• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

benim sadece 6. haftamda oldu 3 saat sürdü ama çok yoğundu ogünden sonra iğne kullanmaya başladım 3 ayım bitene kadar 2 ampül vuruldum birdahada olmadı bana eşinin yerleşmesinden dedi sen nerde yaptırdın tüp bebeği

bende dün bitirdim iğneleri her gün sabah akşam 3 aydır vurnuyorum neyse bitti artık dün gittiğimizde halen eş yerleşmemişti yerleşebilir yerleşmeyedebilir dedi yerleşmesse kanamalı bir hamilelik geçirirsin ama düşük tehlikesi olmaz dedi ben tedaviyi konyada yaptırdım

bende dün bitirdim iğneleri her gün sabah akşam 3 aydır vurnuyorum neyse bitti artık dün gittiğimizde halen eş yerleşmemişti yerleşebilir yerleşmeyedebilir dedi yerleşmesse kanamalı bir hamilelik geçirirsin ama düşük tehlikesi olmaz dedi ben tedaviyi konyada yaptırdım

inş yerleşir canım zor bi durum çünkü allahım kimseye yaşatmasın eltimde doğuma kadar kanamalı geçirdi eş yüzünden dikkat et oyüzden ani hareketler yapma

Ben bayrama hamiş elbisesi almak istiyorum ama bakalım göbişim biraz daha fazla çıkarsa,eşim bayrama kadar fazla büyümez diyor bende karnımı şişirir gezerim o zmaan diyorum :)))

ben tatlıda yiyorum ekşide hatta ekşi daha çok ama erkek bende doğru çıkmadı:)

bencede uydurmasyon tutmuyor pek
çevremdekilerde ama anne neyi çok yerse bebek onu seviyor büyüdüğünde
hııı kızlar cinsiyet konusunda bildiğim birkaç yöntem daha var annemlerin ve teyzemin yaptığı karnınızdaki khverengi çizgi koyuysa erkek diyorlar bir gögsünüzden sütü su dolu bir bardağa damlatıyorlar tabana çökerse erkek olurmuş ne kadar sağlam bilmiyom artık ama süt için ikinci üçüncü gebelik olması lazım heralde birde 4. ayda falan ancak geliyor sanırım gögüten süt bize olmaz yaniiii

ayy kızlar bebişimin hareketleri acayip heyecanlandırıyor benii :sm_cool:

inş yerleşir canım zor bi durum çünkü allahım kimseye yaşatmasın eltimde doğuma kadar kanamalı geçirdi eş yüzünden dikkat et oyüzden ani hareketler yapma

yok yok ne ani hareketi gayet sakin bir yaşam sürüyoruz iyice yavaşladık görsen yaşlılar gibi oturuyor kalkıyorum hayırlısı bişey olmasın da bir süre devam etcek bu sakin sakin yaşam

bencede uydurmasyon tutmuyor pek
çevremdekilerde ama anne neyi çok yerse bebek onu seviyor büyüdüğünde
hııı kızlar cinsiyet konusunda bildiğim birkaç yöntem daha var annemlerin ve teyzemin yaptığı karnınızdaki khverengi çizgi koyuysa erkek diyorlar bir gögsünüzden sütü su dolu bir bardağa damlatıyorlar tabana çökerse erkek olurmuş ne kadar sağlam bilmiyom artık ama süt için ikinci üçüncü gebelik olması lazım heralde birde 4. ayda falan ancak geliyor sanırım gögüten süt bize olmaz yaniiii

benim göbeğimdeki çizgi belirgin biraz ama bazı kişilerde yokmuşşş sizlerde oluştumu

Ben bayrama hamiş elbisesi almak istiyorum ama bakalım göbişim biraz daha fazla çıkarsa,eşim bayrama kadar fazla büyümez diyor bende karnımı şişirir gezerim o zmaan diyorum :)))

ay siz alın artık 16 hafta olmuşsun şimdi bayrama kadar nerdeyse 5 aylık olcaksınız 5 aydada giymesesek ne zaman giyecez zaten o elbiseleri giyince göbek olmasa bile hamiş olduğun daha belli oluyor benim allah izin verirse bayarama 16 olcaz ben bile alıyım diyorum:CüvCüv::CüvCüv: hamiş hamiş gezelim inşallahhhhhhhhhh

Merhabaaaaaaaaaaa :)

Doktordan geldik. :) Saat 4.00'de tekrar ayrıntılı ultrasona girecegim ve 3'lü test için kan verecegim.

Doktor teyzemiz cinsiyeti görmek için çok ugraştı. En az yarım saat ultrasonla baktı. Bebiş uyuyordu, uyandırdık :)

166. gr olmuş epey büyümüş. Yine 10 gün ileriden gidiyoruz :)

Ne olur görün cinsiyetini meraktan çatlayacagım dedim. Ve sonunda o kadar ugraştan sonra 30. dakikada cinsiyetimizi ögrendik :)

O birrrrrr o birrrrrrrrrr kızzzzzzzzzz :) Prensesimiz geliyor. Allah'ıma şükürler olsun :)

Gözün aydın canım Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin inş.Çok sevindim senin adına opuyorumnanaktan

kızlar kilo almama rağmen gün geçtikçe hareketlerim ağırlaşıo bebişimmi büyüyo anlamadım bu arada ben daha hareketlerini hissetmiom nasıl bişi bu hareketler bi anlatırmısınız

kızlar günaydınn ben geldim doktora gittik sabah bebişimiz çok iyi üçlü testimizide verdik bağdaş kurmuş turuyordu doktorumuz kesin olmasada kız dediii :))))

gözün aydın canım ne kadar imreniyorum doktora gidenlere benim tam 2 haftam var düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor

Back
X