, ya sanki adet olacakmışım gibi arada sol kasığıma ağrılar giriyor. Sizde de oluyor mu bu durum?:44:

Bir de dün feci meyveyi fazla kaçırmışım :KK37: Uyuyamadım gece karın şişliğinden :KK9:

Kabızım da zaten :KK37: Doktor bol bol posalı ve lifli yiyecekler tüket dedi. İlaçta vermiyor :KK15: İlaca karşı doktor amcamız. :KK19:

X