KOVA BURCU BEBEĞİ...
Özgür, bağımsız, yerinde duramayan, isyankar ve sıra dışı çocuklardır. Genellikle sakin olurlar fakat çok ani çıkışlard a bulunabilirler. Kendilerine özgün düşünceleriyle çoğu zaman karşılarındakini şaşırtırlar ve ani çıkışlar yaparlar. Arkadaşlık onlar için çok önemlidir, okul hayatını çok sevmeselerde arkadaşları için okula gitmeyi severler. Yeni insanlarla tanışmayı, yeni arkadaşlıkları çok severler. Konuşmayı, tartışmayı severler, algılamaları ve hisleri kuvvetlidir, çok zeki ve akıllıdırlar, araştırır ve öğrenirler, sonuca çok hızlı ulaşmayı severler.
Hayatlarında değişiklik önemlidir, rutin ve durağanlık onları sıkar, küçük yaşlarında oyuncaklarından ve oyunlardan çabuk bıkar ve diğerlerine yönelirler. Arkadaşlığı çok sevdiği için, kalabalık ortamlar, aktiviteler ve toplantılar onlar için önemlidir.
bendede aynı merak var canım benimde 3 eylülde ve o vakte kadar tam 35 gün geçmiş olcak çok uzun değil mi?
slm arkadaşlar ayda bi ultrasona girip bebeğinizi özlediğinizden bahsetmişsiniz bende 12 günde bi yada 15 günde bi ultrasona giriyorum riskli gebelik olduğu için ama bende sıksık ultrasona girdiğim için endişeleniyorum sık sık girmek pek doğru deilmiş sakıncalıymış tabiki doktorlar eniyisini bilir ama bnmkide biraz fazla sık sık oluyo bu konuda bilginiz varmı ultrasonun bebeğe zararları varmı sık sık girmenin yani.?
merhaba.....
kısmetse ben de şubat annesi olacağım.
geçen yıl aynı mevsimde hamile kalıp 4 aylık bebeğimi virrüs sebebiyle kaybetmiştim oyüzden bu yıl aynı tarihte hamile kamlış olmama rağman tedirginim.
şu an 13+0 hamileyim sat 22 mayıs
az önce doktordan geldim kısmetse kızım olacakmış.çokmutluyum
Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin
merhaba.....
geçen yıl aynı mevsimde hamile kalıp 4 aylık bebeğimi virrüs sebebiyle kaybetmiştim oyüzden bu yıl aynı tarihte hamile kamlış olmama rağman tedirginim.
Aramıza hoşgeldin canım.Hayırlı olsun.
bende sen gibiyim dr sordu solaklık ve hiperaktivite olabiliyrmuş
merhaba.....
hoşgeldin aramıza melocum.Rabbim bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Selam kızlar okuduğum kadarıyla herkesde herşey yolunda.Kızlar ben hiç uykuyu seven biri değildim.Erkenden kalkardım.şimdi uykuya öyle bir alıştımki 11 de falan kalkıyorum.Okullar açılınca napıcam bilmiyorum sabahları 7 den önce kalkmam gerekicek.Tatil hiç bitmese...
eyvah yandık desene
bende gece yatamıyorum canım epey dönüyorum yatakta so yüzeden de sabahları 10 11i buluyo aynen uykuya düşkün değilim ama gece uyuyamadığımdan oluyo snaırım geç kalkmam.okullar başlayıncada Allah bi kolaylığıını veriri inşş erkenden uyanabilirsinn :)
ne güzel çok sevindim...canım doktor büyük ihtimalle dedi ban da .ama benim doktorum ultrsaonda çok iyi olduğundan doğru olduğunu sanıyorumhoşgeldin cnm benim satta 22 mayıs aynı seninle ne güzel sağlıla gelsin meleklerimiz inşş ben pazartesi gittim ama cinsiyeti göremedik hayırlısı olsun artık beklicez biraz daha kızınız hayırlı olsun melocum
bende gece yatamıyorum canım epey dönüyorum yatakta so yüzeden de sabahları 10 11i buluyo aynen uykuya düşkün değilim ama gece uyuyamadığımdan oluyo snaırım geç kalkmam.okullar başlayıncada Allah bi kolaylığıını veriri inşş erkenden uyanabilirsinn :)
Kızlar bu arada yürüyüşden başka egzersiz hareket falan yapıyomusunuz?
ne güzel çok sevindim...canım doktor büyük ihtimalle dedi ban da .ama benim doktorum ultrsaonda çok iyi olduğundan doğru olduğunu sanıyorum
canım ben de öğretmenim ve bu yıl sabahcıyım ilk ay bende çok uykuya düşkündüm ama şimdi iyiyim inşallah o zamana kadar geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?