2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...yoğun ve yorgun bi haftasonu geçirdim gözlerimden uyku akıyo...sizler nasılsınız...

sizede günaydın..evet benimde hafta sonu çok yorucuydu .bide arkadaşlar sizlerdede sürekli bir uyku hali varmı?hep halsizim hep halsizim.ama çok şükürki bebişim karnımda:)

günaydın kızlaar :)) ben yataktan kendimi zor çıkardım bugün, hele akşam olunca 10 dedinmi uykum geliyo çok fenaaa. :) bide mide gurultusu...

dua listesini güncelliyorum canlarım...okuyan herkesin ağzına sağlık şimdiden...:KK71::KK71:

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

rainofapril İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
2-Asudem :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
3-LeYLa_21l :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
4-Limon_kabugu :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
5-xnurcx :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
6-GamzeliKiz :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
7-Persembe :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
8-Defhne :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
9-asilmavi :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
10- Arina :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
11- tugcal :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
12-fatmanur :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
13-exorcist_trex :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
14-okyanus84 :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
15-zazez :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
16-evdefnaz :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
17-zeytin gözlü :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....:nazar:

zeytin gözlüm herkese 20 yazarsam tam hatim oluyor canım...öyle yapayım mı listeyi canım...:26:

günaydın arkadaşlar :KK71:

benim bugün doktor kontrolüm var

kızlar dün akşam ödüm koptu kayınvalidemdeydik herkes tansiyon ölçüyodu

bende tam çıkıyoduk aklıma geldi ay bide ben ölçüyim dedim bi ölçtüm 19a 12 çıktı ayy şok geçirdim ne oluyo diye o sırada hadi hadi dediler çıktım ama ben kendime bakıyorum bi değişiklik var mı diye eşime söyledim böyle böyle diye oda telaşlandı tabii eve geldik hemen komşudan tansiyon aletini aldım ölçtüm 11 e 6 çıktı sonra gene ölçtüm 10 a 6 10 kere falan ölçtüm 10 a 6 çıkıyoo her ihtimale karşı havuç yedim başıma buz torbaları koydum.dijital olduğu için bi yanlışlık oldu sanırım ama baya bi korkuttu bizi alah muhafaza kendime bakıyorum bi değişiklik yok normalde de tansiyonum düşük olur hep 12 ye 8 zor çıkar yani bundan dolayı baya bi korktum bişey çıkmadı çok şkr

bana dua edin kızlar kalp atılını görüyim bebikimin

Son düzenleme:
bende sana onu yazıcakım bende hesapladım öle oluyo cnm arkadaşlar olur diyosa yaz cnm

bide tek tek sen uğraşma cnm okuyan herkes listeyi alıntılayıp okundu yazsın daha kolay olur cnm

Son düzenleme:
günaydın güzel anneadayları..çok güzel bir gün,okulu astım öğrenciler sevinsin biraz:)eşim de kahvaltı hazırladı yiyebilirsem yemeye çalışıcam.yorgun ve çalışmak zorunda olan annişlere kolaylıklar diliyorum,kendinizi ve bebişinzi yormayın sakın

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

rainofapril İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
2-Asudem :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
3-LeYLa_21l :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
4-Limon_kabugu :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
5-xnurcx :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
6-GamzeliKiz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
7-Persembe :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
8-Defhne :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
9-asilmavi :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
10- Arina :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
11- tugcal :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
12-fatmanur :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
13-exorcist_trex :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
14-okyanus84 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
15-zazez :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
16-evdefnaz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
17-zeytin gözlü :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....:nazar:

günaydın arkadaşlar :KK71:

benim bugün doktor kontrolüm var

kızlar dün akşam ödüm koptu kayınvalidemdeydik herkes tansiyon ölçüyodu

bende tam çıkıyoduk aklıma geldi ay bide ben ölçüyim dedim bi ölçtüm 19a 12 çıktı ayy şok geçirdim ne oluyo diye o sırada hadi hadi dediler çıktım ama ben kendime bakıyorum bi değişiklik var mı diye eşime söyledim böyle böyle diye oda telaşlandı tabii eve geldik hemen komşudan tansiyon aletini aldım ölçtüm 11 e 6 çıktı sonra gene ölçtüm 10 a 6 10 kere falan ölçtüm 10 a 6 çıkıyoo her ihtimale karşı havuç yedim başıma buz torbaları koydum.dijital olduğu için bi yanlışlık oldu sanırım ama baya bi korkuttu bizi alah muhafaza kendime bakıyorum bi değişiklik yok normalde de tansiyonum düşük olur hep 12 ye 8 zor çıkar yani bundan dolayı baya bi korktum bişey çıkmadı çok şkr

bana dua edin kızlar kalp atılını görüyim bebikimin
Kendine dikkat et canım yaaa..tansiyon aletleri çoğu zaman yanlış ölçüyor...inşallah duyarsın kalp atışını canım...biz cumartesi duyamadık ama keseye gördüm şükürler olsun...11 Aralık ta tekrar randevu verdi..tahlil alacakmış..bakalım hayırlısı olsun...:nazar::KK16:
bende sana onu yazıcakım bende hesapladım öle oluyo cnm arkadaşlar olur diyosa yaz cnm

bide tek tek sen uğraşma cnm okuyan herkes listeyi alıntılayıp okundu yazsın daha kolay olur cnm
ben severek yapıyorum canım...okuyanlar bitti yazsın yeter...:nazar::KK16:

ya merak ettim hatim yerinemi geçiyor.
evet canım öyleymiş...:nazar::KK16:
günaydın güzel anneadayları..çok güzel bir gün,okulu astım öğrenciler sevinsin biraz:)eşim de kahvaltı hazırladı yiyebilirsem yemeye çalışıcam.yorgun ve çalışmak zorunda olan annişlere kolaylıklar diliyorum,kendinizi ve bebişinzi yormayın sakın
günaydın canım..keyfini çıkar oh oh eşin kahvaltıda hazırlamış...yumul valla...heheheh...:KK1::KK1::nazar::KK16:

X