2011 Şubat Anneleri

kızlaaarrr nur_45 ten haber varrrr

mesajı aynen aktarıyorum

Mrb canım betülümüzü kucağımıza aldık 3060 gr minik hanım.ikimizde çok iyiyizelh.hemen emdi prensesim.teyzelerine çok selamı var

çok sevindim allah analı babalı büyütsün

ay melommmmm ya bir anda gözüm epey bir açıldım kısmına takıldı msjın tamamını okumadan şok oldum. doğuruyosun sandım)
sen gene de fazla dolanma neolur ne olmaz canım

Son düzenleme:

yok canım ya...hiç doğum belirtisi yok bende sen yarın gidiyosun di mi nst ye

şimdilik hepinize hayırlı akşamlar kociş çağırıyo :) bensız hiç birşey yapamaz benımkısı yaaaaa

şimdilik hepinize hayırlı akşamlar kociş çağırıyo :) bensız hiç birşey yapamaz benımkısı yaaaaa
al benden de o kadar

canım ben dün konuştum hala dönmedi ve sıkıştığı için de dönmüyor

ben epidurali ve spinali aynı şey sanıyordum epiduralde bel kısmına katedral falan takılan daha uygulamalı uzun bişey dedi.ama spinal sadece belden yapılan iğneyle uygulanıyormuş sezeryanlarda spinal yapıyoruz dedi yani senin de spinal olacak dedi canım

ama melocum benim doktorum spinali basite kaçmak için yapıyolar sen anestezi doktoruna özellikle söyle epidural olacak die dedi onu da bize bıraktılar yani aklım karıştı benim

Slm kızlar bugün bende annemi aldım doğru çarşıya gittik 2 saat filan dolandık mağaza gezdik doğuma sayılı gün kaldığını duyanlar bu haliyle buralarda geziyor bakışları attılar şaşkınlıkla... Sonra kociş iş çıkışı çarşıdan aldı bizi özdileğe gitti ordada attık bi tur sürekli yürüdüm hızlı hızlı hareket ettim belki doğumu başlatırım diye:) Nerdeee daha bişey yok bakalım...Hayır akıntım bile yok benim doğru dürüst ya geçtim pembemsiyi filan. Bakalım artık. Normalde bugün nst ve kontrol günümdü ama gitmedim hastaneye sinir yaptım pazartesi gidicem hiç sevmiyorum şu nst yi eskiden nst mi varmış öfff... Sanki sancım olsa ben anlamıcam.

tavsiyelerin için sağol canım..kilosu ii olsaydı problem olmayacaktı ama haklısınız galiba bebeğin içerde kalması gelişimi için daha ii..eşime çok yük düşücek bakım konusunda..komşulardan falan da yardım isterim sıkışırsam..
beni nelerin beklediğini bilmediğim için biraz endişeliyim..eşim yapabilirse çok ii olur..bakalım hayırlısı..belki kendilinden erken gelir..:)))))))))))))

maşallah yaa ne güzel dışarıya çıkıp gezmeyi özledimya kramp girer yolda yada sancım tutar ben demekki çok ağırlaşmışım.benimde akıntım fazlalaştı birde regl olacakmışım gibi ağrılarım var sık olmasada .doğum için dr uma 14 şubat olsun dedik ama o tarihe kalmaz kendisi gelir riskli dedi bende belki yarın çıkarım kocacım götütürse

canım bizim son regl tarihlerimiz aynı galiba seninle, normal olsaydı ayın 19 u olacaktı benimde 15 mayıs çünkü sat. ama ayın 8i mecburen sezeryan çünkü bebiş 2 hafta önce 3.6 kg idi şu an 4 kg ı geçti sanırım

deryacım bilmiyorum ki dediğin doğru olabilir benim doktorum çok yoğun biri ama olanlar çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…