kızlar sanırım hala midesi bulanan 3 kişi kaldı forumda.demekki sizlerinde geçecek ama biraz daha sabır.kuru şeyler yemeye dikkat edin bebek beslenir sizden korkmayın ama çok zor biliyorum çünkü 4-5 gün öncesine kadar aynı durumdaydım
Allah sabır versin sizlere
selam kızlar...ben bugün pek iyi değilimaşırı sıcaklardan çok bunalıyorum ya.rabbim oruç tutanlara ve çalışanlara yardım etsin.bide güğüs ucum çook kaşınıyo.çatlak kremi sürüyorum biraz faydası oluyo.
canım ya.inş. senin de en kısa zamanda geçer..acaba dr bunun için ilaç falan verebiliyo mu?
canım bende gözünü ve çenesini eşime benzettim.ne kadar gerçekçi bilmiyorum ama heyecan verici eşime benzemesi.opuyorumnanaktan
Cnm çatlak kremi gögüs ucuna sürülmemeli diye biliyorum, bi sor dr una
hımm.aslında benim çatlak kreminde (lierac) göğüslerde kullanılabilir diyo.resimlide gösteriyo ama direk göğüs ucu dememiş.neyse ozaman ben bi dr sorayım.
uslu ve kız
bu benim kızıma hiç uymuyor
çevremizdeki çoğu erkekten dahada yaramaz
yani fazla umutlanma hepsi uslu olmuyor:1rolleyes:
kızlar sanırım hala midesi bulanan 3 kişi kaldı forumda.demekki sizlerinde geçecek ama biraz daha sabır.kuru şeyler yemeye dikkat edin bebek beslenir sizden korkmayın ama çok zor biliyorum çünkü 4-5 gün öncesine kadar aynı durumdaydım
Allah sabır versin sizlere
selam herkeslere
birileri varmı acaba?
iyi akşamlar bende burdayım sıcaktan kendimi ordan oraya atıyorummm yerlerde yuvarlanıyorum sorma
ben normal doğumdan çook korkuyorum.galiba sezeryan isteyeceğim.buyüzden ocak annesi olabilirimtabi kısmet bakalım hayırlısı olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?