sen ne güzel 15. haftana gelmişsin biraz rahatlamışsındır.
zaten cinsiyeti söylerken kesin söylemiyor doktorlar yanılma payı büyük.ben pazartesi gidicem doktora inşallah cinsiyetini gösterirde öğreniriz.....
valla aylardır ufak tefekte olsa birçok sıkıntı çekiyoruz dahada önümüzde var doğum neki bir kere çeker kurtuluruz en fazla 10 dakikada korkulacak birşey yok yani..
ne güzel benimde çok zorum olmadı ama ara ara sıkıntım oldu sıcaklarlada birleşince tam oldu işi de bıraktım bu yüzden evdeyimm artık yoksa dayanamıyorum
inşallah hepimiz sağlıkla bitiririz hamileliği
ben çıkıyorum canım yoruldum biraz uzanayım iyi geceler
bende tiksinme sadce oda kokularından oldu halada devam edio yemek konusunda yapıom bulantım yok ama yemeye gelince yarım por. anca bitio
arkadaşlar hiçbiriniz cevap yazmamışsınız ben ikili test yaptırdım ense boyu 2.1 çıktı normalmi diye sormuştum sizinkiler nekadar çıktı sevgiler...
arkadaşlar hiçbiriniz cevap yazmamışsınız ben ikili test yaptırdım ense boyu 2.1 çıktı normalmi diye sormuştum sizinkiler nekadar çıktı sevgiler...
Canım benimki de seninkiyle aynı degerde cikti,2.1. Hersey yolunda merak etme bu degere gore tabi kan testinle beraber yorumlanması gerek oyle daha saglikli sonuc alinir doktorun sana anlatir.insallah bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz.icini ferah tut Canim.
Günaydın güzel hamişler,ben grip oluyorum çok fenayım bugün,gözlerim baygın baygın bakıyor,kolumu kaldıracak halim yok ateşimde var birazcık ama işteyim üstüne birde sıcakmı yanıyoruz bu saatte daha(
yeni gelen anne adayları olmuş hoşgelmişler aramıza ,sağlıcakla allahım onları kucağımıza nasip etsin inş.
Manikk'cim evet canım,ablam söyledi onun bir arkadaşının eşi hastanede dr.son hastasını doğurup ayrılmış.Gerçi dün hastaneyi aradım ben ordamı dedim orda dediler ama inanmıyorum açıkçası onlara,çünkü filiz hanım içinde aynı şeyi söylediler,temelli gitmiş oda.
Bende naile hanım'ı düşünüyorum artık,yeni açılan yerde bakalım ne olacak.
cnm geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol sıvı al olurmu çalışınca zor oluyor dimi üzerine hasta olunca bn bu süreçte kum düşürdüm resmen kıvrandım iş yerinde allhtan ofisimiz serin sıcak değil pekte oruç tutan yok cok şanslıyım o konuda geçiş olsun tekrar...
günaydın kızlar
çağlayancım geçmiş olsun dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?