ne güzel cnm inş kolaycacık normal bi doğum yapar alırsın sağlıkla bebişini kucağına kusura bakma ben birden çıkmak zorunda kaldım oğluşumu emdirmek için :)canım çok saol sağlıkla büyüt quzunu inşalahh
çatım falan müsaitmiş normal doğum olacak kısmetse çok canımı yakan bi sancım yok ama işte göbüşüm çok kasılıyor sırtımdada çok hafif bi sancı var dinlersem hissediyorum sancıyı
kasıklarım sürekli adet olacakmışım hissi var ne yapmamlıyım gidiyim mi dra nst falan bağlansan mı acaba
eğer kasılmalaırın varsa git derim tatlım nst ye bağlanırsın bnm sancı eşiğim yüksekti sancım olsada çok anlamıyodum seninde öyle olaiblir hadi hayırlı haberlerle dön inş:)
cnm onlar emsinde işte katlanıyoruz ilk alış cidden çok fena oluyo bnmde için kopuyo resmen ama sonra o çektikçe çok şükür diyorum geçiyo emzirmek zevkli hale geliyovalla canım bişey yapmana gerke kalmıyo nurberranın dediği gibi benimde kızım çok emiyo sanırım ondan 87 kilo girdim doğuma şimdi 77 kiloyum
ayy canım sürüyüorum onu da uçlardaki çatlaklar geçti ama ucu tam dibinden yarıldı resmen açıklık var orda orası geçmedi bi türlü yeniden doku çıkmalı ancak ööle geçcek o da zaman alır snırım.ilk alırken çok acıyo benimde sonra geçiyo allahtan ama içim gidiyo ilk alırken
ama ilk günler öyle değildi çok çok daha fenaydı yarılmıştı dediğin gibi neyse geçicek hepsi inş:)
cnm azimle vermeye devam etslm herkese...17.02.2011 da ervamıza kavuştuk...3050 gr doğdu..doğum hikayemi müsait olunca paylaşırım..
çook mutluyum..
sütüm henüz gelmedi..
bir öneriniz var mı..ne yapabiirim..şu an 3. gün ve bebeğim mama yiyor..
sütün gelmesede memeni elsın mutlaka o çektikçe öyle bi mucizeyle gelicekki emin ol buna sakın sakın vermemezlik yapma süt yok die bnmde sezeryan olduğu için ilk gün gelmedi ama ameliyattan çıkar çıkmaz kendime gelir gelemz verdik gögsümü o sürekli çekti az az mama verdik bir iki kere sonrada 3.günden itibaren gelmeye başladı çok şükür humana still tea iç bol bol cnm günde 3 4 bardak bide bol su hadi inşş gelir sütün arkadaşım
15.02.2011de gece 21:30 da sezeryan ile bebeğimi dünyaya getirdim.3470 gr 51 cm :) prş günü eve geldik ama sütüm damla damla göğüslerim şiş bi türlü bebek çekemiyo hastanede sütüm olmadığı için azar azar mama vermeye başladılar şimdi evde de yılmadan mememi veriyorum ama olmuyo yine mama vermek zorunda kalıyoruz önce meme sonra mama pompa almalımıyım hangisinden? el pompalaı işe yarar mı ya da ne sıklıkla sağmalıyım? çookkk üzülüyorummmm ne olur yardım edin kızlar çok canım sıkkın napıcam ben?
gözleriniz aydın kızlar darısı olmayanların başına inş kolaylık versin tüm doğum yapanlara Allahbebeğimize egemene kavuştuk 17.02.2011 saat 10:50 de 3940 gr 49 cm doğdu darısı olmayanların bebeğim ağlıyor çkıyorum yine gelirim
sllmm kızlarr resmen mağdurum evde çıldırmak üzereyim göğüs ucum küçüldü bebeğim alamıyor memeyi uğraşı duruyorum silikon meme ucu aldık onuda tutmuyor napıcağımızı şaşırdık şükür yaralarımdan kurtuldum bende bir sürü ilaç kullandım ama işe yaramadı bnde zeytinyağı sürdünn hemencik geçi verdii deneyin her emzirdiğimde siliyorum sonra tekrar sürüyorumm si<in bana tavsiyeniz varmı göğüs ucumu nasıl büyütücem takrarr
cnm Allah kolaylık versin bnmde normalde gögüslerim çok küçüktür ama uçları oldu Allaha şükür sanırım çektikçe büyüdüler olmazsa doktora sorsanmı cnm