hmm ama biz zaten onu görüyoruz,valla hergün biraz daha büyüyor ama ben çabucak büyüsünde gelsin istiyorum minişim :))
Yusuf Emir kulağa çok hoş geliyor ama.
evet hergün fark ediliyorr bende çok sabırsızlanıyorum cuma günü görücez inş tabi zaman geçerse :))
evet hergün fark ediliyorr bende çok sabırsızlanıyorum cuma günü görücez inş tabi zaman geçerse :))
bencede ama kandıramadım dahhaaa
başka kandıracak kozlarımda yok elimdeee yasaklar malum
duygusallığa vurursak belkiiiisenağlama kazanırız zaferi
En iyi taktik canım duygusömürüsü yap,canım benim bu hamilelikte baya bir işe yarıyor bu olay. Birşeyi yapmadığında hemen dudağımı büküyorum ağlarmış gibi yapıyorum. kaydirigubbakcemile3
Ama sevimli'nin dediğinide dene çevre baskısıda işe yarar kaydirigubbakcemile3
Önümüzdeki hafta cuma'mı gideceksin.Bende çarşamba gidicem,dayanamayıp erken gitmezsem,siz cinsiyetlerden konuştukça içim gidiyorkaydirigubbakcemile3
ne hergün farkediliyor kızlar :uhm:
Önümüzdeki hafta cuma'mı gideceksin.Bende çarşamba gidicem,dayanamayıp erken gitmezsem,siz cinsiyetlerden konuştukça içim gidiyorkaydirigubbakcemile3
evet haftaya cuma gidicem bende burnum kanayınca yakınımda bi yere gidecektim eşim doktoru arayıonca kaldı bende çatlıyorum meraktan inş cinsiyetini gösterir seninkide ama ultrasonlar çok fark ediyor benim 6. haftamda çok yoğun bi kanamam olmuştu devlet hst gittik acile ben normalde 6 haftalığım ama orda 4 haftalık çıktı bebek yok deyip kürtaj yapacaklardı yani makinalara çok dikkat edin bu cinsiyetide geç öğrenmeye sebeb olurr
merhabalar arkadaşlar ne güzel artık cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış hpimize yavaş yavaş sıra geliyor sanırm çok güzel bir duygu.
evridiki gözün aydın bu kada erkekten sonra kız haberi farklı oluyor sanırım kızlarda artmaya başlıyor
ben dün rüyamda bebişimi gördüm acayip heyecenlı bir şey sabah kalktığımda sanki gerçekten yaşamış gibi hissettim kendimi aay o günleri görürüz inşalah
ben hemen gelsinde zaman doğurayım demiyorum çünkü bu günlereinde tadını çıkarmak istiyorum her an bence çok değişik duygular katıyor insana
deniycem şu cinsiyeti öğreneyim bir kızsa boşuna adamın üstünde baskı oluşturmayalım
evet haftaya cuma gidicem bende burnum kanayınca yakınımda bi yere gidecektim eşim doktoru arayıonca kaldı bende çatlıyorum meraktan inş cinsiyetini gösterir seninkide ama ultrasonlar çok fark ediyor benim 6. haftamda çok yoğun bi kanamam olmuştu devlet hst gittik acile ben normalde 6 haftalığım ama orda 4 haftalık çıktı bebek yok deyip kürtaj yapacaklardı yani makinalara çok dikkat edin bu cinsiyetide geç öğrenmeye sebeb olurr
Karnımızın büyüdüğü canım
Karnımızın büyüdüğü canım
evet çok farkediyor makinalar bazıları çok net gsteriyor
bazıları hiç belli değil bu arada sevimli bnmde 9. hafta çok kanamam oldu 12 haftada az da olsa tekrarladı senn bir daha oldumu eşi tam yerleşmediği için dedi dr bu kanam olayları yüp bebekle hamiş olanlarda daha mı çok ne sana ne demişlerdi sebebi ile ilgili
Ben istiyorum hemencik doğurmak çünkü bu sıcaklara dayanamıyorum kış gelsin istiyorum hemen :))
Doğru söylüyorsun birde kızsa bebiş ondan sonra yandın işte,oğlan dedin dedin kız çıktı diye başının etini yerkaydirigubbakcemile3
Ben daha hiç devlete gitmedim canım,benimki burdaki özel hastanelerden en iyisi,makinalarda güzel haftasında gidiyoruz hep dr.teyzemiz öyle diyor bakalım çarşamba neler olacak :))
işte bende bundan bahsediyordum ama sizin muhabbet koyu olunca es geçildi benim konu.neyse.. canınız sağolsun. cinsiyet için bende 1 ay beklemesi gerekenlerdenim diyordum ki kendi kendimize bu konuda fikirlensek.mesela benim ikinci çocuğum olacak 8 yaşında bir kızım var.bu hamileliğim kızımınkinden farklı acaba diyorum erkek mii.. tabiki önce sağlığı hele ki benim durumumda (hamile olduğumu bilmeden sintigrafi çekildim dolayısıyla radyasyon aldım) ama hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum cinsiyetini düşünmek istiyorum..isim konusunda erkek olursa isim hazır ama kız olursa durumlar karışabilir.hayırlısı diyelim.. boshayallersmile
valla bnm ilk hamileliği öyle yeme içmeyle bir şey kestiremiyorum bilkdiklerim klasikler ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı falan cinsiyetini henüz öğrenmedim şunu yedim de böyle oldu desem ama ekşi ve tuzlu baharatlı şeyleri yiyorum ben bkalım ayşe gelecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?