2011 Şubat Anneleri

canım kramplar kalsiyum değil magnezyum eksikliğinden olur doktoruna söylediğinde zaten sana magnezyum desteği verecektir.Aklnda olsun

Saol canım,son kontrole gittiğimde konuşacağım.2'li test yaptırdın mı canım sen sonuçlar nasıl çıktı.Konuşamadık bir daha

Sudenur cnm cevaplardan gördüğüm kadarı ile diş ağrısı çekiyrsun sanırım, bol tuzlu su yapıp sık sık ağzını çalkala, inş. faydası olur

Kızlar selam,a.s. nasılsınız, bir süre giremedim, ama güzel haberlerim var, öncelikle çok şükür sorunsuz şekilde gebeliğe devam ediyorum, ve dün ikili testi yaptırdım sonuç pzt çıkacakmış, dr KIZA BENZİYOR :)) dedi, inş oğluma bir kız kardeş gelecek sanırım :)) sağlıkla inş.
Ve hatunlar sizin bulantılar ne alemde, ben hala kusuyorum maalesef...

Selam canım hoşgeldin özlettin kendini :))
En son gittiğinde gözünde bazı problemler vardı sanırım.Ama iyi olmanıza çok sevindim.Topiğimizin ikinci kızımı geliyor yoksa kaydirigubbakcemile2
Bulantı ve kusma konusunda allah yardımcın olsun canım ben o evreleri kapattım çok şükür :))

Selam canım hoşgeldin özlettin kendini :))
En son gittiğinde gözünde bazı problemler vardı sanırım.Ama iyi olmanıza çok sevindim.Topiğimizin ikinci kızımı geliyor yoksa kaydirigubbakcemile2
Bulantı ve kusma konusunda allah yardımcın olsun canım ben o evreleri kapattım çok şükür :))

Cnm hoşbulduka.s., evt hem gözümde iltihap vardı, hem düşük tehlikesi, ah bende bi kapatabilsem şu kusma işini... keşkeeee...
ilk prenses haberi kimin, senin mi yoksa :))

Cnm hoşbulduka.s., evt hem gözümde iltihap vardı, hem düşük tehlikesi, ah bende bi kapatabilsem şu kusma işini... keşkeeee...
ilk prenses haberi kimin, senin mi yoksa :))

Biter canım,oda biter 3.ayı bir kapatalım düzelir inş.herşey
Yok canım sürmeli'nin benim dr.yorum yapmıyor cinsiyet için 2 hafta sonra öğrenicem inş.

Saol canım,son kontrole gittiğimde konuşacağım.2'li test yaptırdın mı canım sen sonuçlar nasıl çıktı.Konuşamadık bir daha

evet canım yaptırdım ense kalınlığı normal dedi testin sonucunu ayın 9 undan sonra döncekmiş o zman öğreneceğim.Şimdi memleketteyim İzmir'e geldim annemler burada bol bol naz yapıyorum herkese:) Dönünce gidicem tahlil sonucunu almaya

ah kızlar topiğimiz güzin abla köşesi gibi dök içini rahatlaakannehir

ben de bu sabah peşpeşe hapşurmaya başladım, ardından da karnıma çok şiddetli bir ağrı girdi. ilk defa böyle oldu, karnımın ön kısmı çok acıdı. daha önce ters bir hareket yapınca sağ ya da sol tarafta hissederdim acıyı. çok korktum bu kez. böyle bişey yaşayan var mı aranızda?

evet canım yaptırdım ense kalınlığı normal dedi testin sonucunu ayın 9 undan sonra döncekmiş o zman öğreneceğim.Şimdi memleketteyim İzmir'e geldim annemler burada bol bol naz yapıyorum herkese:) Dönünce gidicem tahlil sonucunu almaya

Evet bende geçen gün gittim bütün hastalarını başka bir doktora sevk ediyorlardı,bende Fidan hanım'a gösterdim sonuçlarımı normal dedi.Herhangi bir problem yok dedi ama 9.dan sonra Buğday hanım'a tekrar gidip gitmemeye karar veremedim.Bebişide görmek istiyorum aslında birazda ondan gitmek istiyorum :)) Yap canım boşver en güzel günlerimiz zaten şimdi. :))

Kızlar selam,a.s. nasılsınız, bir süre giremedim, ama güzel haberlerim var, öncelikle çok şükür sorunsuz şekilde gebeliğe devam ediyorum, ve dün ikili testi yaptırdım sonuç pzt çıkacakmış, dr KIZA BENZİYOR :)) dedi, inş oğluma bir kız kardeş gelecek sanırım :)) sağlıkla inş.

hoşgeldin canım özlettin kendini gerçekten herşeyin yolunda olmasına sevindim.Ne güzel inş dünya tatlısı bir kızın olur her iki sevgiyi de tatmış olursun.Benim bulantılar bayağı azaldı ama hala iştahım yok.Başladığım kilodayım hala ama bunada şükür tabi

ben de bu sabah peşpeşe hapşurmaya başladım, ardından da karnıma çok şiddetli bir ağrı girdi. ilk defa böyle oldu, karnımın ön kısmı çok acıdı. daha önce ters bir hareket yapınca sağ ya da sol tarafta hissederdim acıyı. çok korktum bu kez. böyle bişey yaşayan var mı aranızda?

Maalesef benim canım o ağrıyı çok yaşıyorum her hapşurduğumda hemde,ve sıcak soğuk olayından kaynaklanıyor galiba bu olayda burnum falan akmıyor ama hapşuruyorum ve şiddetli bir karnıma ağrı giriyor.Tabi benim elimde hemen karnıma gidiyor tamam annem yok birşey diye :))

evet canım ben çok sık yaşıyorum bunları ama doğal olduğunu düşünüyorum bebişler kendini hatırlatıyor bize.Ama gerçekten hapşırma yada öksürmelerde giren kramplar çok feci insan kasılıp kalıyor.Derin derin nefes almaya çalışıyorum bende

benim alerjik nezlem vardı zaten hapda kullanamıyorum bazen hapşurmaya başlayınca bayağı kötü oluyor üstüste 3 defahapşırıyorum insan çok korkuyor benimde karnımda ağrı oluyor üzülüyorum inşallah birşey olmaz

canım hoşgeldin,seni yeniden görmek çok güzela.s. sağlık problemlerini atlatmana çok sevindim, ikili teste iyi çıkar inşallah,ohh negüzel bir prens bir prenses annesi olacaksın,bende pazartesi yaptıracağım ikili testi,inşallah güzel sonuçlar alırım bende...:Saruboceq:

Soralım canım,o yumuk yumuk ayaklarını ısıralım yiyelim :1:
Çok zor canım yaa,allah yardım etsin bize,bende sorucam bütün bunları yazıyorum şimdiden şikayetlerimi :)))

Bende çok istiyorum ama eşim bekle diyor,az kaldı diyor 2 hafta daha dayan diyor birşeyler ortaya atıyor kandırıyor beni.
Sen nasıl ciciler aldın bebişe :))

neler aldııımm,dün 1 tulum aldım,çook şeker böyle çıtçıtları poposundan açılıyor, mavi sarı çizgili,bir de kolu alttan çıtçıtlı bady aldım yine oda sarı kırmızı böyle inek resimleri filan vaar,çook şeker görsen...daha öncede zıbın filan bişiler almıştım,10 takım olmuş:asigim: napayım ya evet çok erken ama dayanamıyorum miniğime hep bişiler almak istiyorum kimse çokgörmesin:utangac:

neler aldııımm,dün 1 tulum aldım,çook şeker böyle çıtçıtları poposundan açılıyor, mavi sarı çizgili,bir de kolu alttan çıtçıtlı bady aldım yine oda sarı kırmızı böyle inek resimleri filan vaar,çook şeker görsen...daha öncede zıbın filan bişiler almıştım,10 takım olmuş:asigim: napayım ya evet çok erken ama dayanamıyorum miniğime hep bişiler almak istiyorum kimse çokgörmesin:utangac:

sen desene bebişin doğana kadar bayağı birşey alacaksın şimdiden 10 parça ladığına göre insan tutamıyor cidden ben çalışıyorumda çarşıya fazla inemiyorum allahtan yoksa aklım kalırdı benimde :dance:

cinsiyet konusunda da inşallah önce sağlık sonra hepimizin gönlünde yatan aslan oluurrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben artık işime dönüyorum size güzel sohbetler:hulya:

sen desene bebişin doğana kadar bayağı birşey alacaksın şimdiden 10 parça ladığına göre insan tutamıyor cidden ben çalışıyorumda çarşıya fazla inemiyorum allahtan yoksa aklım kalırdı benimde :dance:

bende iş çıkışı alıyorum,düşün evde olsam nasıl olurdu:kedi: boşver sende al tutmayalım kendimizi hevesliyiz ilk heyecanımız, kimse tutmasın bizizemuszemus

canım hoşgeldin,seni yeniden görmek çok güzela.s. sağlık problemlerini atlatmana çok sevindim, ikili teste iyi çıkar inşallah,ohh negüzel bir prens bir prenses annesi olacaksın,bende pazartesi yaptıracağım ikili testi,inşallah güzel sonuçlar alırım bende...:Saruboceq:

Hoşbulduk cnm, inş. ikimizinde test sonuçları güzel çıkar ,tabi eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun, aklı yerinde olsun , canı içinde olsun AMA KIZ OLSUN :)) diyodum bende, Rabbim herkese ikisinide tattırsın inş. erkek bebekte çok güzel ikisininde tadı farklı yeri ayrı :))

Biter canım,oda biter 3.ayı bir kapatalım düzelir inş.herşey
Yok canım sürmeli'nin benim dr.yorum yapmıyor cinsiyet için 2 hafta sonra öğrenicem inş.

Cnm 16. haftada bebek gösterirse kesin cinsiyeti belli oluyor, az kaldı senin 3 hafta sonra, hepimizin kısa zamanda belli olur inş.

hoşgeldin canım özlettin kendini gerçekten herşeyin yolunda olmasına sevindim.Ne güzel inş dünya tatlısı bir kızın olur her iki sevgiyi de tatmış olursun.Benim bulantılar bayağı azaldı ama hala iştahım yok.Başladığım kilodayım hala ama bunada şükür tabi

Hoşbuduk cnm, inş. aminn, ben 75e düşmüştüm en sn şu an durum ne bilemiyorum, ama cnm kilo almasanda yada versende şu ayda bebek için problem değil, içini ferah tut hem zaten kilo alma daha iyi doğumdan snra çk kafaya takıyor insan hemen kurtulmak istiyosun ama emzirdiğin için diyette yapamıysun...

Cnm Rabbim giydirmeyide nasip etsin inş., ama 0-3 ay çok kullanılmıyor , 6-9 ay daha çok kullandım ben, alırken farklı aylara göre al mevsimide göz ardı etme

Back