merhaba.....
kısmetse ben de şubat annesi olacağım.
geçen yıl aynı mevsimde hamile kalıp 4 aylık bebeğimi virrüs sebebiyle kaybetmiştim oyüzden bu yıl aynı tarihte hamile kamlış olmama rağman tedirginim.
şu an 13+0 hamileyim sat 22 mayıs
az önce doktordan geldim kısmetse kızım olacakmış.çokmutluyum
Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin
ne güzel cnm yaa bende erkek hissediyodum ama bikaç gündür kız galiba die düşünüyorumm ayy yerim onları ya sağlıklı olsunlarda hiç farketmez tabikiii
Allah kolaylığını veriri inş cnm sabahçı oluncada öğleden sonran sana kalıyo oda güzell evinle rahat ilgilenebilirsin bnm tam gün ama buyıl dinlenicem henüz başlamadım göreve atama olmıcak sdanırım puanım düşük geldi hayırlıs böleymiş diyorum biraz evimde oturiim:)
ben de canım...kolay gelsin.ben akşama kayınvalideme gideceğim rahatımmelocum tanıştığıma memnun oldum cnm grşz tekrar burda inş günleri birlikte ilerletiriz kimbilir bizim yaramazlar aynı günde doğarlar belki:)
ben artık çıkayım iftar hazırlıklarına başliim kızlarr grşmek üzere
Aramıza hoşgeldin melocum gözünaydın prensesin geliyor :)
senin kaç haftalık canım ben cuma günü 3lü testi yaptırmaya gidicem
ben de canım...kolay gelsin.ben akşama kayınvalideme gideceğim rahatım
sağol canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah
kızlar merhabalarr,bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenenleri çooook tebrik ediyorum ne mutlu sizlere,uzun zamandır yoktum aranızda.bende cinsiyeti halen öğrenemeyenlerdenim,üstelik doktor gazisiyim,adam gibi gebelik takibi yapmayan bir doktora denk geldim,ne ikili testten bahsetti,nede bir kere kilomu ölçtü,sadece ultrasonda bebeğe bakan bir doktor,sonradan öğrendim.üstelik özele gidiyorum,doktorumu değiştirdim,inşallah gelen hafta muayeneye gidicem.inşallah bebeğimde iyidir.birde sıcaklar olmasa:::S
hoşgeldin aramıza canım... kaç haftalık seninki
fadime nasılsın canım suyun geliyormu halen ne durumdasın
teşekkür ederim, şuan 14+5 olduk ,diş eti kanamam oluyor bu aralar oruçlu olduğum içinde zor oluyor,sizde durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?