2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar topiği yeni gördüm.
:nazar:
hepimize hayırlı uğurlu olsun. hepimiz ilk heyecanlarını müjdelerini vericek bu topikte hepberaber sevinicez. gülüp ağlayacağız.
hepimiz zamanında sağlıkla huzurla kucağına alıcak inşallah bebeklerini..
hepinizi öpüyorumm :KK70:

benim ilk bebeğim hala çok karışık duygular içerisindeyim. anneliğe çok da hazır değildim... umarım yakın zamamda adapte olucam.

son adet tarihim 19 ekimdi... sanıyorum 26 temmuzda gelicek bebek.

cuma günü dr.a gidicem. gelişmeleri buradan paylaşmak isterim.

hg canım düşünerek alışılmaz anneliğe yaşayarak alışılır güzelim merak etme hiç zorlanmazsın yaşanılan en güzel duygudur annelik bambaşkadır annelik tekken çift olmak yavrun hastalınca hastalanmaktır üşürken donmaktır böle işte ben yaşadıklarımı hissettiklerimi yazdım cnm eminim bütün anneler aynı şeyi hisseder ayy çok duygulandım nedense:KK43::KK43:

çok haklısın...

cuma günü tahlillerimi ve ultrasonu çook merak ediyoorum :)

birde henüz dr seçemedim.:KK50:

selam hanımlar ben de bu akşam yalnızım eşim maça gitti ve her hafta gitmesine rağmen bu akşam ilk kez salya sümük ağladım gitme diye... söz verdiği için gitmek zorunda kaldı tabi ama sanırım hamilelikten aşırı duygusallaştım... normalde hayatta kızmam çünkü haftada bir akşam bir iki saat evde olmuyo... bugün niyeyse çok koydu:KK25::KK14:

bu arada bebeklerimiz yengeç yada aslan burcu olacaklar :)

(22 Haziran - 22 Temmuz)
Olumlu Yanları: Nazik,Hassas,Sempatik,Merhametli Düş gücü yüksek. Analık ve babalık duygulan güçlü. Vatansever. Yuva sevgisi. Israrlı. Becerikli. İyi eş. Tutumlu.

Olumsuz Yanları: Aşırı duygusal. Züppe. Dağınık. Kuşkucu. Değişken. Kıskanç. Zayıf karakterli. Kendine acıma meyilli. Sabit olamamak. Değişken duygular.

ASLAN
(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Olumlu Yanları: Yüce gönüllülük. Cömertlik. Yaratıcılık. Babalık. Fedakarlık. Üstünlük. Yaratıcılık. Neşe. İyi organizasyon. Açık zihin.

Olumsuz Yanları: Otorite. Diktatörlük. Zorbalık. Tantana. Züppelik. Tolerans göstermemek. Sabit fikirlilik. Kuvvet deliliği. Kendini beğenmişlik.

merhaba arkadaşlar topiği yeni gördüm.
hepimize hayırlı uğurlu olsun. hepimiz ilk heyecanlarını müjdelerini vericek bu topikte hepberaber sevinicez. gülüp ağlayacağız.
hepimiz zamanında sağlıkla huzurla kucağına alıcak inşallah bebeklerini..
hepinizi öpüyorumm :KK70:

benim ilk bebeğim hala çok karışık duygular içerisindeyim. anneliğe çok da hazır değildim... umarım yakın zamamda adapte olucam.

son adet tarihim 19 ekimdi... sanıyorum 26 temmuzda gelicek bebek.

cuma günü dr.a gidicem. gelişmeleri buradan paylaşmak isterim.

hayırlı olsun canım hoşgeldin...

selam hanımlar ben de bu akşam yalnızım eşim maça gitti ve her hafta gitmesine rağmen bu akşam ilk kez salya sümük ağladım gitme diye... söz verdiği için gitmek zorunda kaldı tabi ama sanırım hamilelikten aşırı duygusallaştım... normalde hayatta kızmam çünkü haftada bir akşam bir iki saat evde olmuyo... bugün niyeyse çok koydu:KK25::KK14:

hoşgeldin canım benim ahh yaa kıyamam ben sanaa:KK19: :KK16:

bu arada bebeklerimiz yengeç yada aslan burcu olacaklar :)

(22 Haziran - 22 Temmuz)
Olumlu Yanları: Nazik,Hassas,Sempatik,Merhametli Düş gücü yüksek. Analık ve babalık duygulan güçlü. Vatansever. Yuva sevgisi. Israrlı. Becerikli. İyi eş. Tutumlu.

Olumsuz Yanları: Aşırı duygusal. Züppe. Dağınık. Kuşkucu. Değişken. Kıskanç. Zayıf karakterli. Kendine acıma meyilli. Sabit olamamak. Değişken duygular.

ASLAN
(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Olumlu Yanları: Yüce gönüllülük. Cömertlik. Yaratıcılık. Babalık. Fedakarlık. Üstünlük. Yaratıcılık. Neşe. İyi organizasyon. Açık zihin.

Olumsuz Yanları: Otorite. Diktatörlük. Zorbalık. Tantana. Züppelik. Tolerans göstermemek. Sabit fikirlilik. Kuvvet deliliği. Kendini beğenmişlik.

hemen hemen benzermiş canım özellikleriii:KK16:

ayy sorma güzelim hem kendimi üzdüm hem eşimi ağlamaya ihtiyacım varmış heralde:KK9:

heralde canımm aslında bende öle olmaya basladım gitmee diyom ama olmaz görev beklemez ben gitmezse kim bize ekmek alıcak diyo ayy kurban olurum ben onu bana verene yaa rabbim bagıslasın inşallah eşlerimizi ve bebişlerimizi canım yaaa :KK43: :KK43: :98:

heralde canımm aslında bende öle olmaya basladım gitmee diyom ama olmaz görev beklemez ben gitmezse kim bize ekmek alıcak diyo ayy kurban olurum ben onu bana verene yaa rabbim bagıslasın inşallah eşlerimizi ve bebişlerimizi canım yaaa :KK43: :KK43: :98:

öyle tabi canım Rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah....

kızlar ben de geldimmm....moralim düzeldi yemeği dışarda yedik kitaplarımı şubeden aldık vee eşim bir buket çiçek yaptırmış öğretmenler günü için..iyiyim yani..kızlar doktora cuma gideceğim de bana progestan vermedi daha.. hangi durumlarda veriliyor bu ilaç acaba

benim eşimde bankacı 8 den evvel gelmez:KK43:(( hele bugünlerde yıl sonu olduğundan baya yorgun geliyor...

kızlar ben de geldimmm....moralim düzeldi yemeği dışarda yedik kitaplarımı şubeden aldık vee eşim bir buket çiçek yaptırmış öğretmenler günü için..iyiyim yani..kızlar doktora cuma gideceğim de bana progestan vermedi daha.. hangi durumlarda veriliyor bu ilaç acaba

azracım ben daha önce düşük yaptığımdan verdi canım progestanı....

çok haklısın...

cuma günü tahlillerimi ve ultrasonu çook merak ediyoorum :)

birde henüz dr seçemedim.:KK50:
hangi şehirdeysen yaz canım orda yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olur
ayy sorma güzelim hem kendimi üzdüm hem eşimi ağlamaya ihtiyacım varmış heralde:KK9:
bu hamilelik bizi mahvetti bende habire ağlıyorum sinirleniyorum bilmem ne bi tuhafım bende:KK37:

amin amin allah onların yardımcısı olsun inş

allah onları bize bağışlasın inş:KK69:

moralinin düzelmesine sevinidim cnm

düşük riskin olduğunda veriliyo cnm

Son düzenleme:
X