• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

ben henüz bişey almadım ama herhalde son aya girdiğim zaman ufak tefek bişeyler alıcam,geçen yıl kızıma aldıklarım duruyo,hiç giydirmediklerim var,onlardan bişeyler ayarlıycam,birde hastane için takım alıcam okadar.

ya kızlar ben süt falan içemiyorum çünkü midemi bulandırıyo hiçbir şekilde içemedim de.(

İlk zamanlarda ben de hiç içemiyordum canım ama,şurda 2 haftadır falan içiyorum içine çocukların içtiği süt tozundan katıyorum sıcak onu içiyorum yoksa başka türlü bende içemiyorum ne kadar çok içersek onada o kadar faydası var

Cağlayançiçek'cim bugün öğlen yemeğini yiyebildin mi? susuz bırakmıyosun dimi bugün kuzucuğu?

Eşimin baskısı ve birazda sizden çekinceyle yedim canım saol,2.5lt suyumuzuda içtik bu saat'e kadar bebişin keyfi yerinde,

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ?
ben arada mide bulantısı yaşıyorum geçmek bilmedi daha:(

Slm canım hoşgeldin.Biz iyiyiz ama senin miniş bugün annesi üzüyor galiba :))

Kızlar benim şimdide gittiğim dr.hastaneden ayrılmış öyle duydum,başka dr.aramam lazım bu 4.dr.olacak :((

,

Slm canım hoşgeldin.Biz iyiyiz ama senin miniş bugün annesi üzüyor galiba :))

((

hoşbulduk canım bugün iyiyimde dün eşiminiftar yemeğini hazılarken uzun süre yemek yemeyince iftardan sonra kötü oldum bütün yediklerimi çıkarttım 3 ayıda doldurduk ama geçmek bimiyor bulantılar oruç tutmamakta üzüyor beni bu manevi hazzı yaşamak isterdim ama napalım bebeklerin sağlığı için mecbur katlanıcaz

merhaba kızlar opuyorumnanaktan
nasılsınız? ben iyiyim ama dün sahurdan sonra sonra deprem oldu burda.çok korktum eyvahedigeldismile hemen bebeğim geldi aklıma Allahım sen bizi koru dedim :Saruboceq: çok şükür bi hasar yok hiçbiyerde ama hissetmek bile çok kötü.
onun haricinde iyiyim şükür.sürekli takip ediyorum sohbetinizi kızlar kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk canım bugün iyiyimde dün eşiminiftar yemeğini hazılarken uzun süre yemek yemeyince iftardan sonra kötü oldum bütün yediklerimi çıkarttım 3 ayıda doldurduk ama geçmek bimiyor bulantılar oruç tutmamakta üzüyor beni bu manevi hazzı yaşamak isterdim ama napalım bebeklerin sağlığı için mecbur katlanıcaz

Aynen canım,6 ayımız kaldı şurda dayanıcaz artık allah başka sağlık vermesin.
akşam bende aç açına bekledim iftarı eşimle beraber o ezan sesini bekliyim ona eşlik ediyim diye gerçi ona göre ben daha sabırsızdım ama :))

Aynen canım,6 ayımız kaldı şurda dayanıcaz artık allah başka sağlık vermesin.
akşam bende aç açına bekledim iftarı eşimle beraber o ezan sesini bekliyim ona eşlik ediyim diye gerçi ona göre ben daha sabırsızdım ama :))
inş geçicek bekliyoruz sabırla haklısın canım başka sıkıntı vermesin rabbim

nasılsınız? ben iyiyim ama dün sahurdan sonra sonra deprem oldu burda.çok korktum eyvahedigeldismile hemen bebeğim geldi aklıma Allahım sen bizi koru dedim :Saruboceq: çok şükür bi hasar yok hiçbiyerde ama hissetmek bile çok kötü.
onun haricinde iyiyim şükür.sürekli takip ediyorum sohbetinizi kızlar kaydirigubbakcemile5

Geçmiş olsun canım,sabah radyoda duydum bende depremin olduğunu bursa'ya kadar hissedilmiş ama bize kadar gelmedi.

bende günlük süt aldım 1 bardak içtim sonra birşeyler çıktı içemedim falan 3 gün oldu buzdolabında öyle duruyor ne yalan söyleyeyim içesim gelmiyor güvenemiyorum

eşime iş yerinde süt veriyorlar pınarın küçüklerinden oda eve getiriyor içeceğim zaman onu açıyorum 1 bardaklık zaten

ben pınarın yarımlık laktazlarından alıyorum genelde kutuyu bitirmeye çalışıyorum severek içmesemde ama bazen birkaçgün kaytarıyorum bugün içmem lazım artık :)) eşim fırçalamaya başladı artık

ben bişi yiyemiom kızlar işyerine yakın yemek yeri yok hem gelen giden oluo bişi içemiomda

Seni çok iyi anlıyorum canım,dün bende aynı senin konumundaydım ama,patronumda tutma falan diyince gizli saklıda bugün yiyorum ne yapıyım aç kalınca tansiyonum düşüyor artık,evden getirsen birşeyler bugün ben öyle yaptım sabah ekmek arası birşeyler yedim,öğlende öyle aperatif takıldım işte

evet canım ben de televizyondan duydum,çok geçmiş olsun. neyseki bir hasar olmamış.

Back