• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

bende okudumm iş yerinde olmasam ağlardım zor tuttum kendimi.Allahım bizede nasip etsin yanımıza almayı yarabbimmm.

grip olan arkadaşlar geçmiş olsun hamilelikte rahatsızlanmakta zor oluyor bende sabah kötü kalktım hapşırdım sabahtan beri gözlerim yanıyor burnum tıkalı halsizim bişeyler yemeye calışıyorum ama çıkarıyorum inşallah grip olmam :(( atlatırım yarın dr kontrolüm var kızlar ikili test sonucum çıkcak inşallah normal çıkar dua edin bana:2:

Saol canım,dualarımız seninle hayatım ama korkma temiz çıkacak inş.sonucun güzel haberlerini bekliyoruz :)

arkadaşlar ben bebişimi annenesiyle babannesini ziyarete götürüyorum bugün. bir hafta çorlu'da olacağız. hepinizi çok çok öpüyorum, bebişlerinize iyi bakın. haftaya görüşmek üzere...:3:

Bebiş büyümüşte attalarımı gidermiş annesiyle babasıyla..Çok dikkat et canım kendine ve bebişine iyi tatiller... :))

cnm bnm anlıyorum seni şuan bende dayanamıyorum artık işi bırakma aşamasındayım dayanamıcam artık evde dinlensem daha iyi olacak sanırım bakalım neler yaşıcaz daha :(

Aynen canım bende bugün o aşamaya geldim,eşim izin alalım git diyor ama müdür zaten takık izin alırsam hepten zorda kalıcam.Dinlene dinlene birşeyler yapmaya çalışıyorum ama tükendim iyice :((

Kızlar yarın çalışıyormusunuz?

Eğer hastalığım üstelemezse burdayım canım 4'e kadar :((

Cicek gecmis olsun Canim,tavuksuyuna çorba yap icine bol sarimsak inan iyi gelecektir Allahin izniyle. Bol sarimsak bol sogan kekik kullan cok iyi gelecektir.tekrar gecmis olsun!

Saol canım,sarımsakta hiç sevmem biliyormusun çorbaya bayılırımda onu nasıl içicem bilmiyorum.deniycez artık dimi bebişler iyi olsunda herşeyi yapıcaz artık :((

Ben bu topiğin ve diğer doğumu yaklaşan ay annelerini sürekli takip ediyorum.Bu ayki ağustos anneleri süper hele yeni doğmuş bebek resimleri yokmu,içim gidiyor bende bir an önce bebişimi almak istiyorum kucağıma

yasese'cim verdiğin link gerçekten güzel oldu bizde aldıklarımızı böyle fiyatlarıyla eklersek,aynı şehirde olan arkadaşlarımız için,fikir olmuş olur.

yasese teşekkür ederiz canım bu topik gerçekten çook faydalı olmuş.bende cinsiyetini öğrendikten sonra eminönünde havuzluhan varmış oraya gitmeyi düşünüyorum.yavaş yavaş anca alırız :))

merhaba arkadaşlar. ben 34 yaşındayım sat 30 mayıs ama 1 hafta erken gittiği için 12 haftalık hamileyim.. inşallah hayırlısıyla şubat annesi olabilirim :((( 5 gün önce doktorum ultrasonda ense kalınlığını fazla buldu. hemen prof a yönlendirdi. prof da onayladı ve kan testi yani 2li testi yapmaya bile gerek yok çünkü çok kalın dedi:((( 5 gündür hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum. bulantı ve kusmaların hala devam ediyor.. sıcaklar bir yandan bu haber bir yandan.. yine de isyan etmiyorum Allah'ıma şükür diyorum gerçi.. bugün proftan çarşambaya randevu aldım. cvs dedikleri karından plesan taya girip parça alma işlemini yapacaklar. eğer 16. haftaya kadar beklersem de amniyosentez yapacaklardı. cvs de de amniyosentezde de düşük riski varmış. Allah yardımcım olsun lütfen dularınızı bekliyorum:((( çok gerideki yazılanlara bakamadım ama burdan sorsam var mı benimle aynı durumda olan??? ve doktorları yüzde kaç iyi sonuç çıkar diyorlar??? ben hep başka şeyler duydumç özellikle ense kalınlığı çok önemli bir bulguymuş :((((

merhaba arkadaşlar bende şubat annesiyim 1 tane oğlum var benide kabul edermisiniz sizlerle tanışmak isterim herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın ........

merhaba arkadaşlar. ben 34 yaşındayım sat 30 mayıs ama 1 hafta erken gittiği için 12 haftalık hamileyim.. inşallah hayırlısıyla şubat annesi olabilirim :((( 5 gün önce doktorum ultrasonda ense kalınlığını fazla buldu. hemen prof a yönlendirdi. prof da onayladı ve kan testi yani 2li testi yapmaya bile gerek yok çünkü çok kalın dedi:((( 5 gündür hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum. bulantı ve kusmaların hala devam ediyor.. sıcaklar bir yandan bu haber bir yandan.. yine de isyan etmiyorum Allah'ıma şükür diyorum gerçi.. bugün proftan çarşambaya randevu aldım. cvs dedikleri karından plesan taya girip parça alma işlemini yapacaklar. eğer 16. haftaya kadar beklersem de amniyosentez yapacaklardı. cvs de de amniyosentezde de düşük riski varmış. Allah yardımcım olsun lütfen dularınızı bekliyorum:((( çok gerideki yazılanlara bakamadım ama burdan sorsam var mı benimle aynı durumda olan??? ve doktorları yüzde kaç iyi sonuç çıkar diyorlar??? ben hep başka şeyler duydumç özellikle ense kalınlığı çok önemli bir bulguymuş :((((

Allah yardımcın olsun canım bozma moralini.bizim topikte bildiğim kadarıyla yaptıran herkesin 2 li test sonucu güzel çıktı.kalın çıkan yok yani.dualarımız seninle.

Canım gerçekten çok üzüldüm. Ne diyecegimi de bilemedim. Ama hayırlısıyla testlerini falan yaptır. Umarım sonuçlar iyi çıkar.

Bir kaç doktora daha git. Allah yardımcın olsun.

slm kızlar
cinsiyetler yavaş yavaş belli oluoyor benim de 18 ine randevum var 2li test yapılacak. umarım sonuçlar iii çıkar. Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin.

bende pazartesiye randevu aldım kızlar inş ikili testimizde güzel çıkar Allahın izniyle bekelyen tüm anne adayları hepimiz hayırlı haberlerle döneriz

slm kızlar
cinsiyetler yavaş yavaş belli oluoyor benim de 18 ine randevum var 2li test yapılacak. umarım sonuçlar iii çıkar. Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin.

inş. güzel sonuçlarla dönersin cnm

Cnm ben senin yerinde olsaydım hemen başka bir dr a gösterirdim belkide mak.de yada çocuğun durusunda olabilir problem, yanlış ölçülmüşte olabilir, inş. yanılmışlardır

merhaba arkadaşlar bende şubat annesiyim 1 tane oğlum var benide kabul edermisiniz sizlerle tanışmak isterim herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın ........

hoşgeldin cnm

arkadaşlar çok normal bu kdar halsiz ve yoregun hissetmemiz normalde hamile olmayanlar bile sıcak yüzünden isyanda hasta olanlarda cabası birde bizi düşünün iki canlıyız ve iki kat herşeyi hissediyoruz
çok doğru
grip olan arkadaşlar geçmiş olsun hamilelikte rahatsızlanmakta zor oluyor bende sabah kötü kalktım hapşırdım sabahtan beri gözlerim yanıyor burnum tıkalı halsizim bişeyler yemeye calışıyorum ama çıkarıyorum inşallah grip olmam :(( atlatırım yarın dr kontrolüm var kızlar ikili test sonucum çıkcak inşallah normal çıkar dua edin bana:2:

geçmiş olsn cnm ya, inş güzel haberlerle dönersin

arkadaşlar ben bebişimi annenesiyle babannesini ziyarete götürüyorum bugün. bir hafta çorlu'da olacağız. hepinizi çok çok öpüyorum, bebişlerinize iyi bakın. haftaya görüşmek üzere...:3:

iyi gezmeler cnm

cnm bnm anlıyorum seni şuan bende dayanamıyorum artık işi bırakma aşamasındayım dayanamıcam artık evde dinlensem daha iyi olacak sanırım bakalım neler yaşıcaz daha :(

Cnm inş hakkında hayırlısı olur

Günaydın kızlar.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
ben bugün çok halsizim kendimi kötü hissediyorum
11 de kalktım yataktan sonra kahvaltı yapıp yeniden kalktım mrak ettim sizleri gelip bakayım dedim.

Çiçekcim geçmiş olsun canım dikkat et tam vantilatörün karsısında oturma.bol bol c vitamini al .iş yavaşlatma eylemi yap dinlen biraz :)

canım inşallah bir an önce geçer.bende bugün kötüyüm mide bulantısı yok ama elimi kıpırdatacak halimde yok.çok halsizim:(

aynı durumdayız canım.inşallah ikinciler uslu olur bizimbilmiyorumkismile

canım kesinlikle herşey normal oludğu sürece sezeryanı tercih etme .herşeyin normali güzel.onu en fazla 1 gün çekiyorsun ama sezeryanı 3 ay hatta sonraları bile...

geçmiş olsun canım.
salgın var herhalde buradada birsürü kişi grip
çok dikkat et kendine bol c vitamini al.

Evridiki bende sağlık ocağına kaydoldum hemşirem bana 16-20. haftalar arasında yapıyoruz dedi.

şenaycım nak okadar korkmana değmemiş.herşey normalmiş gözün aydın canım
bu arada prens gamyoncuiremsu annesi olacakmışsın TEBRİKLERa.s.

ah canım benim nasılda merak etmiş arkadaşını
saat 11 de kalktım bugünkaydirigubbakcemile3
kahvaltı falan sonra bir halsizlik çöktü anca ayaga kalkıp buraya gelebildim.inan merak edilmeme çok sevindim:1hug:

aramıza hoşgeldin canım.hayırlı hamilelikler

ay cnm ya havalardan olabilir, aşırı sıcak ve nemli... inş. geçer yarına

Fatmacım tünaydın canım insan sevdiği arkadaşını görmeyince arıyor opuyorumnanaktanbu arada dikkate et kendine sende bugün herkeste var birşeyler hepimiz dökülücez galiba hastalıktan :((
İş yavaşlatma eylemi yapıyorum ama hiç bir işe yaramıyor,ateşim çıkmaya başladı yavaş yavaş akşama nasıl dayanırım bilmiyorum,eşim geldi iç bir aferin diyor :((
Akşam olsada eve gitsek yatağımı özledim valla

Cnm ateşin çıktıysa ihmal etme derim

eline sağlık cnm
opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar bnde kısmetse şubat annesi olacağım .Sizlerle tanışmak isterim. tahmini doğum günü 9 şubat benimde:)

hşgeldin cnm

Cnm geçmş olsn, klimadanmı çarpıldın acaba biraz...ben ballı ve limonlu ıhlamur içyordum bi kaç bardak iyi geliyordu ama kaynatma olmayacak sallama olacak çünkü konsantrasyonu fazla oluyor kaynatmanın ilaç yerine geçebiliyr
Ahh canım keşke klima olsada çarpılsak vantilatörle serinlemeye çalışıyoruz burda :))Tavsiyelerin için saol burcu'cum akşama gidince kim nediyse yapıp içicem ilaç yerine şifa olsun :))

Kızlar bu arada fatmayı gören oldumu bugün hiç fns93 adlı arkadaşımız,sabahtan beri hiç uğramadı sanki birşeyi yoktur inş.

inş. faydasını görürsün cnm bana çok iyi geliyor

herkese merhaba arkadaşlar, s3nna ve çağlayan çok geçmiş olsun kızlar. daha şimdiden başladı grip durumları desenize bakalım bu kışı nasıl atlatıcaz.

cuttie yürüyüş yapıyormusunuz diye sormuşsun ama pek mümkün omuyor bu sıcaklarda. ancak akşam 7den sonra serinliyor o zaman da yemek hazırlama telaşı var. ben bayramdan sonra başlarım düzenli yürümeye diye planlıyorum.

arkadaşlar dün ikili teste gittik bebişim 12+3 çıktı 3 gün önden gidiyor gelişimi. iç organları, burun kemiği, boyu hepsi çok güzel gelişmiş dedi doktorumuz. boyun kalınlığını ölçmek için 15 dakikadan fazla çalıştı ama bizim sıpa kıpır kıpır, bi izin vermedi. mecburen ara verdik bi süre sonra tekrar ultrasona aldı ve 1.2 çıktı. bu da iyi bir değermiş sanırım. bir de kızlar % 90 oğlun olacak hem de çok zıpır çok hareketli olacak kolay gelsin annesi dedi. bakalım göreceğiz ama hala % 10luk yanılma payımız var. kan tahlili de haftaya çıkıyor. ben çok rahatladım darısı bebişini görmek için şafak sayan :dance:annelerin başına.
Maş. bebişine cnm,:nazar: cinsiyetinizde hayırlı olsun

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşş test sonuçların ii gelir düzelir herşey.dua edicem cnm

Back