2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk :) bende burada kalmak istiyoruuuuuuuum. hamileyim ama kaç haftalık bimiyorum çünkü benimde tüp bebek daha kontrole gitmedim.

merhaba kızlar bende şimdi çn tavimine baktım yasım 24 ekımde kaldıgım için erkekgözüküyor şimdi temmuz annelerı olarktan benım yasımda olan herkesın erkek bebegımı olacak :)))))) hayırlısı allahtan one saglıklı sonra hayırlı olsunda cınsıyet sonra kalır valla kısmet tabı de ama bırsey sorucam kımse cevap vermedı istanbulda olan arkadaslarım doktor ve hastane onerısı beklıyorum lütfennnnn :KK28:

evet canım benimde yasım 24 ekimde hamile kaldım bende de öle görüüyo hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh:KK16: :KK16:

bu benim ikinci hamileliğim ilkide tüp bebekti. onda bir , bir buçuk hafta farketmişti. o yüzden didim. 23 ekim son sat ama dedimya anca muayenede söylerler.
neyse dişimi sıkıp bi 15 gün sonra gitmek istiyorum doktora iyice büyüsün diye :) ayyy çok heyecanlıyım. midemin bulanmasından bu kadra mutlu olacağımı bilmezdim. sizlerin nasıl gidiyo bakalıııııııım.

neyse canlar kendinize ii bakın ben kendimi hiç iyi hissetmiyom cıkayım uzanayım öptüm hepicinizi rabbime emanet olun emi :KK16:

bu benim ikinci hamileliğim ilkide tüp bebekti. onda bir , bir buçuk hafta farketmişti. o yüzden didim. 23 ekim son sat ama dedimya anca muayenede söylerler.
neyse dişimi sıkıp bi 15 gün sonra gitmek istiyorum doktora iyice büyüsün diye :) ayyy çok heyecanlıyım. midemin bulanmasından bu kadra mutlu olacağımı bilmezdim. sizlerin nasıl gidiyo bakalıııııııım.

Başlarda olabiliyor ama bebek sonra haftasını yakalıyor o yüzden doğum haftasına son sat diye bakarlar hem mide bulantıları başladığına göre bebek gayette normalde seyrediyor gerçi tüp bebek tedavisinde kullandığın hormonlardan kaynaklı daha fazla miden bulanır.

bilemiyorumki tatlım hiç neden bulanıyo. gerçi acıktığımda ve yemeğin hemen ardından hafif hafif bulantım oluyor. ilk gebeliğimde yoktu gerçi o sağlıklı bi gebelik değildi belki ondandır. neyse sağlıkla gelsinde bu sefer çok sabırlı olacağıma söz verdim :). senin nasıl geçiyo hamileiğin.

bende 6 gün önce vurulmuşsun sen.
ben de sat tan hesap ettirdim 5 haftalık çıktı. bana pzartesi 3 haftalık dedi. yani bu pzrtsi...
benim son SAT 9 ekim canım...bakalım bana ne diycek...hayırlısı...ben normal yolla hamile kaldım...:nazar::nazar::KK16:
Canım zaten doğrusu son sat tarihinden hesaplamadır ha kendiliğinden çatlamış ha iğneyle ne farkeder tüp bebektede mesela son sat hesaplanır.
bencede SAT tan hesaplanması lazım canım yaa..:KK16::KK16:
kızlar ama slm dedim ya :KK43:
ve aleyküm selam...hg bitanem...:nazar::nazar::KK16:
slm canlar biz deldikkk benimde midem bulanmıyo diyodum ama bugün bi garip oldum vallaa:KK5:
tuzlu şeyler ye canım benim...:KK16::KK16::nazar:
neyse canlar kendinize ii bakın ben kendimi hiç iyi hissetmiyom cıkayım uzanayım öptüm hepicinizi rabbime emanet olun emi :KK16:
dinlen tatlım hadi ...tuzlu şeyler atıştır...ağzını boş bırakma hiç ...tamam mı melikem...:KK16::KK16:

canım senin mide bulantıların başladımı?

bilemiyorumki tatlım hiç neden bulanıyo. gerçi acıktığımda ve yemeğin hemen ardından hafif hafif bulantım oluyor. ilk gebeliğimde yoktu gerçi o sağlıklı bi gebelik değildi belki ondandır. neyse sağlıkla gelsinde bu sefer çok sabırlı olacağıma söz verdim :). senin nasıl geçiyo hamileiğin.

Canım inşallah bu tutar da annesini babasını çok sevindirir aman çok takipli ol genede kanda betana mı baktırdın da öğrendin hamile olduğunu benimde şükür şimdilik iyi aşırı midem bulanıyor sabah suyu bile çıkarttım yani o kadar yarın kalp atışları için gidicem bakalım belki benimde bu sefer sağlıklı bir şekilde sonu gelir de kucağımda görürüm bebeğimi benim 6. hamileliğim.

X