2011 Şubat Anneleri

kızlar dişim çok ağrıyor ne yapacagım bilmiyorum çok kötü biliyorum kanal gerekiyor.bir tane minoset aldım gene fayda etmedi

gözün aydın canım bir erkek daha geliyor maşallah :))kaydirigubbakcemile3

bişiler almak için erken 6 aylık olunca alacam inşallah gerçi ananesiyle dedesi ilk hast çıkışını ve beşik için cibinlik almışlar

2 günden sonra içmemeye çalış canım

bende günlük süt aldım 1 bardak içtim sonra birşeyler çıktı içemedim falan 3 gün oldu buzdolabında öyle duruyor ne yalan söyleyeyim içesim gelmiyor güvenemiyorum

eşime iş yerinde süt veriyorlar pınarın küçüklerinden oda eve getiriyor içeceğim zaman onu açıyorum 1 bardaklık zaten

Ben bebişime bir tane pijama aldım
Ablamda çok güzel bir tane kadife tulum almış beyaz üzerinde resimler var,sonra 6'lı ağız mendili almış.hmm birde havlu almış küçük fil şeklinde
Halalarıda 2 tane çorap almıştı :))

ben küçük (200ml) sütlerden 1 koli aldım hergün sabah 1 akşam 1 içiyorum

teşekkür ederim arkadaşım çok güzel bi tatildi bebişime yaradığını düşünüyorum.Branşın ne?

ben küçük (200ml) sütlerden 1 koli aldım hergün sabah 1 akşam 1 içiyorum

bende aynen öyle yapıyorum böylelikle içim daha rahat ediyo sanki açınca geride süt kalmıyor hem bi seferde içiyorum

soğuk içiyorum genelde önceleri ısıtıp içine balda katıyodum ama sıcaklarda sıcak süt içemiyorum ateş basıyo

ya kızlar ben süt falan içemiyorum çünkü midemi bulandırıyo hiçbir şekilde içemedim de.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…