2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım gecmiş olsun ögretmenler günün kulu olsun canım düşük riski için veriyo doktorlar bana önce coraspin verdi onuda içiom bugünde progeston verdi bakalım hakkımızda hayırlısı olsunnn

benim eşimde bankacı 8 den evvel gelmez(( hele bugünlerde yıl sonu olduğundan baya yorgun geliyor...

ahh canım ahhh bilirim calış calış bitmezzz bankaaaa yaaa hesap kita işleri çok yoruyo adamı valla bide yanlış yapsan kendi cebinden giderrrr

kızlar yaa bir bebek arabası gördüm çokçok güzeldi ama araba artı oto koltuğu-portbebe 483 tl..almıcam şimdi ama çok güzeldi pahalı mı sizce?

neyse canlar ben kacar cok uykumuz geldi teyzeleri kendinize ve bebişlerinize cok ama cokk ii bakın olurmuu rabbime emanet olun hepicinizi öptükkk

ayyy kızlar ben kaçar kafam pcye düşcek şimdi... öptüm sizi yarın gündüz görüşürüz inşallah...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

melike_ecesuu,tugcal,limon_kabugu+,azra2206,er_ca,

hepinize hayırlı geceler canlar kendinize cok ii bakınnn hayırlı gecelerrrr

e hadi ben de çıkıom o zaman hiiç uykum yok ama ollssunn biraz uzanayım bebişlerimizle sağlıklı sıhhatli bir şekilde hayırlısıyla yeni güne uyanalım inşallah..hepiinizi öptümm

pierre cardin canım gitti gidiyor da gördüm çok güzel bir sürü rengi var aslında alayım diyorum inşallah rabbim evladım olmasını nasip eder bir gün yani

600 tl miş ya yanlış bakmışım
iyiymiş dicektim ki bunu gördüm çokmuş o zaman alma bence
sizindemi uykunuz geldi kuzuu ayy sorma benim yaramaz beni böle alıştırdı erken uyuyos erken kalkıyos canımmm
aynen canom ya bende erken yatıyorum erken kalkıyorum

sanada bitanem iyi geceler
e hadi ben de çıkıom o zaman hiiç uykum yok ama ollssunn biraz uzanayım bebişlerimizle sağlıklı sıhhatli bir şekilde hayırlısıyla yeni güne uyanalım inşallah..hepiinizi öptümm

hade bayyy iyi uykular hepinize

iyi gecelerr canım tatlı rüyalar..

arkadaşlar beslenmenize ne denli dikkat ediyorsunuz?

şunu yemem dikkat ederim dediklerimiz neler mesela ?

folik asit kullandınız mı gebelik öncesi... ve şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…