Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neler aldııımm,dün 1 tulum aldım,çook şeker böyle çıtçıtları poposundan açılıyor, mavi sarı çizgili,bir de kolu alttan çıtçıtlı bady aldım yine oda sarı kırmızı böyle inek resimleri filan vaar,çook şeker görsen...daha öncede zıbın filan bişiler almıştım,10 takım olmuş:asigim: napayım ya evet çok erken ama dayanamıyorum miniğime hep bişiler almak istiyorum kimse çokgörmesin![]()
Hoşbulduk cnm, inş. ikimizinde test sonuçları güzel çıkar ,tabi eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun, aklı yerinde olsun , canı içinde olsun AMA KIZ OLSUN :)) diyodum bende, Rabbim herkese ikisinide tattırsın inş. erkek bebekte çok güzel ikisininde tadı farklı yeri ayrı :))
Cnm 16. haftada bebek gösterirse kesin cinsiyeti belli oluyor, az kaldı senin 3 hafta sonra, hepimizin kısa zamanda belli olur inş.
Hoşbuduk cnm, inş. aminn, ben 75e düşmüştüm en sn şu an durum ne bilemiyorum, ama cnm kilo almasanda yada versende şu ayda bebek için problem değil, içini ferah tut hem zaten kilo alma daha iyi doğumdan snra çk kafaya takıyor insan hemen kurtulmak istiyosun ama emzirdiğin için diyette yapamıysun...
Günaydın kızlar dün gece gene çok kötü geçti,kramplarımı geçiremedim,ikincisi diş eti çekilmesi yaşıyorum dün bütün gece uyumadım nerdeyse ne yaptıysam geçiremedim ilaç almadım tabii ama zor tuttum kendimi ben böyle ağrı çekmedim hayatımda,dişimde değil ağıran nasıl başladı o et çekilmesi hiç anlamadım.Sabah işe gelirkende yolun ortasında bacağım kasıl sen,akan trafiğin ortasında kalıyordum nerdeyse,çok zorlamaya başladı bu bebiş beni.Tamam midem bulanmıyor halsizliğim gitti ama diğer yan etkileri çok zorlamaya başladı artık(
Kızlar kağan uyandı mama diyor acıkmış :)) onu besleyeyim, görüşürüz yine öpt.
Canım benim beni merak etmişsiniz :)
İyiyim Allah'a şükür. Depremi de hiç hissetmedik.
selam kizlar, bugun moralim bozuk.. glukozyuklemesi yapildi ve tamam bitti gidecegim derken, biraz bekle degerler yuksek cikti cok asagi inip doktor ile konusman lazim dediler. beklemeye basladim bende.
idrar larin daha sonucuna bakmadan sanirim, ilk geldigimde baktiklari idrar tahlininin sonucu cok yuksek cikmis, deger 10 un ustunde asiri yuksek dedi. dogum poliklinigini aradilar ve asagi in dediler.neyse gittim, doktorun su an vakti yokmus herhalde ebe geldi konusmaya, iste simdi niye doktor istemisti bunu biliyormusun falan diye soru sordu, bende pcos var, insulindirenci var birde daha once dusukler yaptim dedim. sonra ebe gitti doktor ile konustu geldi. en kisa zamanda sabahtan geleceksin ve gunluk hasta olacaksin, kan testleri idrar testleri, doktor ile gorusme ve ultrasyon gibi seyler yapilacak dedi. bende pazartesi gunu zaten doktor saatim vardi dedim, ozaman herseyi pazartesi gunu yapalim sana sabahtan saat verelim dedi. bakalim pazartesi gunu sabahtan gidecegim 8 gibi ve 15-16 kadar orada duracagim sanirim.. moralim cok bozuldu..
canım bu konuyu dr unla paylaşmalısın dediğim gibi magnezyum yada kalsiyum hapı verebilir belki.birde diş eti çekilmesi için elmayı ısırarak yeme demişti dr bana.
arkadaşlar ben bu günlerde içecek birşey bulamıyorum. çay-kahve yasak dedik, asitli içecek yok. bir tek süt ve meyve suyu kalıyor. hamilelikte içilebilen bitkisel çaylar biliyormusunuz? ben hangisi yararlı hangisi zararalı pek bilmiyorum, bilenler paylaşabilir mi lütfen?opuyorumnanaktan
CENNET ANNELERİN AYAĞI ALTINDADIR.
Bu söz boşa değilmiş dünyaya bir can getirmek için bu yapılanlar bu çekilenlerin bir mükafatı
Allah hepimize sabır ve dayanma gücü, çevremizdekilerede( özellikle eşlerimize) anlayış versin AMİN AMİN:Saruboceq::Saruboceq:
Elevit kilo mu aldırıyor,ben baştan megadyn kullandım bitti,ona eş değer bir vitamin veriyorum dedi dr.ama megadynda kg hiç almadım
günaydın canım, ah bebişler sağlıkla gelsinler de bi hesabını soralım bu yaptıklarınınkaydirigubbakcemile2 canım benimde bu sabah kalkar kalkmaz aynaya baktım diş etim kanıyor,yani fırçalarken filan değil,bende doktoruma sorucam
moralimizi bozmayalım bunları yaşayacağız,,
kızlar ben yine dün ciciler aldım bebişime çook güzel, bi ara resimlerini çekip ekleyeceğim,arkadaşım zor çıkardı beni cinsiyeti belli olsun diyebayanssulusmile
Kızlar selam,a.s. nasılsınız, bir süre giremedim, ama güzel haberlerim var, öncelikle çok şükür sorunsuz şekilde gebeliğe devam ediyorum, ve dün ikili testi yaptırdım sonuç pzt çıkacakmış, dr KIZA BENZİYOR :)) dedi, inş oğluma bir kız kardeş gelecek sanırım :)) sağlıkla inş.
Ve hatunlar sizin bulantılar ne alemde, ben hala kusuyorum maalesef...
Cnm Rabbim giydirmeyide nasip etsin inş., ama 0-3 ay çok kullanılmıyor , 6-9 ay daha çok kullandım ben, alırken farklı aylara göre al mevsimide göz ardı etme
bende dr a sordum çok istiyorsan kafeinsiz içebilirsin dedi.ama benim sizden farklı olarak düşük tehlikem olduğu için kesinlikle yasaktı.yoksa 3. aydan sonra günde 1 fincana birşey demiyorlar.
evet ya burada ne okusam benimde aklıma geliyor illaki o şeyden yiyeceğim yada içeceğimbilmiyorumkismile