selam kizlar, bugun moralim bozuk.. glukozyuklemesi yapildi ve tamam bitti gidecegim derken, biraz bekle degerler yuksek cikti cok asagi inip doktor ile konusman lazim dediler. beklemeye basladim bende.
idrar larin daha sonucuna bakmadan sanirim, ilk geldigimde baktiklari idrar tahlininin sonucu cok yuksek cikmis, deger 10 un ustunde asiri yuksek dedi. dogum poliklinigini aradilar ve asagi in dediler.
neyse gittim, doktorun su an vakti yokmus herhalde ebe geldi konusmaya, iste simdi niye doktor istemisti bunu biliyormusun falan diye soru sordu, bende pcos var, insulindirenci var birde daha once dusukler yaptim dedim. sonra ebe gitti doktor ile konustu geldi. en kisa zamanda sabahtan geleceksin ve gunluk hasta olacaksin, kan testleri idrar testleri, doktor ile gorusme ve ultrasyon gibi seyler yapilacak dedi. bende pazartesi gunu zaten doktor saatim vardi dedim, ozaman herseyi pazartesi gunu yapalim sana sabahtan saat verelim dedi. bakalim pazartesi gunu sabahtan gidecegim 8 gibi ve 15-16 kadar orada duracagim sanirim..
moralim cok bozuldu..