• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Herkes iyidir umarım.

Shark canım tetanoz aşısı 20. haftada vuruluyor benim bildiğim. Henüz çok erken degil mi?

günaydın herkese.canım bende sordum erken değilmi diye.12.haftadan sonra başlıyoruz artık aşı yapmaya dedi.eskiden 16.haftadan sonra yapılıyordu dedi ebe hemşire.

Günaydın Kızlar :)) Şu ağustos bir bitse valla. Doktorum hergün yürü dedi ama ne mümkün bu sıcakta bende azıcık serinlesin diye bekliyorum. Yürüyüşe başlayan varmı?

ben akşamları eşimle çıkacağım artık canım
gündüz çok sıcak olyor çıkamıyorum

bu arada günaydın kızlaropuyorumnanaktan

günaydın herkeslere

çağlayan geçmiş olsun çok üzüldüm.bu ramazan etkilemiş olmasın seni yiyemedin tabi vücudunun direnci düştümü neee.aman çok dikkat et..aslında gribin tek ilacı dinlenmek patronların insaf etsede 2-3 gün izin verseler aslında yatsan dinlensen beslensen hepsi geçer.

ya kızlar geceleri uyuyamıyorum uykuya dalmam çok zor oluyo ayaklarım kasılıyor kalkıyorum soğuk suyla duş telefonunu tutuyorum dizlerimden aşağıya bi beş dakika kan dolaşımı hızlansın diye sonra yatıyorum anca uyyuyabiliyorum.

birde uykumda yan döndüğümde otomatikman uyanıyorum uyku sersemi hangi yöne döndüm acaba diye panikliyorum o an anlayamıyorum yazı yazdığım sağ elimi kaldırıyorumki sağımı solumu anlayayım diye naniknanik uyku haliyle işte sola döndüysem rahatlıyorum sağdaysam hemen dönüyorum.

bu sağa sola dönüp uyuma konusuda kafama nasıl yer ettiyse artık

günaydın herkese.canım bende sordum erken değilmi diye.12.haftadan sonra başlıyoruz artık aşı yapmaya dedi.eskiden 16.haftadan sonra yapılıyordu dedi ebe hemşire.

ben geçen haftalarda gitmiştim sağlık ocağına bana birdaha eylül ayında gün verdiler eylülde gel dediler zaten 11. haftamdaydım aşı için birşey demediler eylülde tekrar konuşuruz dediler

günaydın kızlar,
grip oldum dün geceden beri ne uyuyabiliyorum,ne ayakta durabiliyorum.Burun deliklerimden biride tıkalı nefes alamıyorum :( dikkat edin kendinize

geçmiş olsun s3nna ay bune salgınmı var kızlar ne oldu sizee..aman dikkat edinnnn sıcak havalarda birşey olmaz diyorıuz ama sıcak daha etkiliyo baksanıza :(

günaydın kızlar......geçmiş olsun çiçek ve s3nna.ben üşüttüğüm zaman ballı limon içiyorum çook iyi geliyo.inş. ilerlemeden atlatırsınız.......

s3nna sanada geçmiş olsun canım.önce doktor sonra bol meyve sebze ıhlamur (adaçayı yasak) mercanköşkü nane limon ve dinlenmeeekkkkkk

ben yürüyüşe başlamadım daha.ancak hava serinleyince çıkacağım.ben daha hissedemiyorum bebişimi.bazen böyle seğirme gibi bişey oluyo ama oda bebişmidir acaba.

Galiba ben varım canım galiba diyorum çünkü emin olamıyorum ama gece uykumdan bile uyanıyorum sanki kayıyo

ya bendede bişeyler oluyo ama anlayamıyorum kımıl kımıl bişeyler oluyo :1:

sonra duruyo felan haftaya daha çok kesinleşir sanırım :lepi:

Merhaba... ben de şubat annesi, olacağım... Tanışmak isterim sizlerle....
Ankarada yaşıyorum.. Bir oğlum var, bu ise ikinci olacak:))))) Hepinize iyi bir hamilelik süreci dilerim.

Merhba Efecan06
Bende Ankara'dayım. Benimde bir kızım var. Nasipse bu ikinci olacak. Kaç haftalık hamilesin, hangi hastaneye gidiyorsun.Benim yarın 15 hafta dolacak.

s3nna geçmiş olsun bende senin durumdayım.Gribe yakalandım yakalanıcam.Çok kötü bir durumdayım.

Geçmiş olsun dilekleriniz için saolun kızlar.İzin vermez ama benim patronlarım biliyorsunuz durumları.Ama az önce ne oldu biliyormusunuz burda sular kesik sebilde'de su bitmiş,eşimde yok bana su alacak kimse gitmiş patronum bana su almış 1.5lt bunu iç ben sana yeniden alırım bitince dedi.Çok oldum bu davranışı karşısında çok susamıştım ama iyi geldi su içmek :))

günaydın kızlar bütün vücudum ağrıo kafamı kaldırasım yok evdede yığınla ütü temizlik beklio nasıl yapcam ben ya of off

teşekkürler kızlar
çağayancım sende cok dikkat et kendine
bende işteyim suan izin alma sansımda yok kafamı masaya koysam uyucam cok halsizim

s3nna geçmiş olsun bende senin durumdayım.Gribe yakalandım yakalanıcam.Çok kötü bir durumdayım.

Geçmiş olsun dilekleriniz için saolun kızlar.İzin vermez ama benim patronlarım biliyorsunuz durumları.Ama az önce ne oldu biliyormusunuz burda sular kesik sebilde'de su bitmiş,eşimde yok bana su alacak kimse gitmiş patronum bana su almış 1.5lt bunu iç ben sana yeniden alırım bitince dedi.Çok oldum bu davranışı karşısında çok susamıştım ama iyi geldi su içmek :))

süpermiş patronun ya.

Kızlar bir tane sallama kuşburnu buldum çekmecede içsem olur mu? :((

bence içmende bi sakınca yok.nette daha önce araştırmıştım aşırıya kaçılmadığı sürece bi sakıncası yoktur diyodu.

Back