• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

gözün aydın cnm görmüşsün bebişini :49: sağlıklı bi şekilde al kucağına da doğum şekli teferruat kısmı boşver.Allah yardımcımız olsun.ben dün yine sezeryana karar verdim.yarın kontrol var.doktor kararını ver öyle gel demişti.dananın kuyruğu kopacak yarın :) hakkımızda hayırlısı artık...

bak ne güzel söylemişsin biz ne dersek diyelim iş olacağına varıyor demekki.önemli olan sağlıklı olmak gerisi boş.Allah sağşlıklı uzun ömürler versin sana da bebişine de...

hayırlısı neyse o olsun cnm sıkma canını.bak bugün geliverir belki kızın :)

maşallah cnm kızına.ay doktorunuzda tam zamanını bulmuş izne ayrılacak.napıcaksa kış günü izni :27: hayırlısı olsun cnm.inş istediğin zamanda kavuşursun bebişine...

yaa evet yaa özlellikle doğum yapanlar lütfen doğum hikayelerini paylaşsınlar..burda kalanlar çok merak ediyo kendimden biliyorum :9: Allahım sağlıkla kurtarırsa beni söz hemen yazıcam ben :))

Allah şifa versin cnm bebişine.üzme kendini baka sütünden geçermiş annenin üzüntüsü.evt mutlaka zordur ama anne olmak böyle bişi işte galiba.dayanıklı olmalıyız bebişler için..inş biranönce iyileşir cnm..

hadi cnm hayırlısıyla al kucağına inş...

Allah şifa versin cnm.. inş sen de sağlıkla kavuşursun kızına...

Insaallah Amin..

günaydınnnn
sürmeli geçmiş olsun canm inş yiğenin iyileşir ve kızını kucaına sağlıklı bi şkilde alırsın
gözdeati maşallah kızına ve sana sağlıklainşallah darısıda başımıza inş

inSaallah canim Rabbimin izniyle

Aminnnnnnnnnn. Bugün 37+1 im benimde pazartesi gününe kadar bi karar vermem lazım çok karışığım kararsızım normal mi sezeryan mııı offffffffff ...

dün de konuşmuştuk hatırlarsan.ben de çok kararsızdım.dün annem,babam,eşim oturduk konuştuk.annem her ne kadar normal doğum yanlısı olsa da genel kanı kararı bnm vermem yönünde idi.ben de son kararımı verdim.ayın 11ini istiycem sezeryan tarihi olarak.yani önümüzdeki cumayı.39+1 oluyoruz o tarihte.ama ola ki o arada doğum başlarsa demekki kızım böyle gelmek istiyomuş diycem ve eğer bi tehlike olmazsa normale devam diycem.kısmet bakalım.
o yüzden anlayabiliyorum seni.hakkında hangi hayırlıysa o olsun cnm...
hiç belli olmuyo normal diye gidiyosun sezeryan oluyo,sezeryan istiyosun normal oluyo.nasıl olursa olsun ama en sağlıklısı, en hayırlısı olsun inşallahhh....

dün de konuşmuştuk hatırlarsan.ben de çok kararsızdım.dün annem,babam,eşim oturduk konuştuk.annem her ne kadar normal doğum yanlısı olsa da genel kanı kararı bnm vermem yönünde idi.ben de son kararımı verdim.ayın 11ini istiycem sezeryan tarihi olarak.yani önümüzdeki cumayı.39+1 oluyoruz o tarihte.ama ola ki o arada doğum başlarsa demekki kızım böyle gelmek istiyomuş diycem ve eğer bi tehlike olmazsa normale devam diycem.kısmet bakalım.
o yüzden anlayabiliyorum seni.hakkında hangi hayırlıysa o olsun cnm...
hiç belli olmuyo normal diye gidiyosun sezeryan oluyo,sezeryan istiyosun normal oluyo.nasıl olursa olsun ama en sağlıklısı, en hayırlısı olsun inşallahhh....

doğru söylüyorsun. Bzimde durumlar ve aile yorumları aynı. Aslında akışına ve oluruna bırakmak lazım ama olmuyo işte sabırsızlık mı endişe mi bilemiyorum. Dediğin gibi hayırlısı canım
allah hepimizi tez zamanda kurtarsın ...

bende sizdenim annemde normal olsun bırak diyor offf ama ya nasıl doğurucam normal sezeryan daha heyecansız kolay gibi geliyor iyice gerildim sabahtan akşama kadar kara kara düşünüyorum pskolojım bozulcak

Günaydın Teyzeleri Oğluşumla Hastaneden Geldik Şimdi..

Sürekli .uzuyor Bu Velet Nasıl Doğurcam Bilemiyorum :}

Dün Konuşmuştuk Doktora Sorarım Demiştim "human still tea" doğumdan önce içmek gerekir mi diye..

Doktoruma sordum hiç gerek yok içme öyle şeyleri dedi, ayva kayısı hoşafı yap, koyu renklş sebzeler ye, aşure bulgur falan ye zaten fazla fazla sütün olur bunun gibi çaylara ilaçlara hiç gerek yok dedi..

bir de bebeğim göbek bağını ilerde Allah Korusun kök hücre tedavisi için gerekirse die bi bainkaya saklıyorlarmış onu sordum bi kök hücresi bankasının broşürünü verdi istersen gelip alıp saklıyorlarmış göbek bağını..

işte öyle, 37. haftada oğlum 3400gr 51cm olmuş.. Nasıl Çıkacak Ordan Çok Merak Ediyorum :1:
suyu,eşi vs iyi dedi Dr, Normal Doğuma Engel Şuan İçin Bişey Yok Dedi, Hala Çatı Muayenesi Yapmadı Ben de Sesimi Çıkarmadım Ctesi Tekrar Gidicez..

günaydın hanımlar....
nasılsınız bakalım..doğum yapanlarıngözü aydın olsun..yapacak olanlarında Allah yardımcısı olsun...
bende henüz bekleyenlerdeyim...
38+1 deyiz henüz ve haftaya cuma sezeryan olma durumum var..koskoca 9 ayı geçirdim şu 1 hafta sanki hiç bitmeyecek gibi:)))))))))))))))))
ben kahvaltı yapmaya gidiyorum..
hepinizi öptüm:)))))

Dün Konuşmuştuk Doktora Sorarım Demiştim "human still tea" doğumdan önce içmek gerekir mi diye..

Doktoruma sordum hiç gerek yok içme öyle şeyleri dedi, ayva kayısı hoşafı yap, koyu renklş sebzeler ye, aşure bulgur falan ye zaten fazla fazla sütün olur bunun gibi çaylara ilaçlara hiç gerek yok dedi..

bir de bebeğim göbek bağını ilerde Allah Korusun kök hücre tedavisi için gerekirse die bi bainkaya saklıyorlarmış onu sordum bi kök hücresi bankasının broşürünü verdi istersen gelip alıp saklıyorlarmış göbek bağını..

işte öyle, 37. haftada oğlum 3400gr 51cm olmuş.. Nasıl Çıkacak Ordan Çok Merak Ediyorum :1:
suyu,eşi vs iyi dedi Dr, Normal Doğuma Engel Şuan İçin Bişey Yok Dedi, Hala Çatı Muayenesi Yapmadı Ben de Sesimi Çıkarmadım Ctesi Tekrar Gidicez..

günaydın gözün aydın cnm maşallah bebişine :nazar: bazı doktorlar çatı muayenesi yapmıyo.mesela bnmki hiç lafını bile etmedi şimdiye kadar.şu kök hücre olayını ben de merak ediyorum.ne kadarmış peki fiyatını öğrendin mi?

günaydın gözün aydın cnm maşallah bebişine :nazar: bazı doktorlar çatı muayenesi yapmıyo.mesela bnmki hiç lafını bile etmedi şimdiye kadar.şu kök hücre olayını ben de merak ediyorum.ne kadarmış peki fiyatını öğrendin mi?

Aman Yapmasın Canıma Minnet :}

henüz arayıp bilgi almadım, netten siz de ulaşabilirsiniz Kordon Bağı Bankacılığı İsmi "Onkim"ri Maslakta Doğumdan Önce Karar Verip Aramanız Gerekiyor Ak Sigorta İle Anlaşmalı ;}

İnşallah Site Adresi Ve Telefon Vermem Sorun Olmaz

Kordon Kan Bankas - ONKM Kk Hcre Teknolojileri
Tel: 212 276 44 49

merhaba kızlar.:nazar::nazar::nazar:
kızım doğdu çoook şükür Rabbime.dün evimize geldik.
02.02.2011 saat :10:12 de 3750 gr. 53 cm. olarak dünyaya gözlerini açtı ZEYNEP ECE M.ikimizde iyiyiz şükür.genel anestezi ile sezeryan odum.ilk gün ve dün ağrım oldu biraz tabi.ama bugün iyiyim.çoook güzel bi duygu bu anlatılamayan bişey.
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.doğum yapmayanlarada hayırlı kolay doğumlar n asip etsin.

günaydınn kızlarrr ohh doğumlar aldı başını gidiyor vallaa darısı bizee ay süürmeli doğurdumu acaba merak ediyorum birde çağlayanıı

günaydın kızlar
yine size haber vereyim diye girdim
gerçi geçmiş mesajlarımla kimse ilgilenmemiş cevap veren falan yok ama beni merak eden varsa ben iyiyim kızımda iyi dün nst ye girdik sancı yoktu
14 şubat hala aynı tarih ama acil bişey olursa hemen alabiliriz artık dedi dr um
evde kalabalık misafir oldugundan giremiyorum fazla iş güç yemek çoluk çocuk derken geçiyor günler

:71:doğum yapanları kutluyorum Allah analı babalı büyütsün

:71:doğum yapacaklara kolay gelsin diyorum şimdiden geçmiş olsun

:16:bebişini görenler gözünüz aydın

:80:şimdilik hepinizi öptümm

Son düzenleme:
Mrb kızlar ben sonunda doğurdum :D
umay hanım dün sabah 9 :10 da 3150 gr olarak dünyaya geldi epidural oldum ve çok memnun kaldım plesantadan dolayı biraz zor oldu ama çok şükür ikimizde iyiyiz bu gece de hastanede kalcaz yarın ins evimizdeyiz
tam olarak ne olduğunu anlayamadım sanırım evimize gidince daha iyi olcak
öpüyorum hepinizi

:64:darısı başımıza inşallah Allah bağışlasın çok sevindim:nazar:

günaydın kızlarrrrrr

doğumlar artmışş, doğum yapan arkadaşların gözü aydınnn
yapcak olanlara kolay geleee..darısı başımaaaaaaa:)))))))))

benim de bugun görüş günüm çok heyecanlıyımm..akşam 5 teee..

benim hala canım sıkılıyo..durup duruurken ağlıyorummmm..öffff

merhaba kızlar.:nazar::nazar::nazar:
kızım doğdu çoook şükür Rabbime.dün evimize geldik.
02.02.2011 saat :10:12 de 3750 gr. 53 cm. olarak dünyaya gözlerini açtı ZEYNEP ECE M.ikimizde iyiyiz şükür.genel anestezi ile sezeryan odum.ilk gün ve dün ağrım oldu biraz tabi.ama bugün iyiyim.çoook güzel bi duygu bu anlatılamayan bişey.
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.doğum yapmayanlarada hayırlı kolay doğumlar n asip etsin.

maşallah kilosuna Allah bağışlasın inşallah

gözün aydın canım bebeişi görmüşsün maşallah kocman olmuş doğuma kadar 4 kilo olur :)
humana hiçbir işe yaramıyor canım benim ona verdiğim paralar kutu kutu içtim ilk kızımda neler kullandım neler hiiiççç ilgisi yok bir kişinin sütü varsa vardr yoksa yoktur bünye meselesi boşuna para tuzaklarına kanmayın doğal beslenin bol bol su için olacaksa zaten olur benim dr umda aynı şeyleri söyledi
inşallah hepimizin bol bol sütü olurda hiçbişeye gerek kalmaz:nazar:

Back