- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
- 398
gözün aydın cnm görmüşsün bebişinisağlıklı bi şekilde al kucağına da doğum şekli teferruat kısmı boşver.Allah yardımcımız olsun.ben dün yine sezeryana karar verdim.yarın kontrol var.doktor kararını ver öyle gel demişti.dananın kuyruğu kopacak yarın :) hakkımızda hayırlısı artık...
bak ne güzel söylemişsin biz ne dersek diyelim iş olacağına varıyor demekki.önemli olan sağlıklı olmak gerisi boş.Allah sağşlıklı uzun ömürler versin sana da bebişine de...
hayırlısı neyse o olsun cnm sıkma canını.bak bugün geliverir belki kızın :)
maşallah cnm kızına.ay doktorunuzda tam zamanını bulmuş izne ayrılacak.napıcaksa kış günü iznihayırlısı olsun cnm.inş istediğin zamanda kavuşursun bebişine...
yaa evet yaa özlellikle doğum yapanlar lütfen doğum hikayelerini paylaşsınlar..burda kalanlar çok merak ediyo kendimden biliyorumAllahım sağlıkla kurtarırsa beni söz hemen yazıcam ben :))
Allah şifa versin cnm bebişine.üzme kendini baka sütünden geçermiş annenin üzüntüsü.evt mutlaka zordur ama anne olmak böyle bişi işte galiba.dayanıklı olmalıyız bebişler için..inş biranönce iyileşir cnm..
hadi cnm hayırlısıyla al kucağına inş...
Allah şifa versin cnm.. inş sen de sağlıkla kavuşursun kızına...
Insaallah Amin..
günaydınnnn
sürmeli geçmiş olsun canm inş yiğenin iyileşir ve kızını kucaına sağlıklı bi şkilde alırsın
gözdeati maşallah kızına ve sana sağlıklainşallah darısıda başımıza inş
inSaallah canim Rabbimin izniyle