2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arina

İzmir 🌴
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
4.235
0
2011 Temmuz annelerinin ve meleklerinin paylaşım alanı...

Son düzenleme:
biraz erken değilmi ben temmuz 2 de doğum yapyım 29 ekimde hamile kaldığımı söyledi dr. erken doğumda değildi siz bence ekim annesi olursunuz takip çizergenizde 1 hafta 6 gün yazıyor hamile olduğunuzu nasıl anladız hiç bir test 2 haftalıkken sonuç vermez ki

Son düzenleyen: Moderatör:
tüm hamile adaylarına sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim bu arada onu yazmayı unuttum

çok garip oldum bu başlığı görünce:) benim son adet tarihim 21 ekim bi kere. daha hamile bile kalmamıştım bu tarihte. bence bu başlık hazırlık amaçlı açlmış. ama 2011 temmuz annesi henüz yoktur

ay hayırlı olsun canım,

valla benim son adet tarihim 9 ekmdi ben 7 sinde falan test alıp yapmıştım çizginin teki silik çıkmıştı

Son düzenleme:
kızlar yorumlarınız için teşekkürler tedavi ile hamilelik olunca sanırım normalden biraz varklı oluyor.....

Hayırlı olsun güzelim,
Güzeldir Temmuz annnesi olmak,
Allah eline ayağına kavştursun inşallah.
Ahh ne seneydi bee,hamileliğimin tadını çıkara çıkara yaşadım,
En güzeli de şu an hayatımın anlamıyla beraber olmak,
Allah 2011 annelerine de yaşadığımız sevinçleri yaşamayı nasip etsin inşallah.

ikiz anne adayı daha desenize :))
hayırlısı olsun sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine (bebeklerine )

neden hazırlık amaçlı olsun ki kızlar? ben yeni öğrendim hamile olduğumu ve hesaplayınca temmuz 2011 e geliyor doğumum....?

hayırlı olsun arkadaşlar
hamile olduğumu öğrendiğim gün hissettiklerim dün gibi aklımda.
hamilelik çok güzel bir süreç ama sonrası daha da mükemmel.
inşallah Allah sizlere de bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder.
zaman ne çabuk geçiyor böyle..

dilerim allah kollarınızada almayı nasip eder.sanki daha dün hamileymişim gibi geliyor.geçen ekim ayının 16 sında yani tam bugün hamile olduğumu öğrenmiştim.canım kızım şimdi kollarımda.allahıma bin şükür.herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

vayy bee ne çabuk geçti zaman benim sat ım 17 ekimdi ama kasımda öğrenmiştim hamile olduğumu:))) umarım sağlıklı bi 9 ay geçirip evlatlarınızı alırsınız kucaklarınıza:)

YENİ TEMMUZ TOPİĞİMİZ HAYIRLI OLSUN KIZLAR BENDE BU GÜNLERDE BU TOPİĞİ AÇMAYI DÜŞÜNÜYORDUM EKİM AYINDA HAMİLE KALANLAR TEMMUZDA DOĞUM YAPIYOR GENELDE HADİ BAKALIM DOLDURUM TOPİĞİ...YENİ BEBİŞLERİMİZİ TEMMUZ KARDEŞLERİMİZİ BEKLİYORUZ..ÖPTÜM SİZİ HAMİŞLER :CüvCüv:

gecen sene bu zamanlar heyecanla beklıyorduk... ALLAHIM hayırlı saglıklı dogumlar nasıp etsın kızlar... umarım 2011 temmuzu cok sıcak olmaz.. benım anam ağlamıştı :KK70: :KK1:
ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN
...

2. defa anne olacağım inşallah,
dün kan testi yaptırdım değer biraz düşük 16,18 çıktı,
son adet tarihim de 24 eylül yani test için erken olduğunu biliyorum
çok aceleci olduğum için dayanamayıp yaptırdım.
Sağlıkla gel minik kuzum,

2. defa anne olacağım inşallah,
dün kan testi yaptırdım değer biraz düşük 16,18 çıktı,
son adet tarihim de 24 eylül yani test için erken olduğunu biliyorum
çok aceleci olduğum için dayanamayıp yaptırdım.
Sağlıkla gel minik kuzum,

canım hayırlısı ile Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

canım hayırlısı ile Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
canim bebisin hayirli saglikli olsun canimmm.insallah bu ayde bende temmuz annelerine ismimi yazdiririm .seninn sat in kac ti canimm.ve zirkusun kac gun suruyyooyerimseniben

X