teşekkür ederim arkadaşım çok güzel bi tatildi bebişime yaradığını düşünüyorum.Branşın ne?
ilköğretim ingilizce canım, seninki ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim arkadaşım çok güzel bi tatildi bebişime yaradığını düşünüyorum.Branşın ne?
ya kızlar ben süt falan içemiyorum çünkü midemi bulandırıyo hiçbir şekilde içemedim de.(
O sütleri soğuk mu içiyorsun canım yoksa ısıtıyormusun.Ben içemiyorum ya karışımla içiyorum ısıtıp lt'lik sütlerden
ya kızlar ben süt falan içemiyorum çünkü midemi bulandırıyo hiçbir şekilde içemedim de.(
Cağlayançiçek'cim bugün öğlen yemeğini yiyebildin mi? susuz bırakmıyosun dimi bugün kuzucuğu?
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ?
ben arada mide bulantısı yaşıyorum geçmek bilmedi daha![]()
,
Slm canım hoşgeldin.Biz iyiyiz ama senin miniş bugün annesi üzüyor galiba :))
((
hoşbulduk canım bugün iyiyimde dün eşiminiftar yemeğini hazılarken uzun süre yemek yemeyince iftardan sonra kötü oldum bütün yediklerimi çıkarttım 3 ayıda doldurduk ama geçmek bimiyor bulantılar oruç tutmamakta üzüyor beni bu manevi hazzı yaşamak isterdim ama napalım bebeklerin sağlığı için mecbur katlanıcaz
inş geçicek bekliyoruz sabırla haklısın canım başka sıkıntı vermesin rabbimAynen canım,6 ayımız kaldı şurda dayanıcaz artık allah başka sağlık vermesin.
akşam bende aç açına bekledim iftarı eşimle beraber o ezan sesini bekliyim ona eşlik ediyim diye gerçi ona göre ben daha sabırsızdım ama :))
merhaba kızlar opuyorumnanaktan
nasılsınız? ben iyiyim ama dün sahurdan sonra sonra deprem oldu burda.çok korktum eyvahedigeldismile hemen bebeğim geldi aklıma Allahım sen bizi koru dedim :Saruboceq: çok şükür bi hasar yok hiçbiyerde ama hissetmek bile çok kötü.
onun haricinde iyiyim şükür.sürekli takip ediyorum sohbetinizi kızlar kaydirigubbakcemile5
Geçmiş olsun canım,sabah radyoda duydum bende depremin olduğunu bursa'ya kadar hissedilmiş ama bize kadar gelmedi.
bende günlük süt aldım 1 bardak içtim sonra birşeyler çıktı içemedim falan 3 gün oldu buzdolabında öyle duruyor ne yalan söyleyeyim içesim gelmiyor güvenemiyorum
eşime iş yerinde süt veriyorlar pınarın küçüklerinden oda eve getiriyor içeceğim zaman onu açıyorum 1 bardaklık zaten
ben bişi yiyemiom kızlar işyerine yakın yemek yeri yok hem gelen giden oluo bişi içemiomda
merhaba kızlar opuyorumnanaktan
nasılsınız? ben iyiyim ama dün sahurdan sonra sonra deprem oldu burda.çok korktum eyvahedigeldismile hemen bebeğim geldi aklıma Allahım sen bizi koru dedim :Saruboceq: çok şükür bi hasar yok hiçbiyerde ama hissetmek bile çok kötü.
onun haricinde iyiyim şükür.sürekli takip ediyorum sohbetinizi kızlar kaydirigubbakcemile5