2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

LEYLA_21 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
2-Asudem :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
3-rainofapril :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
4-Limon_kabugu :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
5-xnurcx :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
6-GamzeliKiz :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
7-Persembe :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
8-Defhne :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
9-asilmavi :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
10- Arina :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
11- tugcal :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
12-fatmanur :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
13-exorcist_trex :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
14-okyanus84 :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
15-zazez :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
16-evdefnaz :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
17-zeytin gözlü :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....:nazar:
ekledim zeytingözlüm senide...saol tatlım...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın canlarımmmmmm bugün çok güzel bir gün olsun inşallahh. bugün öğleden sonra izin alabilirsem doktora gidicem serum falan taksınlar 3 gündür lokma inmedi mideme :KK43: artık açlıktan ellerim titriyor. inş herşey yolundadır.

ah canımmm dikkat et kendine yaaa..neden yiyemiyorsun...az az yemeye çalışsan olmuyormu...bulantın fazla sanırım senin...serum iyi fikir canım...geçmiş olsun...:nazar::nazar::nazar:

LeYLa_21 zeytin gözlü Defhne günaydınnn
nasılsınız bugün

ben aynıyım kuşummm sen nasılsın?

ah canımmm dikkat et kendine yaaa..neden yiyemiyorsun...az az yemeye çalışsan olmuyormu...bulantın fazla sanırım senin...serum iyi fikir canım...geçmiş olsun...:nazar::nazar::nazar:

bi tane çubuk kraker yesem o bile çıkıyor canım zorluyorum kendimi zorladıkça daha beter oluyo :KK43: doktor ilaç verir belki. kardeşimin düğünü var haftasonu şehir dışına çıkmam lazım ama bu durumda nasıl gidicem onu bile bilmiyorum. Allah kolaylık verir inşallahh

amin canim darisi tüm kalp atisi bekleyen annelere, biliyormusunuz nedendir bilmiyorum bu kez hicbirsey icin heyecanli degilim, ilk hamileligimde cok heyecanliydim, doktor randevu veriyordu daha erkene almaya calisiyordum mesela ilk acilir acilmaz sabah gideyim öglene kadar kim bekler felan diyodum, ama bu kez hic öyle degilim, doktorum gecen hafta gel demisti ben yok 1 hafta gec olsun saglam olsun dedim, ama bilmiyorum ya, belki henüz cevremde kimse bilmiyor diye, yada ilkinde cok hevesliydim düsükle sonuclandi simdi onun icin heveslenmiyor olabilirim, yani icim cokk garip... birtek sizinle paylasiyorum önceden hafta hafta ne degisiklik olur diye internette deli gibi sabahliyordum, simdi oluruna biraktim, cok arastirmiyorum, galiba bu sekilde daha iyi oldu, cok bilmek iyi degil cünkü....... ama en önemlisi huzurluyum.....

bi tane çubuk kraker yesem o bile çıkıyor canım zorluyorum kendimi zorladıkça daha beter oluyo :KK43: doktor ilaç verir belki. kardeşimin düğünü var haftasonu şehir dışına çıkmam lazım ama bu durumda nasıl gidicem onu bile bilmiyorum. Allah kolaylık verir inşallahh

doktor mutlaka güçlü bir bulantı hapı verir tatlım...vakit kaybetmeden hemen git doktora canım benim...çok geçmiş olsun sana...kardeşinin düğünüde hayırlı uğurlu olsun inşallah gülüm...Allah mutlu etsin...inşallah gidersin...ilaç iyi gelecek sana göreceksin...hemen toparlar seni...moralini yüksek tut bakalım...öptüm tatlı yanaklarından :nazar::nazar::KK16::KK16:

hg bitanem...iyiyiz Allaha şükür...sen nasılsın asilim...:nazar::nazar::nazar::KK16::KK16:
bende iyiyim şükürler olsun .. bulantım 3 gün sürdü 2 gündür bişi yok
dilimi ısırayım :nazar: ama acıkmamam gerek mide boş olunca hiç affetmiyor

günaydın bitanem nasılsın bis çok iyi başladık bugün güne
:nazar: :nazar: :nazar:

defne evet senin doktora gitmen şart
dirençsiz kalacaksın ... inş. bir an önce geçer

amin canim darisi tüm kalp atisi bekleyen annelere, biliyormusunuz nedendir bilmiyorum bu kez hicbirsey icin heyecanli degilim, ilk hamileligimde cok heyecanliydim, doktor randevu veriyordu daha erkene almaya calisiyordum mesela ilk acilir acilmaz sabah gideyim öglene kadar kim bekler felan diyodum, ama bu kez hic öyle degilim, doktorum gecen hafta gel demisti ben yok 1 hafta gec olsun saglam olsun dedim, ama bilmiyorum ya, belki henüz cevremde kimse bilmiyor diye, yada ilkinde cok hevesliydim düsükle sonuclandi simdi onun icin heveslenmiyor olabilirim, yani icim cokk garip... birtek sizinle paylasiyorum önceden hafta hafta ne degisiklik olur diye internette deli gibi sabahliyordum, simdi oluruna biraktim, cok arastirmiyorum, galiba bu sekilde daha iyi oldu, cok bilmek iyi degil cünkü....... ama en önemlisi huzurluyum.....

stres yapmayacan canım...herşeyi oluruna bırakmak lazım...tedbirini al takdir Allahtan demişler dimi ama...çok üstüne düşmemek lazım...ilgisizde olmamak lazım...yani sınırı bilmek lazım...Rabbim hiçbirimize kötü şeyler yaşatmasın kurban olduğum Mevlam...hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıkli bir biçimde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...cümlemize...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:

doktor mutlaka güçlü bir bulantı hapı verir tatlım...vakit kaybetmeden hemen git doktora canım benim...çok geçmiş olsun sana...kardeşinin düğünüde hayırlı uğurlu olsun inşallah gülüm...Allah mutlu etsin...inşallah gidersin...ilaç iyi gelecek sana göreceksin...hemen toparlar seni...moralini yüksek tut bakalım...öptüm tatlı yanaklarından :nazar::nazar::KK16::KK16:

çok sağol canımmmmm benimmmmm :KK16: :KK16: :KK16: iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallahhh :nazar: bende seni öpüyorum tatlişkommmm :KK16:

bende iyiyim şükürler olsun .. bulantım 3 gün sürdü 2 gündür bişi yok
dilimi ısırayım :nazar: ama acıkmamam gerek mide boş olunca hiç affetmiyor

:nazar: :nazar: :nazar:

defne evet senin doktora gitmen şart
dirençsiz kalacaksın ... inş. bir an önce geçer

inşallah canımmmmmm çok sağolll :KK16:

izin aldım şimdi kızlarrrrrrr :21: :21: :21: içim rahat etti valla öğleden sonra gidicem doktora inş

çok sağol canımmmmm benimmmmm :KK16: :KK16: :KK16: iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallahhh :nazar: bende seni öpüyorum tatlişkommmm :KK16:

sende saol canım benim...hemen git doktora iyileş tamam mı defnem...Allaha emanetsin gülüm...:nazar::nazar::KK19:

aminnnnnn canim insallah darisi tüm isteyenlerin gönlüne göre olsun, bundan daha 1 ay önce tüp bebek merkezi arastiriyordum...... doktorum kesinlikle hamile kalamazsin dedi, ne ilginc degilmi!!! Kurban oldugum Rabbim dileyince veriyor iste. o yüzden hala inanamiyorum

aminnnnnn canim insallah darisi tüm isteyenlerin gönlüne göre olsun, bundan daha 1 ay önce tüp bebek merkezi arastiriyordum...... doktorum kesinlikle hamile kalamazsin dedi, ne ilginc degilmi!!! Kurban oldugum Rabbim dileyince veriyor iste. o yüzden hala inanamiyorum

aminnnnnnnn..Allah kimseyi çocuk sevgisinden mahrum bırakmasın inşallah...çok zor bişey...herşey Yüce Yaradanın elindedir...ol demesi yeterli güzel Allahımın...sonsuz şükürler olsun Rabbime bizlere bu duyguyu yaşattığı için...inşallah sonuna kadar herşey güzel olur...Rabbim meleklerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin bizlere güzeller...:nazar::nazar::nazar:

X