2011 Şubat Anneleri

melocum tanıştığıma memnun oldum cnm grşz tekrar burda inş günleri birlikte ilerletiriz kimbilir bizim yaramazlar aynı günde doğarlar belki:)

ben artık çıkayım iftar hazırlıklarına başliim kızlarr grşmek üzere

Aramıza hoşgeldin melocum gözünaydın prensesin geliyor :)

olsun ya hayırlısı ne güzel bebişinle ilgilenirsin daha güzel

bu iiçine ne doğuyıorsa o oluyor ben kız hissetmiştim

ben de canım...kolay gelsin.ben akşama kayınvalideme gideceğim rahatım
Aramıza hoşgeldin melocum gözünaydın prensesin geliyor :)

sağol canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah

kızlar merhabalarr,bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenenleri çooook tebrik ediyorum ne mutlu sizlere,uzun zamandır yoktum aranızda.bende cinsiyeti halen öğrenemeyenlerdenim,üstelik doktor gazisiyim,adam gibi gebelik takibi yapmayan bir doktora denk geldim,ne ikili testten bahsetti,nede bir kere kilomu ölçtü,sadece ultrasonda bebeğe bakan bir doktor,sonradan öğrendim.üstelik özele gidiyorum,doktorumu değiştirdim,inşallah gelen hafta muayeneye gidicem.inşallah bebeğimde iyidir.birde sıcaklar olmasa:::S

hoşgeldin aramıza canım... kaç haftalık seninki

sudenur slm hatırladınmı beni mayısta beraber başlamıştık tedaviye mayıs topiği vardı sonra hiç uğramadın oaraya ama seni burda görmek çok güzel nasıl gidiyor hamilelik

merhaba kızlar
ben 13+2 yım ve elimi karnıma koyduu zaman sol tarafta ozellıkle hareketler hıssedıorum ama sureklı oluyor.sizce bu bebk miidr

kizlaaar oglumuz olacakmiss:))) her ne kadar kiz hevesimiz olsada oglumuz merhaba dedi bize ultrasonda:)
15+1 belli oldu cinsiyeti bebisimin... 15 cm 150 gr mis pasam:)
dogum tarihinide erkene aldi 9.2 normalde boyundan dolayi 4.2.2011 dedi...bakalim hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…