2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi gecelerr canım tatlı rüyalar..

arkadaşlar beslenmenize ne denli dikkat ediyorsunuz?

şunu yemem dikkat ederim dediklerimiz neler mesela ?

folik asit kullandınız mı gebelik öncesi... ve şimdi?

canımm ben dün kendi özele gittigim doktoruma dedim neden bana sunu ye sunu yeme demiyosunuz dedim doktor beyde simdi bulantıların oldugu zaman tiksinme oranın fazla olucak o yüzden seni simdiden zorlanmak istemiyorum melike hanımcım dedi hımm dedim yoksa siz sölerdiniz evet dedi sonra saglık ocagına geldik eşimle hamileyim diye ebeye bildirelim dedim ordada aile hekimiyle konustuk oda kadın dogum üzerine calışmaları olmus baya bi bilgi verdi ceviz ye bol bol dedi ama nerdee ceviz yaglı o yüzden dokunuyo bana ama yaaa

hg melikecim...kız varya yeminle melike nerde kaldı diye yazacaktım sen geldin...ALLAH ALLAH..şaşırdım...kalp kalbe karşıymış demekki melikem...nasılsın canım benim..?

ayyy kusum benimm yeyim ben seniii fıstıgımmm geldim burdayımm iyiyim çok şükür sen nasılsın canımın içiiiii:87:

Son düzenleme:

Herşeyin yolunda olmasına sevindim birtanem

Aramıza hoşgeldin canım. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin tatlım.

Ben Aslan'ım kendimden memnunum valla

iyi gecelerr canım tatlı rüyalar..

arkadaşlar beslenmenize ne denli dikkat ediyorsunuz?

şunu yemem dikkat ederim dediklerimiz neler mesela ?

folik asit kullandınız mı gebelik öncesi... ve şimdi?

Ben önceden de şimdi de kullanıyorum Folik canım

Hayırlısı canım benim. Dr. çok önemli umarım için rahat eder.

Maşallah size Çok sevindim canımcım.

Aynen bende senin gibiyim canım :13:

sağol bitanemmmmmm

canlarım ben çıkıyorum işlerimi toparlayıp bir an evvel doktora gideyim. hepinizi çok öpüyorum

Görüşürüz canım. Kendine ve meleğine çok iyi bak.

ARİNAAAAAAAAA hg bitanem...nasılsın gülüm?

Hoşbuldum birtanem. İyiyim sağol sen nasılsın?

hastanedeydim, yeni geldim. Kan verdim yine:94:

Birde toxoplazmaların sonuçları çıkmış, onları aldım

slm güzel anneler nasılsınızzz bakalım ben deldimmmm:81: :81:

Hoşgeldin canımcım

ben iyiyimmmm, sen nasılsın :81:

allah razı olsun leylacım rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun inşallahhhh canım benimmm

hoşgeldin canım benim bende cok şükür iyiyim kuzum allah razı olsun ne var ne yok bebiş nasılll rabbim korusun inşallah sizleriiii

hoşgeldin canım benim bende cok şükür iyiyim kuzum allah razı olsun ne var ne yok bebiş nasılll rabbim korusun inşallah sizleriiii

İyidir herhalde bebişimizde, beni kemirmekle meşgul

O beni kemirdikçe bende buradakileri yiyiyorum.

Anneme dedim zaten ben doymuyorum diye, maşallah dedi

Bu gidişle sonumu düşünemiyorum

leylacigim, sen kimler burada diye teftiseme basladin canim:))))) Allah iyiligi versin emiiiii

İyidir herhalde bebişimizde, beni kemirmekle meşgul

O beni kemirdikçe bende buradakileri yiyiyorum.

Anneme dedim zaten ben doymuyorum diye, maşallah dedi

Bu gidişle sonumu düşünemiyorum

ayy sorma canım yaaa böle giderlerse bizim bebişler bomba olup cıkarız sonra patlarız vallaa bende aynı konudan müzdaribim canım yaa hiç sormaaaa hah böleyikkk

günaydin kizlar Allah izin verirse bende 2011 temmuz annesi olucam.
ama su anda cok kötüyüm ya midem bulaniyo,ama sanki agriyo da gibi...
iki gündür böyle

iki gündür böyle

hoşgeldin canımm kac haftalık canım bebişin seni simdiden yoruyo demek gecmiş olsun bitanemm gecer inşallah bulantıların

ayy sorma canım yaaa böle giderlerse bizim bebişler bomba olup cıkarız sonra patlarız vallaa bende aynı konudan müzdaribim canım yaa hiç sormaaaa hah böleyikkk

Valla bize değilde bebişlere gitsin kilolar daha çok memnun olurum

Bu arada bir arkadaşımı gördüm dün, sürekli midesi bulanıyormuş. Krakerle yaşıyormuş kızcağız. Subat'ta doğum yapacak Allah izin verirse, kızı olacak. Bu kızlar annelerinin midelerini çok bulandırıyorlar valla

iki gündür böyle

Günaydın ve aramıza hoşgeldin canım.

Kaç haftalık hamilesin?

Mide bulantıları az çok herkeste var canım. Doktoruna söyleseydin, ilaç verseydi.

ayyy kusum benimm yeyim ben seniii fıstıgımmm geldim burdayımm iyiyim çok şükür sen nasılsın canımın içiiiii:87:
saol tatlım iyiyim..iş biraz yoğunlaştı...topice fazla bakamıyorum...bende seni yeyimmm....
saol bitanem...bende iyiyim çok şükür...
allah razı olsun leylacım rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun inşallahhhh canım benimmm

aminnnnnnn bitanem...

acaba öylemi oluyo canım ben cin takvimine baktım erkek cıkıyo hımm demekki benimki erkek allah bilir gercide hani tuzlı ekşi seler tercihim tatlıyı yiyemiyorum bide fazla bulantım olmuyo böle agır sekilde cok sükür sadece bazı besinlere iştahsızlıgım var:26: siz baktınızmı canlar cin takvimine?????

Son düzenleme:

saol tatlım iyiyim..iş biraz yoğunlaştı...topice fazla bakamıyorum...bende seni yeyimmm....

saol bitanem...bende iyiyim çok şükür...

aminnnnnnn bitanem...

saol canım benim yormayın kendinizi ve bebişinizi çok iyi bakın canlarımmm allah kolaylık versin hepcinize inşalahhhhhhh

hoşgeldin
kızlar benim işler epey birikmiş ya bismillah bitireyim şunları :126:

Günaydın canım. Kolay gelsin

Canım bilmiyorum ki. Annemde bende çok bulantı yaşamış, bir arkadaşımın kızı oldu. O 5. aya kadar sürekli bulantı ve kusma yaşamış. Bu arkadaşımda aynı:)

Çin ve Rus takviminde bende kız gözüküyor. Ama herşeyin hayırlısı. Allah'tan başka kimse bilemez.

Sağlıklı olsun da; ama insan merak ediyor tabii.

leylacigim, sen kimler burada diye teftiseme basladin canim:))))) Allah iyiligi versin emiiiii
evet canım...teftişdeyim...hehhehe...
iki gündür böyle
aramıza hg canım...
leylacımm nerdesin canım cıktın mı yoksaaa
hayır canım burdayım...iş biraz yoğun gibi..fazla bakamıyorum...

canım senle günlerimiz hemen hemen aynı gibi ilk ne zaman kontrole gittin ben adetim bir hafta geçince gittim keseyi gördük...o zmaan doktor 24 kasımda gel kalp atışlarını görelim dedi..daha duyulmaz belki ama görülür dedii...ama bugünkü doktor ne diyecek bilmiyorum..hayırlısı olsun allah bebişlerimizi göbeciklerimizden ayırmasın doğana kadar...inş.. bunu yazmıştım canım..evet doğru site kafayı yemiş....bilgisayarımı kiltleyip duruyo....
meyve günü yaparız canım..seve seve...

dikkatli ol canım ..bende kaç gündür açlık sınırında yaşıyorum...dün komşum sağolsun yemek yedirdi bana o da mideme oturdu midem küçülmüş 3 haftadır yediğim bişi yok eskiden ne bulsam yerdim şimdi daha seçiciyim dışardan yemediğim için geçiştiriyorum haliyle bişi de yememiş oluyom..sende dikkat et teme gıdaları alamay çalış sen bebeğin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…