- 2 Eylül 2007
- 4.084
- 4
- 35
merhaba arkadaşlar topiği yeni gördüm.
hepimize hayırlı uğurlu olsun. hepimiz ilk heyecanlarını müjdelerini vericek bu topikte hepberaber sevinicez. gülüp ağlayacağız.
hepimiz zamanında sağlıkla huzurla kucağına alıcak inşallah bebeklerini..
hepinizi öpüyorumm
benim ilk bebeğim hala çok karışık duygular içerisindeyim. anneliğe çok da hazır değildim... umarım yakın zamamda adapte olucam.
son adet tarihim 19 ekimdi... sanıyorum 26 temmuzda gelicek bebek.
cuma günü dr.a gidicem. gelişmeleri buradan paylaşmak isterim.
amin cnm amin bak daha benimkide yok bende yanlızım oğlumda uyudu takılıyorum ölekolay gelsin kusum evet canım o örevde yine ben yalnız evdee neyse saglık olsun bitanem benimm
amin cnm amin bak daha benimkide yok bende yanlızım oğlumda uyudu takılıyorum öle
merhaba arkadaşlar topiği yeni gördüm.
hepimize hayırlı uğurlu olsun. hepimiz ilk heyecanlarını müjdelerini vericek bu topikte hepberaber sevinicez. gülüp ağlayacağız.
hepimiz zamanında sağlıkla huzurla kucağına alıcak inşallah bebeklerini..
hepinizi öpüyorumm
benim ilk bebeğim hala çok karışık duygular içerisindeyim. anneliğe çok da hazır değildim... umarım yakın zamamda adapte olucam.
son adet tarihim 19 ekimdi... sanıyorum 26 temmuzda gelicek bebek.
cuma günü dr.a gidicem. gelişmeleri buradan paylaşmak isterim.
selam hanımlar ben de bu akşam yalnızım eşim maça gitti ve her hafta gitmesine rağmen bu akşam ilk kez salya sümük ağladım gitme diye... söz verdiği için gitmek zorunda kaldı tabi ama sanırım hamilelikten aşırı duygusallaştım... normalde hayatta kızmam çünkü haftada bir akşam bir iki saat evde olmuyo... bugün niyeyse çok koydu
bu arada bebeklerimiz yengeç yada aslan burcu olacaklar :)
(22 Haziran - 22 Temmuz)
Olumlu Yanları: Nazik,Hassas,Sempatik,Merhametli Düş gücü yüksek. Analık ve babalık duygulan güçlü. Vatansever. Yuva sevgisi. Israrlı. Becerikli. İyi eş. Tutumlu.
Olumsuz Yanları: Aşırı duygusal. Züppe. Dağınık. Kuşkucu. Değişken. Kıskanç. Zayıf karakterli. Kendine acıma meyilli. Sabit olamamak. Değişken duygular.
ASLAN
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Olumlu Yanları: Yüce gönüllülük. Cömertlik. Yaratıcılık. Babalık. Fedakarlık. Üstünlük. Yaratıcılık. Neşe. İyi organizasyon. Açık zihin.
Olumsuz Yanları: Otorite. Diktatörlük. Zorbalık. Tantana. Züppelik. Tolerans göstermemek. Sabit fikirlilik. Kuvvet deliliği. Kendini beğenmişlik.
hoşgeldin canım benim ahh yaa kıyamam ben sanaa
ayy sorma güzelim hem kendimi üzdüm hem eşimi ağlamaya ihtiyacım varmış heralde
heralde canımm aslında bende öle olmaya basladım gitmee diyom ama olmaz görev beklemez ben gitmezse kim bize ekmek alıcak diyo ayy kurban olurum ben onu bana verene yaa rabbim bagıslasın inşallah eşlerimizi ve bebişlerimizi canım yaaa:98:
öyle tabi canım Rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah....
senin esin ne iş yapıyo canımm
kızlar ben de geldimmm....moralim düzeldi yemeği dışarda yedik kitaplarımı şubeden aldık vee eşim bir buket çiçek yaptırmış öğretmenler günü için..iyiyim yani..kızlar doktora cuma gideceğim de bana progestan vermedi daha.. hangi durumlarda veriliyor bu ilaç acaba
hangi şehirdeysen yaz canım orda yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olurçok haklısın...
cuma günü tahlillerimi ve ultrasonu çook merak ediyoorum :)
birde henüz dr seçemedim.
bu hamilelik bizi mahvetti bende habire ağlıyorum sinirleniyorum bilmem ne bi tuhafım bendeayy sorma güzelim hem kendimi üzdüm hem eşimi ağlamaya ihtiyacım varmış heralde
heralde canımm aslında bende öle olmaya basladım gitmee diyom ama olmaz görev beklemez ben gitmezse kim bize ekmek alıcak diyo ayy kurban olurum ben onu bana verene yaa rabbim bagıslasın inşallah eşlerimizi ve bebişlerimizi canım yaaa:98:
mobilyacı canım gecelere kadar çalışıyo yazıken erken 9 da geliyı en geçi allah bilir
moralinin düzelmesine sevinidim cnmkızlar ben de geldimmm....moralim düzeldi yemeği dışarda yedik kitaplarımı şubeden aldık vee eşim bir buket çiçek yaptırmış öğretmenler günü için..iyiyim yani..kızlar doktora cuma gideceğim de bana progestan vermedi daha.. hangi durumlarda veriliyor bu ilaç acaba