• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

merhaba kızlar.:nazar::nazar::nazar:
kızım doğdu çoook şükür Rabbime.dün evimize geldik.
02.02.2011 saat :10:12 de 3750 gr. 53 cm. olarak dünyaya gözlerini açtı ZEYNEP ECE M.ikimizde iyiyiz şükür.genel anestezi ile sezeryan odum.ilk gün ve dün ağrım oldu biraz tabi.ama bugün iyiyim.çoook güzel bi duygu bu anlatılamayan bişey.
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.doğum yapmayanlarada hayırlı kolay doğumlar n asip etsin.

gözün aydın canım
Allah analı babalı büyütsün
darısı bizeee:nazar::emir_bebek:

günaydın kızlar
yine size haber vereyim diye girdim
gerçi geçmiş mesajlarımla kimse ilgilenmemeiş cevap veren falan yok ama beni möerak eden varsa ben iyiyim kızımda iyi dün nst ye girdik sancı yoktu
14 şubat hala aynı tarih ama acil bişey olursa hemen alabiliriz artık dedi dr um
evde kalabalık misafir oldugundan giremiyorum fazla iş güç yemek çoluk çocuk derken geçiyor günler

:71:doğum yapanları kutluyorum Allah analı babalı büyütsün

:71:doğum yapacaklara kolay gelsin diyorum şimdiden geçmiş olsun

beb:16:işini görenler gözünüz aydın

:80:şimdilik hepinizi öptümm

maşallah canım sana ve kızına banada 14 şubatta gel tekrar bakalım dedi pazartesi sancılarım 60 80 arası çıkmıştı dün 20 40 arası çıkt bi yerde 100 e vurdu sancım bana biraz erken geliyo bu sanclar sizlere baakaraktan ama hayırlısı olsun oğlum sağlıklıymış 3 200 çıktı kilosu bakalım nası doğcaklar:)))

günaydın kızlarrrrrr

doğumlar artmışş, doğum yapan arkadaşların gözü aydınnn
yapcak olanlara kolay geleee..darısı başımaaaaaaa:)))))))))

benim de bugun görüş günüm çok heyecanlıyımm..akşam 5 teee..

benim hala canım sıkılıyo..durup duruurken ağlıyorummmm..öffff

Bugün ben de öyleyim arabada doktora gidiyoruz tutamadım yolda ağlamaya başladım hala öyleyim.. az önce cama bi kuş çarptı ödüm patladı cam kırılcaktı öyle fena çarptı.. bugün bi anormallik var kalkıp abdest alıp bi yasin okumak lazım huzurum yerine gelir belki

SHARK_11 Allah Analı Babalı Büyütsün Canım Maşallah Ne Güzel Kavuştun Yavruna Darısı Başımıza İnşallah.

Son düzenleme:
Mrb kızlar ben sonunda doğurdum :D
umay hanım dün sabah 9 :10 da 3150 gr olarak dünyaya geldi epidural oldum ve çok memnun kaldım plesantadan dolayı biraz zor oldu ama çok şükür ikimizde iyiyiz bu gece de hastanede kalcaz yarın ins evimizdeyiz
tam olarak ne olduğunu anlayamadım sanırım evimize gidince daha iyi olcak
öpüyorum hepinizi

nihayet sonunda:) gözün aydın gözdecim Allah sağlık versin ikinizede.

bende sizdenim annemde normal olsun bırak diyor offf ama ya nasıl doğurucam normal sezeryan daha heyecansız kolay gibi geliyor iyice gerildim sabahtan akşama kadar kara kara düşünüyorum pskolojım bozulcak

ah bu annelerrr,dün hastane dönüşü anneme uğradım,dedim bebek kanala girmiyor,3 gün sonrada eğer kanala girmemişse sezeryan olacak,morali bir bozuldu sanki kötü bir haber vermişim,yada kötü birşey yapmışım gibi,ben başımı çevirdim tv ye doğru,bi baktım o yüzüme bakıyor uzun uzun ve morali bozuk bi şekilde,ayy o bakışı bilemezsiniz,sanki suç işlemişim,tövbe yaa,bi tuhaf oldum,sanki zorla tutup bebeğin başını sokacaz kanala olmuyosa olmuyor yahu,sonra başladı 20 sene önce sezeryan olmuş yaşıtı bir kadının sorunlarını anlatmaya,tepem attı resmen,bazen sinir oluyorum böyle muhabbetlere.bide demezmi ben nasıl normal doğurdum,ben tankerden su taşıyodum hamileyken sırtımda odun taşıyodum,geldim eve ölecektim sanki bir sancım tuttu,Allahım öleyim dedim,ben nasıl doğurdum demezmi:) moralmi bıraktın annecim yaa,doğum hikayesine bak:) annemin bazen beni anlamadığını düşünüyorum

02.02.2011 saat :10:12 de 3750 gr. 53 cm. olarak dünyaya gözlerini açtı ZEYNEP ECE M.ikimizde iyiyiz şükür.genel anestezi ile sezeryan odum.ilk gün ve dün ağrım oldu biraz tabi.ama bugün iyiyim.çoook güzel bi duygu bu anlatılamayan bişey.
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.doğum yapmayanlarada hayırlı kolay doğumlar n asip etsin.

gözün aydın Allahım ömür versin tombalak yavruna.

hmm saol cnm cvp verdiin için :) birkaç arkadaşımdan da duydum tahmini kilodan fazla doğuyo dediler.bize geçen kontrolde 3.250 :nazar: dediler.daha fazla da olabilir yani demek.ele avuca gelse iyi olur tabi :) amaaan sağlıklı olsunlar da inşallah

:) dün amcamın gelinine uğradım oda 6 gün önce doğum yaptı,bebek 2800 doğmuştu,bi baktım minicik bişey,elime almaya korktum,dedim bu ne kadar ufak,şuan 3.500 kg oldu dediler,neyyy benim kızım şimdi bu kadarmı dedim,evet seninkide böyle küçük olacak dediler,garip oldum ya,heralde uzun zamandır yeni doğmuş bi bebek görmediğim için o bebek çok ufak geldi,ama cidden çok küçüktü nasıl 3.500 kg o ya,ele avuca gelmiyo :S birden karamsarlık çöktü bu kadar minik bebekleri nasıl bakıp adam edip çıkaracaz meydana diye:))

kızlar nesli81 mesaj atmış kızı doğmuş mesajını yazıyorum

3.2.2011 SAAT 17.28 3140 GR 48 CM YAĞMURUM DÜNYAYA GELDİ SPİNAL SEZERYAN.
GÜNÜ GEÇTİĞİ İÇİN BEKLEMEDİ DOKTORUM

evet canım 5 te bi uyandım dahada uyuyamıyorum....hayırdır sen yine nöbettesin:9:

ben hergün böyleyim yaaaa 3 den sonra bi uyanıyorum 5 e 6 ya kadar uyuyamıyorumm tuhaf bi denge oldu

Ben henüz yavrumu kucagima alamadim.. olsun alirim insaallah tek mertim iyilessin aramiza dönsünde.. suan bunlari aglayarak yaziyorum..

hayatimda ilk kez dün herseyin bi rüyadan ibaret olmasini istedim.. rüyaydi ve ben o rüyadan uyandim.. aslinda ruyada degilde kabustu dünki ya$adiklarimiz..

herseyi anlatip tekrar o günü ya$amak istemiyorum aslinda çünkü çok kötü bir gündü.. Allahim birdaha ya$atmasin..

$unu söyleyim polislerle gelen kötü haberle hepimiz yikildik.. Mertimi ba$ka hastaneye $ehir di$ina sevk ettiler iyile$me olmayinca.. dün sabah durumu iyi degilmisti simdi Allahim binlerce kez sükürler olsun iyile$iyor ama azar azar.. olsun tek iyilessinde.. ettigimiz dualar, okudugumuz yasinler, hepsi büyük bir $ifa oldu mertime insaallah duaya devam edecez ve mert iyilesecek kuzeninin yanina gelecek.. dilam kuzenini bekliyor o yüzden dogmak istemiyor.. kizimda pazartesine kadar kendiliginden gelmezse suni sanci verecek dr.

dün aksam ebede kontrolum vardi durumu anlatinca hastaneye yolladi.. iyi degilsin sen dedi.. degildim gerçekten aglamaktan uzuntuden hicbirseyin farkinda degildim tek bildigimin mertimin cok kotu hasta olmasiydi.. neyse sancim olunca hastaneye gittim.. bana ne verirseniz verin tek dogurtturun stresimden bebegimde etkileniyor korkuyorum birsey olacak diye dedim..nstye girdim hersey iyiydi sancilar 50deydi kalp atislarida iyiydi.. açilmada yokmus.. o açilmaya bakmasi canimi öyle yakti agrittiki suanda bile zor yürüyorum.. sicak su torbasini koydum iyi geliyor..

benden böyle iste.. dualarinizi esirgemeyin lütfen Mertimden.. Allahim insallah onu bize bagislasin..
sabah babam erkenden gitti ve aradi beni.. mert yavas yavas hareket ediyormus.. iyilesecek benim pa$am annesini babasini bizleri gözü yasli birakmiyacak..

Mrb kızlar ben sonunda doğurdum :D
umay hanım dün sabah 9 :10 da 3150 gr olarak dünyaya geldi epidural oldum ve çok memnun kaldım plesantadan dolayı biraz zor oldu ama çok şükür ikimizde iyiyiz bu gece de hastanede kalcaz yarın ins evimizdeyiz
tam olarak ne olduğunu anlayamadım sanırım evimize gidince daha iyi olcak
öpüyorum hepinizi

canım mert için senin kadar üzülüp endişe ediyoruz bizde.ama biliyorum o haşin bakışlı yakışıklı delikanlı çok iyi olacak.dualarımız iyi dileklerimiz hep onunla.özledik zaten onu biraz önce iyileşir inşallah.ben inanıyorum sende güven merte.küçücük daha ama çok kuvvetli o.Allah annesinede güç versin ki oğluşunun yanında olsun hep.aynı şekilde sende öyle
ama senin düşünmen gereken bide kızın var.kızında çok akıllı ki şimdi gelmiyo.annem azcık kafasını toplasın diye bekliyoı heralde

dün de konuşmuştuk hatırlarsan.ben de çok kararsızdım.dün annem,babam,eşim oturduk konuştuk.annem her ne kadar normal doğum yanlısı olsa da genel kanı kararı bnm vermem yönünde idi.ben de son kararımı verdim.ayın 11ini istiycem sezeryan tarihi olarak.yani önümüzdeki cumayı.39+1 oluyoruz o tarihte.ama ola ki o arada doğum başlarsa demekki kızım böyle gelmek istiyomuş diycem ve eğer bi tehlike olmazsa normale devam diycem.kısmet bakalım.
o yüzden anlayabiliyorum seni.hakkında hangi hayırlıysa o olsun cnm...
hiç belli olmuyo normal diye gidiyosun sezeryan oluyo,sezeryan istiyosun normal oluyo.nasıl olursa olsun ama en sağlıklısı, en hayırlısı olsun inşallahhh....

hayırlısı olsun.herşey olacağına varıyor sonuçta.sağlıkla gelsinlerde

günaydın gözün aydın cnm maşallah bebişine :nazar: bazı doktorlar çatı muayenesi yapmıyo.mesela bnmki hiç lafını bile etmedi şimdiye kadar.şu kök hücre olayını ben de merak ediyorum.ne kadarmış peki fiyatını öğrendin mi?

ben kök hücre olayının uçuk bir fiyatta olduğunu duymuştum.geçen sene kuzenim doğum yaptı o sormuştu yalan olmasın 20 milyar gibi bişidi heralde tam hatırlamıyorum ama

gözün aydın canım maşallah zeynep ece mize
kızlar nesli81 mesaj atmış kızı doğmuş mesajını yazıyorum

3.2.2011 SAAT 17.28 3140 GR 48 CM YAĞMURUM DÜNYAYA GELDİ SPİNAL SEZERYAN.
GÜNÜ GEÇTİĞİ İÇİN BEKLEMEDİ DOKTORUM

hoşgelmiş bebeklerimizzzz

doğum yapan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın allah analı babalı büyütsün :nazar:

yarın doktor randevum var en son gittiğimde çatı muayenemi yapmıstı acaba yine vajinal kontrol mu yapar ?

:69:gunaydın kızlar
benımde dogum ıznım asladı bugun cok sukur cok mutluyum evde olmaktan :66:
yenı dogum yapanların gozu aydın olsun darısı basımıza olsun ıns:69:

SÜRMELİ canım çok geçmiş olsun mertcik iyileşecek kötü düşünme hepimizin duaları mertle siz iyi olunki yengende azıcık moral bulsun hem dilayıda kötü duruma düşürme stresinle onlar ikji kuzen büyüyüp gidicekler orada çok iyi bakıyorlar inş mertte toparlayacak kendini benim çocuğumu bana verirken elleri titriyor bişey yapıcam bişey olucak diye içiniz rahat olsun kendinizi üzmeyin diyemem üzülüyor aMA hep en iyisini düşünün

uykusuz bir gece geçirdim dolayısıyla mutluluk hormonu salgılanmamış ve mutsuz uyandım

sabah kahvaltımı doğru düzgün yiyemedim bile

şimdi koca bir bardak sütlü nescafe yaptım onu içiyorum belki ayılırım diye

dün nst de sancılarım 80-100 çıkınca bugün ağdaya gideyim diyorum hava da güzel eşimle de çarşıda şöyle bir turlarım doktorum tuvaletten başka kalkma dedi ama ne yapayım yaaa

SÜRMELİ canım çok geçmiş olsun mertcik iyileşecek kötü düşünme hepimizin duaları mertle siz iyi olunki yengende azıcık moral bulsun hem dilayıda kötü duruma düşürme stresinle onlar ikji kuzen büyüyüp gidicekler orada çok iyi bakıyorlar inş mertte toparlayacak kendini benim çocuğumu bana verirken elleri titriyor bişey yapıcam bişey olucak diye içiniz rahat olsun kendinizi üzmeyin diyemem üzülüyor aMA hep en iyisini düşünün

bugün kavuşma günü d i müüüüüü?
hadi bakalım :8:

sabah bende oğluşumu gördümmm.gerçi bu ultrasondan bişi anlamadım ama olsun yinede buluştuk

önce ultrasonda baktı doktor gayet iyi dedi.suyu bolmuş eşi iyiymiş gayet rahatmış.dönmüş ama henüz kanala falan girmemiş. kilosunuda 3ün altında dedi.halbuki hafta içi gittiğimiz doktor 3300 demişti.neyse üç aşağı beş yukarı zaten bu tahminler takılmıyorum ben

sonra nstye bağladı.önce soldaydı kalp atışları hooopp cihazı takana kadar sağa kaçtı.doktor valla çok hareketli doğuncada böyle olursa yandınız dedi :34:

elime bi buton verdiler hareket ettikçe bas dedi

sırt üstğ yattım.20 dk falan yatmışımdır uykum geldi valla uyuyacaktım nerdeyse.kalp atışlarını dinlemekte masal gibi geldi bana.çok güzeldi.

neyse işte bitti sonra doktor baktı anlattı o kağıdı.kalp atışları 120 ile 150 mi 160 mı ne işte o arada olmalı dedi çizelgeyi gösterdi ordaki hareketlillik bebeğin hareketleri dedi sende elindeki butonla hareketlkeri işaretliyorsun ve birbirini tutuyor ve o esnada kalp atışlarında ufak bir artış oluyor.oda bebeğin tepki verdiğini ve sağlıklı olduğunu gösteriyor bize diyor.

kasılmaları gösterdi.10 dk.da 2 kere olmuş bunlar hazırlık kasılmaları hissedebilrsinde hissetmediklerinde olur dedi. bi sorun yok gayet güzel dedi

bu silikon gibi akıntıyı söyledim.normal dedi doğuma yaklaştıkça artar dedi.nişan gelme olayını anlattı.olabilirde olmayabilirde dedi.bazen nişan gelmedende doğum olabiliyor dedi.

sancıları anlattı.suyun gelebilir akabilir azda olabilir dedi.öyle durumlarda ara beni durumuna bakalım gerekirse çağırırım seni dedi.çünkü yalancı sancılarda olabilir artık dedi

doğum için kaygıların varmı dedi.olmazmıııı dedim.

normalden korkmuyorum ama bebek için endişeleniyorum bişi olurmu o esnada diye.doktorda biz bunun için burdayız meraklanma biz gereken herşeyi yapıcaz dedi.
sezeryandanda korkuyorum sonuçta ameliyat dedim

oda sezeryanı hiç düşünme normal diye başladık yola normal gidelim dedi.zaten son ana kadar normalin garantisini veremeyiz son dakikada sezeryana dönebilir dedi.tamamen o anın ve bebeğin durumuna bağlı dedi.ama sen bunları düşünme çokda kurcalama dedi:37: normale hazırla kendini dedi

çatı muayenesini birdahaki kontrol için dedi yani 2 hafta sonra kontrolleri düşürmedi yine 2 hafta sonraya çağırdı.

bizde durum buu daha ne doğurmaya nede doğurtulmaya niyetimiz yok :37:

doğum yapan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın allah analı babalı büyütsün :nazar:

yarın doktor randevum var en son gittiğimde çatı muayenemi yapmıstı acaba yine vajinal kontrol mu yapar ?

evet yapar bence,geçen hafta bana yapmıştı bu haftada yaptı,bakıyor açılma varmı diye

sabah bende oğluşumu gördümmm.gerçi bu ultrasondan bişi anlamadım ama olsun yinede buluştuk

önce ultrasonda baktı doktor gayet iyi dedi.suyu bolmuş eşi iyiymiş gayet rahatmış.dönmüş ama henüz kanala falan girmemiş. kilosunuda 3ün altında dedi.halbuki hafta içi gittiğimiz doktor 3300 demişti.neyse üç aşağı beş yukarı zaten bu tahminler takılmıyorum ben

sonra nstye bağladı.önce soldaydı kalp atışları hooopp cihazı takana kadar sağa kaçtı.doktor valla çok hareketli doğuncada böyle olursa yandınız dedi :34:

elime bi buton verdiler hareket ettikçe bas dedi

sırt üstğ yattım.20 dk falan yatmışımdır uykum geldi valla uyuyacaktım nerdeyse.kalp atışlarını dinlemekte masal gibi geldi bana.çok güzeldi.

neyse işte bitti sonra doktor baktı anlattı o kağıdı.kalp atışları 120 ile 150 mi 160 mı ne işte o arada olmalı dedi çizelgeyi gösterdi ordaki hareketlillik bebeğin hareketleri dedi sende elindeki butonla hareketlkeri işaretliyorsun ve birbirini tutuyor ve o esnada kalp atışlarında ufak bir artış oluyor.oda bebeğin tepki verdiğini ve sağlıklı olduğunu gösteriyor bize diyor.

kasılmaları gösterdi.10 dk.da 2 kere olmuş bunlar hazırlık kasılmaları hissedebilrsinde hissetmediklerinde olur dedi. bi sorun yok gayet güzel dedi

bu silikon gibi akıntıyı söyledim.normal dedi doğuma yaklaştıkça artar dedi.nişan gelme olayını anlattı.olabilirde olmayabilirde dedi.bazen nişan gelmedende doğum olabiliyor dedi.

sancıları anlattı.suyun gelebilir akabilir azda olabilir dedi.öyle durumlarda ara beni durumuna bakalım gerekirse çağırırım seni dedi.çünkü yalancı sancılarda olabilir artık dedi

doğum için kaygıların varmı dedi.olmazmıııı dedim.

normalden korkmuyorum ama bebek için endişeleniyorum bişi olurmu o esnada diye.doktorda biz bunun için burdayız meraklanma biz gereken herşeyi yapıcaz dedi.
sezeryandanda korkuyorum sonuçta ameliyat dedim

oda sezeryanı hiç düşünme normal diye başladık yola normal gidelim dedi.zaten son ana kadar normalin garantisini veremeyiz son dakikada sezeryana dönebilir dedi.tamamen o anın ve bebeğin durumuna bağlı dedi.ama sen bunları düşünme çokda kurcalama dedi:37: normale hazırla kendini dedi

çatı muayenesini birdahaki kontrol için dedi yani 2 hafta sonra kontrolleri düşürmedi yine 2 hafta sonraya çağırdı.

bizde durum buu daha ne doğurmaya nede doğurtulmaya niyetimiz yok :37:

aynı benim doktorum gibi rahat bi doktor, yada ben çok sabırsızım :D bende böyle gidiorum hani artık bişiler söler diye bebek gelio az kalmış her an doğurabilirsin gibi ama yok yok. Doktor gayet rahat bi şekilde herşey iyi güzel normal dio ben ağzının içine bakıorum o haftaya yine gelirsin dio yıkılıorumm. Şimdi senin doktor iki hafta sonrasına çağırmış ya e belki o kadar sürmicek iki gün sona sancılanacaksın. Yani okuyorum araştırıyorum diyor ki: gebelerin sadece % 5 i 40. haftaad doğum yapar özellikle ilk doğumlarda bebek 2 yada 3 hafta erken gelebilir. 37. hafta klinik olarak bebeğin miladını doldurduğu doğuma hazır olduğu hafta yani doğum her an olabilirr. eee bizim doktorlarımız nie bukadar rahattt. Doğurmakk istiyorummmmmm :))))

Back