2011 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım tv den duydum .

çokkk acıktımmmm karnım zil çalıyor yiyecek stoğumda bitti bugünn ((

Çiçekçim benim bildiğim kadarıyla yumurtaladığın zaman'ı baz alıyorsun

kızlar slm.bugün ikili testimiz vardı.dr herşey normal dedi.bebişin hareketleri çok güzeldi.burnu ağzı çok belirgindi.kan verdim önümüzdeki hafta içi alacaz.ama benim içim rahat.ense kalınlığı 1,25 çıktı.annem cinsiyetini sordu.bu aylarda pek belli olmaz ama kıza benziyor dedi.aaaa kesin kızdır dedim.dr şaşırtıcı olabilir bu ayda dedi.bence kız:)))

beni üzen tek şey kilom.hiç kilo almamışım.hatta birazda vermişim.annem dr şikayet etti beni.dr normal bu durum bünyeylede alakalı dedi.meyve kurusu ye dedi.pekmez içecekmişim.hiç sewmem.

vitamin vermiyorum dedi.doğal yollardan al dedi.sadece demir hapı verdi.içim rahat.korkularım geçti diye bilirim.allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.sağlıklı bi şekilde kucağımıza almmayı nasip etsin allah.

offff midem çok kötü benim kusmalarım geçmiyor bir türlü napcam bilmiyorum. az önce yediklerimi çıkardım zorla yemek yiyorum atıştırıyorum ama bide böyle olunca moralim cok bozuluyor kendimi de bebegimide besleyemiyorum diye 3 ayı da bitirdik ama geçmiyor :sinifsinif:

gözün aydın canımm büyümüş bebiş demekki artık kilo almadıgın icin üzülme ben de almadım hatta verdim halen de öyle mirmirmirmir

kızlar selam hepinize. Birşey sorucam sizce çin takvimine son adet tarihine göre mi bakılıyor yoksa yumurtlamaya göre mi?

Cnm sat ne göre yanlış çıkmıştı oğlumda

Cnm herşeyin iyi olmasına sevindim gözün aydın

ben bişi yiyemiom kızlar işyerine yakın yemek yeri yok hem gelen giden oluo bişi içemiomda

off bendeeeeee ama oruçtan değil bulantıdan cnm

kızlar nasılsınız benim başım ağırmaya başladı (

Çoğunlukla bendede oluyor cnm

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ?
ben arada mide bulantısı yaşıyorum geçmek bilmedi daha

benimdeeee maalesef...

Geçmiş olsn cnm

Cnm 1 hafta bile durur dolapta korkma, eğer buzdolabı kokusu sinmemişse iç bişi olmaz

Rabbim giydirmeyde nasip etsin inş.. cnm

ya kızlar ben süt falan içemiyorum çünkü midemi bulandırıyo hiçbir şekilde içemedim de.(

ahh ben çk severdim ama düşününce bile öğürüyorum şu an ya

bişiler almak için erken 6 aylık olunca alacam inşallah gerçi ananesiyle dedesi ilk hast çıkışını ve beşik için cibinlik almışlar

Cnm güle güle kullansın bebişin

çokkk acıktımmmm karnım zil çalıyor yiyecek stoğumda bitti bugünn ((

Çiçekçim benim bildiğim kadarıyla yumurtaladığın zaman'ı baz alıyorsun

canım bol bol koysana çekmecene, bi minibar temin etsen işyerinden meyvelerini filanda bolca stoklarsın, çok iyi oluyor, en azından kuru şeyler getir,sakın aç bırakma bebişilmaz:

canım gözünaydın maşallah,bende ağzını burnunu eşime gözlerini bana benzettimsositososito düşün okadar inceledim ve kendimce benzetme yaptım:roflol:

[gözün aydın kuzum bende yarın teste gidecem dua edin...

Cnm inş güzel haberlerle dönersin

benim eşim erkek istiyor,bende kız istiyorum.
Oda kız olursa yandık bi evde 2 cadı ben napıcam o zaman diyor.
Tabi bu işin şaka kısmı Hayırlısı olsunda kız erkek fark etmez aslında

Cnm Allah gönlüne göre versin inş.

3.5 yaşında
tam bir babacıCADIARZU

vayy hain domdom sen doğur yedir içir o babacı olsun :))

Cnm gönlüne göre olur inş.

Cnm hayırlı olsun cinsiyetiniz, herşeyin güzel geçtiğine sevindim

Cnm bir insan neden sağlıklı bebeğini öldürmek istesin aklım almıyor, Allah acısın...ne diyim

Cnm her işte bir hayır vardır bunun için üzülme

Eline sağlık cnm ama çok yorma kendini

kızlar 1. alıntım ile 2. alıntım arasında deli gibi ustum ya ne olacak bu halim , suda içemiyorum...

kızlar sanırım hala midesi bulanan 3 kişi kaldı forumda.demekki sizlerinde geçecek ama biraz daha sabır.kuru şeyler yemeye dikkat edin bebek beslenir sizden korkmayın ama çok zor biliyorum çünkü 4-5 gün öncesine kadar aynı durumdaydım
Allah sabır versin sizlere

selam kızlar...ben bugün pek iyi değilim aşırı sıcaklardan çok bunalıyorum ya.rabbim oruç tutanlara ve çalışanlara yardım etsin.bide güğüs ucum çook kaşınıyo.çatlak kremi sürüyorum biraz faydası oluyo.

buğday hanımmı ayrılmış?

çok geçmiş olsun burcu, artık yavaş yavaş bulantıların kusmaların azalması lazım ama sen hala rahatlaymamaışsın. ilk bebeğinde de uzun sürmüşmüydü bulantın?

Cnm oğlumdada kusuyordum ama bu sefer gerçekten abartı oldu... inş. geçecek...

burcucum senin işin baya zor galiba allah yardımcın olsun...umarım gönlünce olur herşey...

Cnm teşk.ler hepimizin gönlünce olsn inş.

merhaba ben 2010 şubat annesiyim ve bir kızım var senın şikayetlerini 8 ay çektim kendimden bile tiksinmiştim kokular ve bulantı benı mahvetti....ama bu bebek herşeye değer...

Ahhh ben sekiz ay dayanabilirmiyim bilmem ki...

Cnm farklı oluyor demek ki, inş. iki haftaya kadar geçer en çok istediğim sey bu şu an...

canım benimde bulantım aşırı ölüyorum kusmaktan 11 haftalık hamileyim senin kaç haftalık oldu?nezaman geçer bu bulantılar...

Cnm 13. haftayı bitirdim

ah ah yidi beni bebiş, doğsun hayırlısı ile bende onu yicem :)))

kızlarr rüyamda inci topladım benn tabirde de kız çucuguna işarettir diye yazıyo sositososito

hayırlısı yaa çok heyecanlandım bakalım doğru çıkacakmı sırnaşık şey

hayılara çıksın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…