2011 Şubat Anneleri

ne güzel benimde çok zorum olmadı ama ara ara sıkıntım oldu sıcaklarlada birleşince tam oldu işi de bıraktım bu yüzden evdeyimm artık yoksa dayanamıyorum

zaten cinsiyeti söylerken kesin söylemiyor doktorlar yanılma payı büyük.ben pazartesi gidicem doktora inşallah cinsiyetini gösterirde öğreniriz.....

inş. hayırlısıyla testi atlatırsın canım.bakalım senin bebiş gösterecekmi cinsiyetini.inş. öğrenebilirsin.insan çook merak ediyo ya.gerçi sağlıklı olsunda önemli değil ama alışveriş için bilmek istiyo:))

valla aylardır ufak tefekte olsa birçok sıkıntı çekiyoruz dahada önümüzde var doğum neki bir kere çeker kurtuluruz en fazla 10 dakikada korkulacak birşey yok yani..

inş. rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eder.

ne güzel benimde çok zorum olmadı ama ara ara sıkıntım oldu sıcaklarlada birleşince tam oldu işi de bıraktım bu yüzden evdeyimm artık yoksa dayanamıyorum

maşallah canım.inş hep sorunsuz bi şekilde tamamlarsın hamileliğini.bu aralar ara vermek iyi gelmiştir sana. rabbim gerçekten çalışanlara yardım etsin.hem iş hemde hamilelik zor olur gerçekten.bizim 2 aylık tatilimiz var oda sıcaklara denk gelince iyi oluyo :))

inşallah hepimiz sağlıkla bitiririz hamileliği

ben çıkıyorum canım yoruldum biraz uzanayım iyi geceler

bende tiksinme sadce oda kokularından oldu halada devam edio yemek konusunda yapıom bulantım yok ama yemeye gelince yarım por. anca bitio

esra bende mardindeyim hangi dr gidiyosun tavsiye edebileceğin iyi bir dr varmı ben ilçedeyim ama mardinde de dr görünmek istiyorum sevgiler...

arkadaşlar hiçbiriniz cevap yazmamışsınız ben ikili test yaptırdım ense boyu 2.1 çıktı normalmi diye sormuştum sizinkiler nekadar çıktı sevgiler...

arkadaşlar hiçbiriniz cevap yazmamışsınız ben ikili test yaptırdım ense boyu 2.1 çıktı normalmi diye sormuştum sizinkiler nekadar çıktı sevgiler...

slm cnm..
ben ikili test yaptırmadım ama ense ölçümü yaptı doktorum. 1.4 mm çıkmıştı benim.
Bu arada Mardin e 2 ay önce komşum gitti. Savur ilçesinde kendisi. Eşinin iş sebebiyle.
O da hamile. Mardin de bir kere devlet has. gitmiş. Sen hangi ilçedesin?

Canım benimki de seninkiyle aynı degerde cikti,2.1. Hersey yolunda merak etme bu degere gore tabi kan testinle beraber yorumlanması gerek oyle daha saglikli sonuc alinir doktorun sana anlatir.insallah bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz.icini ferah tut Canim.

Pardon ya Ben yerleri karistirdim benim ki 1.2 cikmis. Yanliz yonlendirmiyim.dedigin gibi doktorun kan sonuclariyla beraber yorumlayacaktir,daha iyi bilir yani.sonucu alinca paylas Canim,insallah iyi gelir merak etme.

Günaydın güzel hamişler,ben grip oluyorum çok fenayım bugün,gözlerim baygın baygın bakıyor,kolumu kaldıracak halim yok ateşimde var birazcık ama işteyim üstüne birde sıcakmı yanıyoruz bu saatte daha (

yeni gelen anne adayları olmuş hoşgelmişler aramıza ,sağlıcakla allahım onları kucağımıza nasip etsin inş.

Manikk'cim evet canım,ablam söyledi onun bir arkadaşının eşi hastanede dr.son hastasını doğurup ayrılmış.Gerçi dün hastaneyi aradım ben ordamı dedim orda dediler ama inanmıyorum açıkçası onlara,çünkü filiz hanım içinde aynı şeyi söylediler,temelli gitmiş oda.
Bende naile hanım'ı düşünüyorum artık,yeni açılan yerde bakalım ne olacak.

cnm geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol sıvı al olurmu çalışınca zor oluyor dimi üzerine hasta olunca bn bu süreçte kum düşürdüm resmen kıvrandım iş yerinde allhtan ofisimiz serin sıcak değil pekte oruç tutan yok cok şanslıyım o konuda geçiş olsun tekrar...

Saol canım,sanada geçmiş olsun canım,oda çok zor annemden biliyorum.çalışınca hele dahada zor en kötüsüde ilaç alamıyorsun.O biraz seni toparlıyor ilk başa döndüm galiba,bebişimin ilk haftalarında'da ağır bir grip geçirmiştim (

Günaydın Kızlar :)) Şu ağustos bir bitse valla. Doktorum hergün yürü dedi ama ne mümkün bu sıcakta bende azıcık serinlesin diye bekliyorum. Yürüyüşe başlayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…