• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

günaydınn kızlaaaarr herkes iyidir umarım. Hayırlı cumalar .

Başka bi topikte 2010 şubat annelerinede sordum ama sizede sorayım bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayanlar varmıbilmiyorumkismile

Günaydın kızlarr bi soru da benden :)
doktorum hergün bunlardan birini mutlaka tüketekceksin dedi :yumurta,et,tavuk
peki şindi benim canım rafadan istedi yedim aklıma kurt düştü yarı pişmiş zararlı olurmu .bu zamanlarda doktora gidecekler bu ayrıntıyı sorsunlar lütfenn :)kesinlikle yasaksa ağzıma sürmem bi daha

Günaydın güzel hamişler,ben grip oluyorum çok fenayım bugün,gözlerim baygın baygın bakıyor,kolumu kaldıracak halim yok ateşimde var birazcık ama işteyim üstüne birde sıcakmı yanıyoruz bu saatte daha :((

yeni gelen anne adayları olmuş hoşgelmişler aramıza ,sağlıcakla allahım onları kucağımıza nasip etsin inş.

Manikk'cim evet canım,ablam söyledi onun bir arkadaşının eşi hastanede dr.son hastasını doğurup ayrılmış.Gerçi dün hastaneyi aradım ben ordamı dedim orda dediler ama inanmıyorum açıkçası onlara,çünkü filiz hanım içinde aynı şeyi söylediler,temelli gitmiş oda.
Bende naile hanım'ı düşünüyorum artık,yeni açılan yerde bakalım ne olacak.

canım günaydın,çok geçmiş olsun,bol bol limonata iç ama el yapımı,bol limonlu, ayaklarını da uzat bilg.kasasının üzerine,yorma kendinikaydirigubbakcemile5

peki şindi benim canım rafadan istedi yedim aklıma kurt düştü yarı pişmiş zararlı olurmu .bu zamanlarda doktora gidecekler bu ayrıntıyı sorsunlar lütfenn :)kesinlikle yasaksa ağzıma sürmem bi daha

günaydın canım,yumurta iyi pişmiş olsun diyor benim doktorum,bikaç yerde de okudum,bence sen bundan sonra iyi pişmiş ye bikereden bişicik olmaza.s

Başka bi topikte 2010 şubat annelerinede sordum ama sizede sorayım bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayanlar varmıbilmiyorumkismile

günaydın canım, ben henüz hissetmiyorum ama dörtgözle bekliyorum,enkısa zamanda hissederiz inşallah:Saruboceq:

Bi tanıdığım hamile o doktorunun odasında asılı hafta çizelgesinde görmüş 20.haftadan sonra hissedebiliyormuş.

Ay zaman sanki yavaş geçiyor gibi değil mi? Yani o kadar istiyorum ki sonbahar kış olsun, karnım büyüsün... Şimdi sanki çooook varmış gibi geliyor. Dimi ama ?

Günaydın Kızlar :)) Şu ağustos bir bitse valla. Doktorum hergün yürü dedi ama ne mümkün bu sıcakta bende azıcık serinlesin diye bekliyorum. Yürüyüşe başlayan varmı?

Ben eylül ayını bekliyorum canım,evde bant var ama sıcaktan üstüne bile çıkmıyorum sadece tozunu alıyorum :))

Ben içimde birşey oluyor ama hareketmi bilemiyorum canım. :))

canım günaydın,çok geçmiş olsun,bol bol limonata iç ama el yapımı,bol limonlu, ayaklarını da uzat bilg.kasasının üzerine,yorma kendinikaydirigubbakcemile5

Günaydın canım,ahh ahh bir yapan yok ki onu içiyim bol vitaminli :))

Benim bildiğim rafadan değil tam pişmiş olacak canım.Ama dr.bir sorarsın gidince tekrardan

biz iyiyiz dün ilk defa çıkıp bi çay bahçesinde ark. larla oturduk o kadar özlemişimki açık havada oturmyı ama eve gellince yorgunluğumun farkına varddım direk uyudum:) olsun artık dışarı çıkabiliyorum:)

Bebişinde birazcık temiz hava almış böylece canım ne güzel :))
biz daha gezme sezonu yapamadık hiç evden işe işten eve zaten gezsemde çok çabuk yoruluyorum yiyor bu bebişler bizim enerjimizi :))

çağlayancım bende geçen ay senin gibi olmuştum sağlık ocağına gittim bol bol sebze meyve tüket dedi havuç yiyebilirsin dedi.adaçayı hamilelere önermiyorlarmış ıhlamır iç ben mercanköşkü nane ve limon içtim.geçmiş olsun canım.çok ilerlerse git doktor önlemini alsınlar 3 aydan sonra ilaç verebiliyorlarmış

çağlayancım bende geçen ay senin gibi olmuştum sağlık ocağına gittim bol bol sebze meyve tüket dedi havuç yiyebilirsin dedi.adaçayı hamilelere önermiyorlarmış ıhlamır iç ben mercanköşkü nane ve limon içtim.geçmiş olsun canım.çok ilerlerse git doktor önlemini alsınlar 3 aydan sonra ilaç verebiliyorlarmış

Saol canım,söylediklerini alıyım akşama kaynatıp içiyim çok ilerlemeden.İlaç kullanmak istemiyorum biliyormusun.Doğal yolla geçirme taraftarıyım bakıyım akşama yapıyım da içiyim.

çağlayan bende süreklşii evdeydim 2 aydır o yüzden iyi geldi çalışmaya başlayınca çıkabileceğimi sanmıyorum canım

Galiba ben varım canım galiba diyorum çünkü emin olamıyorum ama gece uykumdan bile uyanıyorum sanki kayıyo

çağlayan bende süreklşii evdeydim 2 aydır o yüzden iyi geldi çalışmaya başlayınca çıkabileceğimi sanmıyorum canım

Anladım canım,2 aydır zaten cayır cayır yanıyoruz,işi olmadıkça gerçekten insanın sıkmaması lazım helede bizim gibi hamişler için sıcaklık büyük tehlike

merhaba kızlar
hamilelikte rahatsızlanınca aman ihmal etmeyin ben hamileyken grip oldum aman çay ıhlamur geçer die umursamadım bronşite çevirdi iyleşmek için kaç kutu antibiyotik içmek zorunda kaldım oğlum 15 gün önde gidiodu gelişimi çok iyiydi doktor bebeğini 4 kiloya yakın bekle esma cım demişti ama bu hastalık mahvetti bizi bebeğim erken doğdu vede 2600 gr demek istediğim ihmal etmeyin emi kuzucuklar opuyorumnanaktan

soğuk algınlığı için aile hekimi söylemişti canım.ama mercan köşkü nane demedi onları ben içtim.bol limon ye canım.ama ilk başta istersen doktora görün esmanın dediği gibi ilerlemesin.bende hemen korkuma gitmiştim doktoora

Back