- 2 Eylül 2007
- 4.084
- 4
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım bende kullandım ve kullanıyorum ben çay içmiyorum kalsiyum çok alabilmek için daninolara başladım :) süt ve yoğurt bolca tüketmeye çalışıyorum.ben folik asit kullandım ve hala daha kullanıyorum bide proteinli gıdalar tüketmeye çalışıyorum salam sosis homurişinden uzak durmaya çalışıyorum bol bolda meyve tüketiyorum
hepinize iyi geceler kıslar ben de kaçar
canım iyi olmana çok sevindim...maşallah sana ve bebişine..Rabbim hepimizin meleklerini bağışlasın inşallah melikem...kendine dikkat et...hepinizden allah razı olsun canlarım inanki hayırlı haberlerle geldim cok şükürrr çok saolun canlarım iyiki varsınız merak etmişsiniz cok saolun gittim doktorum herseyin cok güzel dedi biraz iltihap varmış onun için suda tek içimlikbi toz yazmış onu kullanıcam sadece bide kabızlıgım için ilaç verdi hee bide düşük riski olmasın diye progeston verdi iki hafta sonrada allahım izin verirse kalp atışlarını dinlemeye gitces teyzeleriii hepinize tekraradan çok teskekür ederimmm
aminnnnnnnnn canım inşallahcanım herşeyin yolunda olmasına sevindimm maşallah size..zaten seninle aşağı yukarı aynıyız bizde salı günü gidicez dr. kalp atışları için benimde lekenmelerim var bende iğne kullanıyorum ve sonra progestan kullanıcam..bebişlerimiz rabbime emante allahım onları korusun....hepimiz sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş...
maşallah canım...hep böyle iyi ol...progestanı herkese vermiyor sanırım canım...sadece düşük riski olan annelere veriyorlar...Rabbim hiçbirimize kötü şeyler yaşatmasın...sağlıklı bir gebelik ve hayırlı güzel bir doğum yapmamızı nasip eylesin inşallah....kızlar ben de geldimmm....moralim düzeldi yemeği dışarda yedik kitaplarımı şubeden aldık vee eşim bir buket çiçek yaptırmış öğretmenler günü için..iyiyim yani..kızlar doktora cuma gideceğim de bana progestan vermedi daha.. hangi durumlarda veriliyor bu ilaç acaba
ORANJE hg tatlım..günaydınnnn...nasılsın canım?
hb CANIM ...bugün çok garibim her yanım ağrıyo ...dehşet bi mide ağrım var dün geceden beri...gece 3 de uyandım bir saat uyuyamadım mide ağrımdan sanki koca bir kaya midemde duruyordu...şuan biraz daha iyiyim ama hala bitkin durumdayım ..öğlen 2,30 da doktora gidecğim...ben doktorumu değiştireceğim eşim gece geldi kararlımısın istersen ikisine birden gidelim sonra ondan memenun kalamsan bi daha bunla devam ederiz falan ..şuanki doktorumda problem yok ama d.hastanesi doğum evinde görev yapıyo ben muayanehanesine gidiyom ama tahlildi taramaydı gene devlette bakıyo...ondan istemiyom birde doğum özelde olsa daha iyi olacak..o yüzden acıbademe gidicem bugün ...nasipse kalp atışlarını görecez....çok heyecanlıyım...
günaydın günaydınnn ben geldiimmm gününüz güzel geçsin
ne için okuyosunuz canım bende okuyabilirim2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ
LEYLA_21 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....
1-melike_ecesuu 10 Adet Ayetel Kürsi
2-Asudem 10 Adet Ayetel Kürsi
3-rainofapril 10 Adet Ayetel Kürsi
4-Limon_kabugu 10 Adet Ayetel Kürsi
5-xnurcx 10 Adet Ayetel Kürsi
6-GamzeliKiz 10 Adet Ayetel Kürsi
7-Persembe 10 Adet Ayetel Kürsi
8-Defhne 10 Adet Ayetel Kürsi
9-asilmavi 10 Adet Ayetel Kürsi
10- Arina 10 Adet Ayetel Kürsi
11- tugcal 10 Adet Ayetel Kürsi
12-fatmanur 10 Adet Ayetel Kürsi
13-exorcist_trex 10 Adet Ayetel Kürsi
14-okyanus84 10 Adet Ayetel Kürsi
15-zazez 10 Adet Ayetel Kürsi
16-evdefnaz 10 Adet Ayetel Kürsi
DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....
geçmiş olsun dikkat et kendine....hb CANIM ...bugün çok garibim her yanım ağrıyo ...dehşet bi mide ağrım var dün geceden beri...gece 3 de uyandım bir saat uyuyamadım mide ağrımdan sanki koca bir kaya midemde duruyordu...şuan biraz daha iyiyim ama hala bitkin durumdayım ..öğlen 2,30 da doktora gidecğim...ben doktorumu değiştireceğim eşim gece geldi kararlımısın istersen ikisine birden gidelim sonra ondan memenun kalamsan bi daha bunla devam ederiz falan ..şuanki doktorumda problem yok ama d.hastanesi doğum evinde görev yapıyo ben muayanehanesine gidiyom ama tahlildi taramaydı gene devlette bakıyo...ondan istemiyom birde doğum özelde olsa daha iyi olacak..o yüzden acıbademe gidicem bugün ...nasipse kalp atışlarını görecez....çok heyecanlıyım...
ne için okuyosunuz canım bende okuyabilirim
geçmiş olsun dikkat et kendine....
tabii ki özeller daha rahat oluyoo bencede özele gitsen iyi olabilir