Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynı gidiyoruz seninle canım,benim de 30da 66,32 de 67,5.şimdi 33 bitecek yarın 68 oldum.bundan sonra haftada 500 gr net alacakmışız.70 le bitirme ümidim suya düştü.
34+5................................................68 kilo olmusum canım bu ay bir kilo almısım drum ve hemsiresinden aferin aldım cunlku bebegim son gittigimden bu yana 1300 gram almıs hehehe
34+4 ve 8,5 kg almış bulunmaktayım.artık fazla dikkat etmiyorum yediklerime içtiklerime :) 12 kiloya kadar izin verdim kendime ve zaten doğuma da az kaldı
merhaba anneler ben de 35+2 im toplam da 9 kilo aldım doktorum 2kilo daha alırsın dedi inşallah bakalım doğum kilolarndan korkmayalım aslında veriliyormuş eğer üstüne eklersen doğum dan sonra onu vermek zor oluyormuş ben diyenlerin yalancısıyım bakalım doğumdan sonra göreceğiz:18: