• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar hızınıza yetişebilene aşkolsun...geçmişi okumaktan iki satır bişi yazamıyorum valla:3:bu arada hepinize hayırlı ramazanlar:Saruboceq:

kızlar merhabalar herkese,birazdan ikili test için muayeneye giricem dua edin bana,güzel haberlerle döneyim:Saruboceq:

Günaydın güzel anneler.Uykusuz bir gece geçirdim sersem gibiyim.Rahat uyuyamıyorum nedense.Davulcunun sesini duydum sonra sela verildi kalktım bende bir hüzün çöktü tutamayacağım için sonra abdest aldım sabah namazı kıldım birde yasin okudum sonra yattım.Uyku tutmadı tabi saatlerce.Eşimde oruç tutmadığı için bizim eve ramazan gelmedi bu sene.Napayım bebeişim sağlıklı olsunda ben sonra borçlarımı kaza ederim Allahın izniyle.
3 gündür bulantım falan yoktu gayet iyiydim sabah kalktım yine hafif var ama bişeyler atıştırınca geçti.

Günaydın kızlar :)
Benim bugün ikili tarama ultrasonum var inanın çom heyecanlıyım. Öğleden sonrayı nasıl beklicem bilemiyorum. Gerçi kan testlerimi doktorum ayın 16'sında yapıcak o zaman kadar bu renkli ultrason sonucunun bir anlamı yok sanırım. Öylemi? Yani tek başına bir fikir veriyor mu? Birde sizce cinsiyet görünürmü. Bugün 13 hafta oldu bilmiyorumkismile

bir fikir vermez olurmu canım.
dr um bana 2li testin %80 lik kısmı ultrason kısmıdır dedi.hatta benim ultrason değerlerim çok iyi çıktığı için kan testine gerek bile görmedi.kaydirigubbakcemile3

güzelim,ben 80 kiloda kızıma hamile kaldım,95te doğurdum,10 kilo verdim yani 85e düştüm sonra yine 5 kilo aldım ve 90la ikinci hamilelik oldu,geçen hafta tartıldığımda 88.5'dim. valla almamam lazım yoksa doktorum beni kesecek,gerçi vücüdümda cok yağ yok,sporcuydum ve coğu kas,ama yinede kilo fazla tabii.

Bu topikte en çok ikimizin dikkat etmesi gerekiyor kilo alımına.7-8 kilo ile tamamlasak ne güzel olur.Benim bir arkadaşım 6 kiloyla doğuma girdi.Gerçi ben okadar takmıyorum bebişim sağlıklı olsunda sonrada verilir napalım.Ama işte gebelik şekeri veya gebelik tansiyonu olursa diye korkuyorumeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Çağlayan Çiçek tekrar teşekkürler yardımların için. Muhtemel doğum 16 Şubat dr'umun söylediği.

Teşekkürler...

tamam canım ekliyorum hemen :lepi:

cümlemize inş canım .)

daha tutmaya karar vermedim, bugün ve bir kaç gün deneme yapacağım. doktorum tutma filan demedi canım yerimseniben

Anladım canım,evde bizim çalışanlara göre daha kolay geçer ama dimi.Gerçi en iyi kararı gene sen verirsin :))

birde cinsiyetler belli olunca liste yapalım.

Ayy keşke belli olsa canım.Bakalım gidince göstereceklermi bir de o var.
Ocak annelerinde öğrenemeyenler var daha :((

21 şubat benimki galiba sezaryan olursa 10 gün geri alıyorlarmış.14 şubat olsa sevgililer günü hediyesi

Annesi ve babası için en güzel hediye :))

Günaydın güzel anneler.Uykususz bir gece geçirdim sersem gibiyim.Rahay uyuyamıyorum nedense.Davulcunun sesini duydum sonra sela verildi kalktım bende bir hüzün çöktü tutamayacağım için sonra abdest aldım sabah namazı kıldım birde yasin okudum sonra yattım.Uyku tutmadı tabi saatlerce.Eşimde oruç tutmadığı için bizim eve ramazan gelmedi bu sene.Napayım bebeişim sağlıklı olsunda ben sonra borçlarımı kaza ederim Allahın izniyle.
3 gündür bulantım falan yoktu gayet iyiydim sabah kalktım yine hafif var ama bişeyler atıştırınca geçti.

bir fikir vermez olurmu canım.
dr um bana 2li testin %80 lik kısmı ultrason kısmıdır dedi.hatta benim ultrason değerlerim çok iyi çıktığı için kan testine gerek bile görmedi.kaydirigubbakcemile3

Bu topikte en çok ikimizin dikkat etmesi gerekiyor kilo alımına.7-8 kilo ile tamamlasak ne güzel olur.Benim bir arkadaşım 6 kiloyla doğuma girdi.Gerçi ben okadar takmıyorum bebişim sağlıklı olsunda sonrada verilir napalım.Ama işte gebelik şekeri veya gebelik tansiyonu olursa diye korkuyorumeyvahedigeldismile

Günaydın canım,sende uykusuz kervanına katılmışsın dün gece,bu sıcaklarda biz biraz zor uyuycaz galiba,ama davulcuyu bu sene gayet net bir şekilde duydum :))
Sana nazar değdirdik galiba canım,güzel gitmeye başlamıştın ne güzel.Onlar iyi olsunda bizler azıcık çekelim sıkıntılarını :)
Kg konusunda benide esgeçmeyin çok dikkat li olman gerekiyor kolay alıp zor verenlerdenim çünkü bende :))

Dikişsiz Alt İç Çamaşırı (Artikel No:G907) 7,5 tl

bende dün iki tane dikişsiz alt çamaşırı aldım tanesi 5 liradan.artık çamaşırlar sıkmaya başladı :sinifsinif: hamile çamaşırlarına baktım ama onlar kocamandı daha okadar karnım çıkmadı...

yaaa bu arada kızlar mutfağımı karıncalar basmışşşş:((( şimdi orayı temizliyordum yoruldum az mola vereyim dedimmm..napıyım ben bu karıncalara yaaaaa püüffff

Back