Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ama slm dedim ya
hoşbulduk :) bende burada kalmak istiyoruuuuuuuum. hamileyim ama kaç haftalık bimiyorum çünkü benimde tüp bebek daha kontrole gitmedim.
merhaba kızlar bende şimdi çn tavimine baktım yasım 24 ekımde kaldıgım için erkekgözüküyor şimdi temmuz annelerı olarktan benım yasımda olan herkesın erkek bebegımı olacak :)))))) hayırlısı allahtan one saglıklı sonra hayırlı olsunda cınsıyet sonra kalır valla kısmet tabı de ama bırsey sorucam kımse cevap vermedı istanbulda olan arkadaslarım doktor ve hastane onerısı beklıyorum lütfennnnn
bu benim ikinci hamileliğim ilkide tüp bebekti. onda bir , bir buçuk hafta farketmişti. o yüzden didim. 23 ekim son sat ama dedimya anca muayenede söylerler.
neyse dişimi sıkıp bi 15 gün sonra gitmek istiyorum doktora iyice büyüsün diye :) ayyy çok heyecanlıyım. midemin bulanmasından bu kadra mutlu olacağımı bilmezdim. sizlerin nasıl gidiyo bakalıııııııım.
benim son SAT 9 ekim canım...bakalım bana ne diycek...hayırlısı...ben normal yolla hamile kaldım...bende 6 gün önce vurulmuşsun sen.
ben de sat tan hesap ettirdim 5 haftalık çıktı. bana pzartesi 3 haftalık dedi. yani bu pzrtsi...
bencede SAT tan hesaplanması lazım canım yaa..Canım zaten doğrusu son sat tarihinden hesaplamadır ha kendiliğinden çatlamış ha iğneyle ne farkeder tüp bebektede mesela son sat hesaplanır.
ve aleyküm selam...hg bitanem...kızlar ama slm dedim ya
tuzlu şeyler ye canım benim...slm canlar biz deldikkk benimde midem bulanmıyo diyodum ama bugün bi garip oldum vallaa
dinlen tatlım hadi ...tuzlu şeyler atıştır...ağzını boş bırakma hiç ...tamam mı melikem...neyse canlar kendinize ii bakın ben kendimi hiç iyi hissetmiyom cıkayım uzanayım öptüm hepicinizi rabbime emanet olun emi
bu benim ikinci hamileliğim ilkide tüp bebekti. onda bir , bir buçuk hafta farketmişti. o yüzden didim. 23 ekim son sat ama dedimya anca muayenede söylerler.
neyse dişimi sıkıp bi 15 gün sonra gitmek istiyorum doktora iyice büyüsün diye :) ayyy çok heyecanlıyım. midemin bulanmasından bu kadra mutlu olacağımı bilmezdim. sizlerin nasıl gidiyo bakalıııııııım.
benimde erkek görünüyoooooooo :))))))))))
canım senin mide bulantıların başladımı?
fatmanurrrrrrr hg tatlımmmmm...nasılsın canım?
bilemiyorumki tatlım hiç neden bulanıyo. gerçi acıktığımda ve yemeğin hemen ardından hafif hafif bulantım oluyor. ilk gebeliğimde yoktu gerçi o sağlıklı bi gebelik değildi belki ondandır. neyse sağlıkla gelsinde bu sefer çok sabırlı olacağıma söz verdim :). senin nasıl geçiyo hamileiğin.