2011 Şubat Anneleri

cnm korkuyorum elimde değil, ne yesem çıkıyor, bir iki saat kusmayınca seviniyorum, amin..

Cnm çatlak kremi gögüs ucuna sürülmemeli diye biliyorum, bi sor dr una

canım ya.inş. senin de en kısa zamanda geçer..acaba dr bunun için ilaç falan verebiliyo mu?

Cnm metpamid kulandım 2 gün faydası lmadı, 2 gün emedur aldım faydası olmadı

canım bende gözünü ve çenesini eşime benzettim.ne kadar gerçekçi bilmiyorum ama heyecan verici eşime benzemesi.opuyorumnanaktan

:)))) kız nasıl benzettin ilahi

Ben de warım..... Hala acayip bulantılarım dewam etmekte( ne yemek pişio ewde ne temizlik yapabiliom.. Her günüm en kötü bugünüm heralde demekle geçio ama o günler bitmek bilmio.. Komşularım sağolsun yemek yolluyorlar.. Son 3 gündür sağ kasığımda batma we ağrılarım oluyor.. Sıcakların we bulantılarımızın biran önce bitmesini diliyorum.. Hemen kış gelsinn :)

bugün tetanoz aşısının ilk dozunu oldum arkadaşlar.hemşireyle sohbet ederken ne zaman vurdu da bitti anlamadım.bgn kolun hafif ağrıyabilir kolunda ağırlık hissedeblirsin dedi.ama şuanda bişey yok çok şükür.2.doz için 1 ay sonra yani bayramdan sonra gidicem.birde aşı kartı verdi.

canım sen sağlık ocağındaki ebe hemşirene kayıt yaptırmadınmı?eğer yaptırmadıysan biran önce git yaptır.hamilelere vurulan aşılar var.doğuncada bebeklere.onlar yapıp takip ediyorlar.bu aşılar bizi ve bebişlerimizi koruyor.

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Herkes iyidir umarım.

Shark canım tetanoz aşısı 20. haftada vuruluyor benim bildiğim. Henüz çok erken degil mi?

2011 ocak anneleri topiğine bakıyordum.önce tahmin edilen cinsiyeti daha sonra kesinleşen cinsiyetle liste yapmışlar.6 erkek-kıza 3 kız -erkek olmuş.yanılmalar oluyo demekki.gerçi bizim dr hiç bi tahmide bulunmadı.kafamçokkarıştı

ben normal doğumdan çook korkuyorum.galiba sezeryan isteyeceğim.buyüzden ocak annesi olabilirim tabi kısmet bakalım hayırlısı olur inş.

zaten cinsiyeti söylerken kesin söylemiyor doktorlar yanılma payı büyük.ben pazartesi gidicem doktora inşallah cinsiyetini gösterirde öğreniriz.....

ben normal doğumdan çook korkuyorum.galiba sezeryan isteyeceğim.buyüzden ocak annesi olabilirim tabi kısmet bakalım hayırlısı olur inş.

valla aylardır ufak tefekte olsa birçok sıkıntı çekiyoruz dahada önümüzde var doğum neki bir kere çeker kurtuluruz en fazla 10 dakikada korkulacak birşey yok yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…