Gerçekten çok ayıp canım ama ya hamile insan bu yemeğe çok ihtiyacı var,yesinki bebişte büyüsün.Ben görümcelerle gidince yemeği hiç beklemiyorum onlar 10'da yiyorlar bende kendim dışardan birşey alıp yiyorum kızıyor bana biliyorum suratından anlıyorum ama akşam 6'dan 10'a kadar bekleyememki onun keyfini.
Bence sende hiç kimseyi bekleme ufak ufak birşeyle ye canım.Kahvaltı tarzı birşeyler ye olmazsa yeniden öğle yemeğindede ama sakın aç kalma bebişinin besine ihtiyacı var :)
Canım ben de idare ediyırum dışardan alınan yiyeceklerle aram pek yok. Ev yemeği istio canım. Bu arada eve meyve ve kahvaltılık kısmını biz alıyoruz. Çünkü onlar meyveyi de az alıo. Ya ne blim bir de kaynanamın kendi kayınvalidesi de bi süredir onlarda. Onlar da sürekli didişio. Hiç huzurlu bi ortam yok. Kayınvalidem kaynansına sabah ne yiyosan ye akşama kadar yemek yok falan dio.Ben de bunlara alınıyorum üzerime çekiyorum. Eşim de sen acıktığında söyle o yapmak zorunda dio.Arada kaldım.Kimseye de anlatamıyorum sizin de başınızı şişirdim. Bu arada 18inde randevum var doktorla inşallah sağlılklıdır bebeğim test ypılacak bi de cinsiyetini de söyler belki:kedi: