2011 Şubat Anneleri

ben doktordan geldim:lepi:
öncelikle benim dr ikili test yapmadı bana
bebişe baktık,kan tahlili yapacaktı ama tok gitiiğim için bi dahaki gelişinde yapalım dedi,ama taaaaa bayramdan sonra gel istersen tekrar dedi,nasıl sabretceksem ozmna kdrfisfisfis
dr önce gebelik devam ediomu bakalım dedi,sen hareketlerini hissedemeyeceğin için dedi aaaaa bi baktık kocaman olmuşşş,5.6cm,alt çene üst çene burun beyin kemikleri omurga hepsini gösterdi,herşey norml dedi,normalde 11+4 üm 12+2 çıktı ama dr önemsemedi bunuCADIARZU
ellerini gördüm parmaklarını bile,ayaklarını çaprazlamıştı hafif köprü kurdu,saatlerce izleyebilirdim onu öyle tarifi imkansız bişey bu kesinlikle,allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah:Saruboceq:

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım aslında 2 aydır okuyorum ama ancak kayıt olabildim. Allah herkese bebeklerini sağlıkla mutlulukla kucaklamayı nasip etsin diyorum.

hoşgeldin susams Allah seninde bebğinin hayırlısıyla kuacağıan almayı nasip etsinn.:1rolleyes:

bebişe baktık,kan tahlili yapacaktı ama tok gitiiğim için bi dahaki gelişinde yapalım dedi,ama taaaaa bayramdan sonra gel istersen tekrar dedi,nasıl sabretceksem ozmna kdrfisfisfis
dr önce gebelik devam ediomu bakalım dedi,sen hareketlerini hissedemeyeceğin için dedi aaaaa bi baktık kocaman olmuşşş,5.6cm,alt çene üst çene burun beyin kemikleri omurga hepsini gösterdi,herşey norml dedi,normalde 11+4 üm 12+2 çıktı ama dr önemsemedi bunuCADIARZU
ellerini gördüm parmaklarını bile,ayaklarını çaprazlamıştı hafif köprü kurdu,saatlerce izleyebilirdim onu öyle tarifi imkansız bişey bu kesinlikle,allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah:Saruboceq:

gözün aydın o zaman :) bende çok özledim yaa bebişimi ne zamandır görmüyorummfisfisfis

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım aslında 2 aydır okuyorum ama ancak kayıt olabildim. Allah herkese bebeklerini sağlıkla mutlulukla kucaklamayı nasip etsin diyorum.
Aramıza hoşgeldin canım hayırlı hamilelikler
,

Gözünaydın canım demekki senin dr unda bebeğin ultrason değerleri iyi olduğu için 2li testi yapmadı.Bayramdan sonra çağırdıysa 3lü testi yapacak demektir..Hakkaında hayırlısı olsun.İnsan gerçekten dayanamıyor izlemeye melekleri yaa:emir_bebek:

Hoşgeldin susams aramıza amin canım cümlemizinki sağlıcakla almayı nasip eder inş. senin bebişin kaç haftalık :))

bir de çizelge nasıl konuluyorbilmiyorum bilmiyorumkismile baya bi aradım ama bulamadım

Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. çizelge içinde bu siteye bakabilirsin yapamazsan yardımcı olurum ben sana :))

Gözünaydın canım.Çok sevindim bugün böyle güzel haber alınca kendi sıkıntımı unuttum,nasılda büyümüş minişin.Allahım sağlıkla gelmesinide nasip eder inş.:Saruboceq:
Bayram sonrasıda çok uzak değilmi ya.Benim 2 hafta kaldı dayanamıyorum çok özledim onu :)):emir_bebek:

kızlarr son günlerde hiç midem bulanmıyo o kadar alışmışımki bulantılara şimdi kendimde bi eksiklik hissediyorum :1:

mrhb güzel annişler herkes iyidir inşallah bütün bebişleri öptümopuyorumnanaktan
eee çoğumuz artık hamişliğin en rahat dönemine girdik.3 ay rahatız.
benim zaten çok bulantım falan olmamıştı hiç kusmadım.
sadece arada kokulardan midem bulanmıştı bazende kaynamıştı.
şimdiyse çok rahatım hiç bi şikayetim yok çok şükür

çağlayan çok geçmiş olsun canım ya şimdi gördüm daha yazdıklarını inşallah geçer çok zorlamaz senii.

benimde diş etlerim çok kanıyo ve diş ağrım var.

ne yapalım mecbur katlanıcaz daha 6 aymız var yolculugun bitmesine :1:

kızlarr son günlerde hiç midem bulanmıyo o kadar alışmışımki bulantılara şimdi kendimde bi eksiklik hissediyorum :1:

Bu bebişler bize ne yapsalar gelene kadar bize yaranamıycaklar galiba,bulantı olsa şikayet ederiz olmasa gene söyleriz neden yok ki acaba diye kaydirigubbakcemile3
Allahım bir an önce kavuştursun bize bu bebişleride şu endişeler uçup gitsin kaydirigubbakcemile3

çağlayan çok geçmiş olsun canım ya şimdi gördüm daha yazdıklarını inşallah geçer çok zorlamaz senii.

benimde diş etlerim çok kanıyo ve diş ağrım var.

ne yapalım mecbur katlanıcaz daha 6 aymız var yolculugun bitmesine :1:

Saol elifçim ya hiç sorma hergün başka bir sıkıntıyla geliyorum ne olacak halimiz bende bilmiyorum 6.ay çabucak bitiversede gelse bebişlerimiz.

Diş etlerim için ben tuzlu suya başladım dün geceden beri yapıyorum,sende yap istersen diş etlerini sıkışlaştırıyormuş,ilaç kesinlikle içmek istemiyorum ben :((

yaa kızlar dökülmeyen saçlarım birkaç gündür dökülmeye başladı.hamilelikle ilgisi varmıdır acaba

Ben bir ay'a kalmaz kel alıcam canım :)) ,hergün avuç avuç dökülüyor saçlarım 2 aydır.Ne yaptıysam engelleyemedim.Ama hamilelikte olabiliyormuş saç dökülmesi bunu biliyorum

çağlayancım hamilelerin %40 ında görülürmüş saç dökülmesi.inşallah kel kalmayız canımeyvahedigeldismile

kızlar merhaba ben bugün sabah karın ağrısıyla uyandım ve doktora gittim bebek iyiymiş 5 cm olmuş burun kemiğini ense boşluğunu gösterdi dr herşey gayet güzel dedi 2 li testi haftaya yapıcak bide erkek olsun diye oyuncak verdi oğlumun dr amcasından aldığı ilk oyuncak:)yani galiba erkek olacak benim bebek elleri ayakları hareket ediyo kocaman olmuş:)

kızlar merhaba ben bugün sabah karın ağrısıyla uyandım ve doktora gittim bebek iyiymiş 5 cm olmuş burun kemiğini ense boşluğunu gösterdi dr herşey gayet güzel dedi 2 li testi haftaya yapıcak bide erkek olsun diye oyuncak verdi oğlumun dr amcasından aldığı ilk oyuncak:)yani galiba erkek olacak benim bebek elleri ayakları hareket ediyo kocaman olmuş:)

gözünaydın canım bebiş iyiymiş.2li testi de iyi çıkar merak etme.banada kıza benziyo dedi ama kesin değil dedi.1 aya kadar ancak belli olurmuş

çağlayancım hamilelerin %40 ında görülürmüş saç dökülmesi.inşallah kel kalmayız canımeyvahedigeldismile

İnş.canım ben devam ederse hala saçlarımı kestiriyim diyorum ama kıyamıyorumda ne zamandır uzatıyorum mafoldumben

Mrb canım geçmiş olsun ve gözünaydın,öğleden sonra güzel haberler geliyor hep ne kadar güzel :))
Minişide maş.:nazar:annesi onu görmeye geldi diye oyunlar yapıyordur canım sana.Hayırlısı bakalım gönlünden geçende erkek bebekmiydi canım senin gamyoncuiremsu

elifcim aynı durumdayım bende bugün kendimi okadar iyi hissediyorumki senin gibi birşey eksik gibi geliyorsositososito

mrhb güzel annişler herkes iyidir inşallah bütün bebişleri öptümopuyorumnanaktan
eee çoğumuz artık hamişliğin en rahat dönemine girdik.3 ay rahatız.
benim zaten çok bulantım falan olmamıştı hiç kusmadım.
sadece arada kokulardan midem bulanmıştı bazende kaynamıştı.
şimdiyse çok rahatım hiç bi şikayetim yok çok şükür

ne güzel hepimizin iyi olması ya.insan güzel haberleri alınca çok seviniyor:sm_cool:

yaa kızlar dökülmeyen saçlarım birkaç gündür dökülmeye başladı.hamilelikle ilgisi varmıdır acaba

var canım var doğumdan sonra normal haline dönersinguclubacismile

maşallah canım gözün aydın.
bence erkek bebek dr sana oyuncakla anlatmaya çalışmışgamyoncuiremsu

Ne güzel yaa bebişlerin cinsiyetleri belli olmaya başladı... Allah herşeyden önce hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize... Kız olsun erkek olsun hiç farketmez sağlıklı ve ömürleri boyunca hem vatanlarına hemde bizlere hayırlı insanlar olsunlar.

Hanımlar bebişlerinizin alışverişlerini ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz? Kıyafetler dışında.. Çünkü zaten dayanamayıp alıyoruz kıyafetler birer birer

gözünaydın canım... Zaten erkek bebek daha çabuk hareketlenirmiş... ara ara karnında minik bir pıt hissediyor musun? erkek bebeklerde erken zamanda hissediliyormuş ve erkekler daha çabuk gösteriyorlar cinsiyetlerini.Kızlar bazen 6. aya kadar göstermeyebiliyorlar... Hani derler ya yiğidin malı meydanda olur diye erkek bebekler sanırım bunu daha anne karnında uygulamaya başlıyorlar kaydirigubbakcemile3

Back