2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben folik asit kullandım ve hala daha kullanıyorum bide proteinli gıdalar tüketmeye çalışıyorum salam sosis homurişinden uzak durmaya çalışıyorum bol bolda meyve tüketiyorum

ben folik asit kullandım ve hala daha kullanıyorum bide proteinli gıdalar tüketmeye çalışıyorum salam sosis homurişinden uzak durmaya çalışıyorum bol bolda meyve tüketiyorum
evet canım bende kullandım ve kullanıyorum ben çay içmiyorum kalsiyum çok alabilmek için daninolara başladım :) süt ve yoğurt bolca tüketmeye çalışıyorum.
bitki çayları zararlı olabilir diye meyve çayı içiyorum.
hepinize iyi geceler kıslar ben de kaçar

iyi geceler tatlı uykular

canım iyi olmana çok sevindim...maşallah sana ve bebişine..Rabbim hepimizin meleklerini bağışlasın inşallah melikem...kendine dikkat et...
aminnnnnnnnn canım inşallah
maşallah canım...hep böyle iyi ol...progestanı herkese vermiyor sanırım canım...sadece düşük riski olan annelere veriyorlar...Rabbim hiçbirimize kötü şeyler yaşatmasın...sağlıklı bir gebelik ve hayırlı güzel bir doğum yapmamızı nasip eylesin inşallah....

ORANJE hg tatlım..günaydınnnn...nasılsın canım?

Son düzenleme:
2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

LEYLA_21 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu 10 Adet Ayetel Kürsi
2-Asudem 10 Adet Ayetel Kürsi
3-rainofapril 10 Adet Ayetel Kürsi
4-Limon_kabugu 10 Adet Ayetel Kürsi
5-xnurcx 10 Adet Ayetel Kürsi
6-GamzeliKiz 10 Adet Ayetel Kürsi
7-Persembe 10 Adet Ayetel Kürsi
8-Defhne 10 Adet Ayetel Kürsi
9-asilmavi 10 Adet Ayetel Kürsi
10- Arina 10 Adet Ayetel Kürsi
11- tugcal 10 Adet Ayetel Kürsi
12-fatmanur 10 Adet Ayetel Kürsi
13-exorcist_trex 10 Adet Ayetel Kürsi
14-okyanus84 10 Adet Ayetel Kürsi
15-zazez 10 Adet Ayetel Kürsi
16-evdefnaz 10 Adet Ayetel Kürsi

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

LEYLA_21 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu 10 Adet Ayetel Kürsi
2-Asudem 10 Adet Ayetel Kürsi
3-rainofapril 10 Adet Ayetel Kürsi
4-Limon_kabugu 10 Adet Ayetel Kürsi
5-xnurcx 10 Adet Ayetel Kürsi
6-GamzeliKiz 10 Adet Ayetel Kürsi
7-Persembe 10 Adet Ayetel Kürsi
8-Defhne 10 Adet Ayetel Kürsi
9-asilmavi 10 Adet Ayetel Kürsi
10- Arina 10 Adet Ayetel Kürsi
11- tugcal 10 Adet Ayetel Kürsi
12-fatmanur 10 Adet Ayetel Kürsi
13-exorcist_trex 10 Adet Ayetel Kürsi
14-okyanus84 10 Adet Ayetel Kürsi
15-zazez 10 Adet Ayetel Kürsi
16-evdefnaz 10 Adet Ayetel Kürsi

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....

ORANJE hg tatlım..günaydınnnn...nasılsın canım?

hb CANIM ...bugün çok garibim her yanım ağrıyo ...dehşet bi mide ağrım var dün geceden beri...gece 3 de uyandım bir saat uyuyamadım mide ağrımdan sanki koca bir kaya midemde duruyordu...şuan biraz daha iyiyim ama hala bitkin durumdayım ..öğlen 2,30 da doktora gidecğim...ben doktorumu değiştireceğim eşim gece geldi kararlımısın istersen ikisine birden gidelim sonra ondan memenun kalamsan bi daha bunla devam ederiz falan ..şuanki doktorumda problem yok ama d.hastanesi doğum evinde görev yapıyo ben muayanehanesine gidiyom ama tahlildi taramaydı gene devlette bakıyo...ondan istemiyom birde doğum özelde olsa daha iyi olacak..o yüzden acıbademe gidicem bugün ...nasipse kalp atışlarını görecez....çok heyecanlıyım...

ahh canim iyiyim se nasilsin,
bende dün doktardaydim, pit pit pit atiyordu minigimin kalbi, nasil heyecanlandim sormayin gün boyu gözümün önündeydi hep :)))
doktorum 1 hafta geriden gidiyor dedi yani suanda 7 haftalik dedi, dogum tarihinede 12 temmuz dedi, sata göre 8 temmuzdu, neyse hayirlisi diyelim artik :))) suanda 1cm boyundaymis, hersey yolunda dedi cok sükür 6 aralikta yine kontrole cagirdi

geçmiş olsun bitanem yaaa...yediklerinden mi oldu acaba....yediklerine dikkat et...için rahat etmiyorsa değiştir doktorunu...bende özel hastaneye gidiyorum...süper rahatlık canım...kafan rahat olsun...içine sindiği gibi hareket et...maşallah kalp atışını duycan demek...hadi bakalım..darısı başımıza oranjecim...senin adını çok mutlu oldum canım...bende cumartesi keseyi görmeye gidecem...daha kalp atışı duyulmaz sanırım...hayırlısı...[/I][/B][/COLOR]

Son düzenleme:
maşallah asudem...darısı başımıza canım benim....

Son düzenleme:
[QUOTE=LeYLa_21;16321160]geçmiş olsun bitanem yaaa...yediklerinden mi oldu acaba....yediklerine dikkat et...için rahat etmiyorsa değiştir doktorunu...bende özel hastaneye gidiyorum...süper rahatlık canım...kafan rahat olsun...içine sindiği gibi hareket et...maşallah kalp atışını duycan demek...hadi bakalım..darısı başımıza oranjecim...senin adını çok mutlu oldum canım...bende cumartesi keseyi görmeye gidecem...daha kalp atışı duyulmaz sanırım...hayırlısı...[/I][/B][/QUOTE]
[/COLOR]

canım senle günlerimiz hemen hemen aynı gibi ilk ne zaman kontrole gittin ben adetim bir hafta geçince gittim keseyi gördük...o zmaan doktor 24 kasımda gel kalp atışlarını görelim dedi..daha duyulmaz belki ama görülür dedii...ama bugünkü doktor ne diyecek bilmiyorum..hayırlısı olsun allah bebişlerimizi göbeciklerimizden ayırmasın doğana kadar...inş..

Son düzenleme:
ne için okuyosunuz canım bende okuyabilirim
geçmiş olsun dikkat et kendine....

tabii ki özeller daha rahat oluyoo bencede özele gitsen iyi olabilir

site bugün yine manyaklaştı...yazılanlar ya çıkmıyor ya karışıyor yada saçma sapan bir hal alıyor...oranje cevap ne yazdın çıkmamış sanırım canım...bişi anlamadım...

kızlar bugece rüyamda hamile kıyafeti bakıyordum...dün topicte konuştukya gece rüyama girdi hemen...

akşam eşime meyve al getir dedim....adam bütün manavı yüklenmiş eve getirmiş...kasalarla...inanmazsınız yaaa...bu kadar şeyi kim yiyecek dedim...topicteki kızları çağırayım anca tüketiriz dedim...ayyyyyyy gülmekten öldüm valla... Allah gülmekten ayırmasın hiç kimseyi inşallah....

ne için okuyosunuz canım bende okuyabilirim

geçmiş olsun dikkat et kendine....

tabii ki özeller daha rahat oluyoo bencede özele gitsen iyi olabilir

canım sırayla hepimize bebişlerimiz sağlıklı olsun sağlıklı bir gebelik geçirelim diye okuyoruz...senide eklerim tabi seve seve canım...Allah razı olsun...ağzına sağlık şimdiden...herkes 10 adet ayetel kürsi okuyor...yakında 41 yasin okuyacaz inşallah...herkesin ayetel kürsisi bitsin...

günaydın canlarımmmmmm bugün çok güzel bir gün olsun inşallahh. bugün öğleden sonra izin alabilirsem doktora gidicem serum falan taksınlar 3 gündür lokma inmedi mideme artık açlıktan ellerim titriyor. inş herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…