2011 Şubat Anneleri

Evet dükkan kirası vs. olmadığından sanırım nette daha ucuz işte ondada nasıl gelecek sıkıntısı var ama tavsiye üzerine aldınmı da iyi oluyor güvenilir bi satıcıdan.bakalım artık ben yetmezse gerisini burdan yaptırırım demiştim fiyatı uçuk verirlerse yine internetten alırım artık...

Seda alemsin yaa dikkat et biraz kendine şurup niye içmiyosunda soğuk şeyleri dayıyosuın kafana...
yaramaz bi kız çocuğusun sen:)

kızım oynadıkça kasıklarıma sancı yapıyor sizdede öyle oluyor mu?

Evet canım valla kıpraştıkça sızım sızım sızlıyo her tarafım kıpraşmayıncada telaşa kapılıyorum iyice tuhaflaştırdı bu hamileleik bizi...

ben geldiiimm
ay kızlar bugün konyada fecei bi hava var sabah kalkınca daha doğrusu öğlen eşimle bi kipaya gidelim dedik öncesinde de eşimin çarşıda bi işi vardı onu da halledelim bari dedi inanılmaz bi trafik vardı kar aniden bastırınca belediyede neye uğradığını şaşırmış bi sürü kaza vardı yolda.
hava bööle olunca komşucuğumda taşınamadı malum aslında karşı bloğa geçcek ama ev 13. kat olunca mecbur adam tutuldu onlarda gelmemiş kardan ee interntte bi gün daha kalmış oldu :))

ayy ne güldüm yaa aynı duyguyu bende hissediyorum hatta bazen gülüyorum arkamı dönüp otobüste yer verdikleri zaman oturmak istemiyorum kendi çok komik hissediyorum birazda fazla baktıkları zaman rahatsız oluyorum bide kızıma aaa erkek gibi görünüyor dediklerinde inandıramıyorum bile kızım bir çıksada görseler kız olduğunu(aslında bende görmesem pıtışını erken diye tereddüt ederdimm)

bu arada yaklaşık 2 saattir burdayım ama bi kardeşim geliyo dur bişi bakcam bi eşim geliyo valla 2 saatte ancak bitirebildim geçmişi sinir oldum.

yaa geçen gün sucu geldii suyuda bayan getirmiş bi teyzeee

oğlanmı dedi evet dedim

son ayın heralde dedi evet dedim

doğumun yakın aman dikkat et dedii evet dedimm

kadın ayak üstü benii muayene etti nerdeyse yauuuu...herkeste pek bi biliyoo

gözdecim 1 gün 1 gündürrr.ya evde pcye ortak çıkınca kötü oluyo

benim yeğende bi alıyo eline artık 2 saat 3 saatt 5 saatt allah ne verdiyse.genç kız bişide diyemiyom görüyom bissürü arkadaşıyla konuşuyoo ben pöff
öfff diyip duruyom.bide akşamları bura bi kalabalık oluyo kaynatıyonuzz ben fransız kalıyorummm

Ohh iyi olmuş canım zaten hava soğudu tıkıldık kaldık bari iki muhabbetin belini kıralım demi aslında bide çiğdem olcaktı şimdi burda çıt çıt çıt hep yazıp hem konuşcaktım ama bende hemen sivilce yapıyo körolası

Evet dükkan kirası vs. olmadığından sanırım nette daha ucuz işte ondada nasıl gelecek sıkıntısı var ama tavsiye üzerine aldınmı da iyi oluyor güvenilir bi satıcıdan.bakalım artık ben yetmezse gerisini burdan yaptırırım demiştim fiyatı uçuk verirlerse yine internetten alırım artık...

bizim burda fazla tanıdık olmayınca fazla almadık zaten ama misafileri gözden geçirince sanki yetmiyecek gibi yetmezse bende öyle yaparım netten alırım nasıl olsa aynısı var
Seda alemsin yaa dikkat et biraz kendine şurup niye içmiyosunda soğuk şeyleri dayıyosuın kafana...
yaramaz bi kız çocuğusun sen:)

canım soğuk soğuk şeyleri içme valla ben içim yanıyor diye soğuk soğuk su içiyordumm vee sonuç grip oldum şimdi atlatmak için sıcak ne bulduysam içiyorum dikkatli olmamız lazım bebişlerimize yazıkk

Evet canım valla kıpraştıkça sızım sızım sızlıyo her tarafım kıpraşmayıncada telaşa kapılıyorum iyice tuhaflaştırdı bu hamileleik bizi...[/QUOTE]

aynen oynamayınca acaba birşeymi oldu diye düşünüyorum o arada bir tepiniyorum ben burdayım anne diyor o zamanda offf canım yandı diyorum her kıpırdadığında kasıklarım feci sızlıyorum zaten bu aralar hep tuvaletim var ondan hep acaba gelecekmi diyorum hem seviniyorum hemde kimse duymasın korkuyoru(bana korkuyormusun diye soranlara yoookkk niye korkayım ki diyorum ama korkuyorum sankii)

Son düzenleme:

valla ööle canım bide yarın yok diye düşünüyo herkes iyice bi saldırı pozisyonunda pc :))

kızlarr şimdi tuğbadan msj aldım kızçesini almış kucağına 3 kilo doğmuş miniş henüz kalkmamış ayağa emizrememiş ama ikiside iyilermiş

selammm kızlarr 36+2 ... iki gündür beni yoklayan kasılmalar ve kasık sancıları var gün içinde akşama kadar defalarca gelio gidio ne zamana doğururum bennn yaklaştı mı acaba çok heyecanlıyım sizede oluyo mu bölee ...

bu arada yaklaşık 2 saattir burdayım ama bi kardeşim geliyo dur bişi bakcam bi eşim geliyo valla 2 saatte ancak bitirebildim geçmişi sinir oldum.

valla ben geçmişe bakamıyorum daldımmı çıkamıyorum sonra yeni yazılanları göremiyorum o yüzden en iyisi sondan bakmak diyorum sonra muhabbeti yakalamaya çalışıyorum

ahhh ahh işte ne zaman doğuracağımızı bi bile bilsekkk

bence hazırlık kasılmalarıdır onlar rahim kendini doğuma hazırlıyor.bizdede oluyor sıklıkla.

aynı kasılmalar bizdede var tatlım hatta bebişim hareket ettikçe artıyor ağrı hazırlıyor bebişler bizi doğuma ben 38+4 oldum ama ultrason daha büyük gösteriyor aranızda öyle olanlar mı?

Son düzenleme:

kız o ne biçim masal öle çocuk içerde korkudan kafayı yedi açtım dinleteyim dedim dışarı fırlicaktı valla korkudanböle kasvetli masallar dinletme bebişe valla çocuğun piskolojisi bozulacak,sen en iyisi kendin anlat masalı hem senin sesinden dinlerse daha sakin bi bebek olurmuş,bede bi yerde öle okumuştum.

canım valla hayır olsun.bu aralar ya ben doğurcam yada nur bence çünkü benim sancılarda başladı,dün gecede düzenli düzensiz allah ne verdiyse çektik sabaha kadar:18:korkmaya başladım valla.

hadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.belkide sürmeli doğum masasında falandır şimdi
aynen canım bende senin gibiyim sanırım yerleşme ağrılarıymış artık çok az kaldı benim sata göre 1 haftam var heran herşey olabilir.

canım hadi gözün aydın günün belli olmuş,allah sağsalim kucağına almaayı nasip etsin,şimdiden geçmiş olsn.

canım üzülme hiç inşallah sağsalim alıcaksın bebeğini kucağına.kilosuda gerçekten iyi 35.haftayıda geçtiysen zaten bir sıkıntı olmaz allahın izniyle.

yok canım çatı muaynesi doğumu tetiklemiyor korkma,eşimde muayneden sonra lekelenmem olabileceğini söylemişti ama bende öle bişey olmadı,yani normal yaşadıkların korkucak bişi yok.

ben kaçar kızlar sırtım ağrıdı

bide balkonda kendini yavaş yavaş yeşil soğan sanmaya başlayan kuru soğanlarım var onları ayıklayayımda atayımm bozuklarını

yau bu sene soğanlarmı bi cinsss banamı denk geldii nedirrrr bi tuhaflar yaaa eridi gitti soğanlar yeşillendii kokusu falan tuhaf olduuu

akşamada misafirlike gidicezzz sırtım ağrıyo benim ama evdede sıkılıyomm ne yardan geçebiliyorum ne serden anlayacağınızzzz...biraz dinleneyimde akşama güç toplayayım bariii

ahhh ahh işte ne zaman doğuracağımızı bi bile bilsekkk

bence hazırlık kasılmalarıdır onlar rahim kendini doğuma hazırlıyor.bizdede oluyor sıklıkla.

Benimkide soru işte istiyorum ki biriniz sen yakında doğurursun desinn şöle 3 - 5 gün bi haftaya insan sabırsızlanıyor şu son zamanlarda doğsun da kavuşalım artık istiyor. Böle en ufak kasılmada kendimi kandırımaya başlıyorum ay az kaldı gelio bu diyee heheheh rabbimden hayırlısı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…