• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar sizdede mide bulantılarının geçmesi halsizliğin kalkması gibi şeyler oldumu arada sırada sabahları bulantıdan başka bişey kalmadı bende sizlerde öylemi

banada sağlık ocağındaki gebelerden sorumlu olan hemşire söyledi bende hergün içiyordum sende sor istersenn bakalım senin doktorun ne diyecek bende bugün sorucam gittiğim doktora

Bendeki tüm belirtiler gitti canım,kendimi bu 4.ayda daha bir enerjik hissediyorum ama bazen pilimde bitiveriyor hemen.Bende tek şu sorun var yataktan aniden kalkınca başım dönüyor :))

Çarşamba gidicem canım bende o zman sorarım.

bendede yataktan ani kalkınca 2 gündrü oluyor dün sahurda eşime yardım ediyim dedim ama yataktan kalkamadım bügünde oldu yhine

bendede yataktan ani kalkınca 2 gündrü oluyor dün sahurda eşime yardım ediyim dedim ama yataktan kalkamadım bügünde oldu yhine

Bir yerde yazıyordu,yataktan uyanınca hemen fırlamamak lazımmış,bir kaç dk sonra kalkınmalıyızmış,beyin hücrelerine hemen kan gitmiyormuş onun için böyle baş dönmesi gibi şeyler yaşıyormuş,yatakta yatarsak kan akışı yavaş gittiğinden biz kalkana kadar onlar beyine gitmiş oluyorlarmış.

günaydın kızlarrr bayağı hızlısınızz yaa yazılanları okuyamadımmm.
kızlar 1 haftadır hergün hapşurmalar başladı bende sizin nasıll

Günaydın 2011 in güzel anneleriii :CüvCüv:

Yasese bende de oluyor hapşırma. 3 defa hapşırıyorum hergün :))))))kaydirigubbakcemile3 Kabızlık başladı bende kızlar ya. Daha önceleri ishal olunca acile gittiğim için kayısı, yemiş yemekten korkuyorumm :1shok: N eyapsam kii bilmiyorumkismile

hapşırık bende bazen oluyr akşamları artık akşamları biraz serinlemeye başladı camın önünde falan olursam hapşırıyorum dikkat etmemiz lazım aslında .ben hep çorap giyiyorum çoraplarımı hiççıkartmıyorum ayağımdan ne olur ne olmaz

ecemnur sabahları kalkınca ılık su iç.kuru incir yiyebilirsin.kayısı hoşafını dene onda da oluyormu.

Günaydın kızlar,dün akşamdan beri bende bir gazsancısı aldı başını gidiyor mücadele edemiyorum,Midem içinde birşeyler kaynıyor sanki fıkır fıkır içim,sizinde başına böyle şeyler geliyormu,ve nasıl engelleyebilirim ben bu gaz olayını

Günaydın herkese...

çiçekcim bende de çok oluyor ama maden suyu çok rahatlatıyor beni dende dene...

Günaydın 2011 in güzel anneleriii :CüvCüv:

Yasese bende de oluyor hapşırma. 3 defa hapşırıyorum hergün :))))))kaydirigubbakcemile3 Kabızlık başladı bende kızlar ya. Daha önceleri ishal olunca acile gittiğim için kayısı, yemiş yemekten korkuyorumm :1shok: N eyapsam kii bilmiyorumkismile

Geçenlerde Ender Saraç kabızlık için Mürdüm eriği öneriyordu.hani şu mor renkli olan erik.ben denedim tavsiye ederim.iyi geliyor. Şuanda tam mevsimi heryerde var.geçmiş olsun.

günaydın kızlarr herkes iyidir umarım.

benim bi sorunumm varr çok kaşınıyorum ben yaa böyle fısır fısır oluyo vücudumun bazı yerleri neden acaba.

yediğim bişey alerji yapsa 3-4 gündür böyleyim ve sık yediğim bişey yok anlayamadım gitti.

ben gibi olan varmı bilmiyorumkismile

Günaydın kızlar,dün akşamdan beri bende bir gazsancısı aldı başını gidiyor mücadele edemiyorum,Midem içinde birşeyler kaynıyor sanki fıkır fıkır içim,sizinde başına böyle şeyler geliyormu,ve nasıl engelleyebilirim ben bu gaz olayını

günaydın çiçekk ben çok veya ağır yemek yediğim zaman oluyo artık akşamları bi çorba içiyorum o kadar daha da kötü olursa maden suyu içiyorum

günaydın kızlarrr bayağı hızlısınızz yaa yazılanları okuyamadımmm.
kızlar 1 haftadır hergün hapşurmalar başladı bende sizin nasıll

bende hapşıorıyorum sıcak havalarda soğuk sular içiyoruz klimalı ortamlaa giriyoruz ondan sanırım :1rolleyes:

red-cake kaşıntı sıcaklarda kaybettiğimiz sudan da olabilir..bazen bende kaşınıyorum cildimde küçük kırmızı bir kabartı oluyor sonra geçiyor birşey ısırığı gibide değil içten sanki tatlı tatlı kaşınıyor....cilt kurudukça geriliyor ve kaşınıyor kaşınıncada kızarıyor...yani ben su içince biraz azaldı gibi şuan kaşınmıyorum

günaydın kızlarr herkes iyidir umarım.

benim bi sorunumm varr çok kaşınıyorum ben yaa böyle fısır fısır oluyo vücudumun bazı yerleri neden acaba.

yediğim bişey alerji yapsa 3-4 gündür böyleyim ve sık yediğim bişey yok anlayamadım gitti.

ben gibi olan varmı bilmiyorumkismile

Günaydın elifçim bende kaşınıyorum ama çok sıcak ortamda kaldığım zaman kabarıyor vucudum akşamları nemlendirici sürmeye çalışıyoum eve gidince malum iş yerimde hamam gibi :))

Kızlar ben size başka birşey sorucam ben otururken böyle karnım sıkışıyor gibi sanki,süreklide masa başındayım.Eve gidip uzanınca birşey yokta,böyle otururken sürekli karnım sıkışıyor gibi sizde durum nasıl.Karnımda artık iyice belli olmaya başladı çok hoşuma gidiyor ama içerde canı acıyordur diyede üzülüyorum.Siz nasıl oturuyorsunuz pc başında ?

Kızlar ben size başka birşey sorucam ben otururken böyle karnım sıkışıyor gibi sanki,süreklide masa başındayım.Eve gidip uzanınca birşey yokta,böyle otururken sürekli karnım sıkışıyor gibi sizde durum nasıl.Karnımda artık iyice belli olmaya başladı çok hoşuma gidiyor ama içerde canı acıyordur diyede üzülüyorum.Siz nasıl oturuyorsunuz pc başında ?

çiçekcim artık bebiklerimiz büyüyor ve büyüdükçe kendilerine yer açıyorlar içeride.eminim onlar orda çookk rahattırlarrr...belini sıkan şeyler giymedikçe iki büklüm oturup karnını sıkıştırmadıkça bir rahatsızlık duyacaklarını sanmıyorum.benimde yeni yeni karnım gerilmeye içeriden batmalar olmaya başladı bile...sürekli yatmak (eğer bir sorun yoksa) bence çok iyi değil zaten...sen dışardan ne yaparsan yap o içerde kendi yerinde olacak zaten..çok sıkma kendini elbiselerle birde dik durmaya çalış...

çiçekcim artık bebiklerimiz büyüyor ve büyüdükçe kendilerine yer açıyorlar içeride.eminim onlar orda çookk rahattırlarrr...belini sıkan şeyler giymedikçe iki büklüm oturup karnını sıkıştırmadıkça bir rahatsızlık duyacaklarını sanmıyorum.benimde yeni yeni karnım gerilmeye içeriden batmalar olmaya başladı bile...sürekli yatmak (eğer bir sorun yoksa) bence çok iyi değil zaten...sen dışardan ne yaparsan yap o içerde kendi yerinde olacak zaten..çok sıkma kendini elbiselerle birde dik durmaya çalış...

Ahh canım ya,bol kıyafetler giyiyorum,elbise ve etek harici birşey giymiyorum zaten,rahat ediyim diye,ama iş yerinde maalesef otururken zorluk çekiyorum,biraz kendimi oturarak kaydırmaya çalışıyorum kimse yokken ama nereye kadar böyle gider bilmiyorum ki,ufff çalışmakta başka türlü zor ya.

Back
X