selam kızlar şimdi hastaneden geldik, oğlum 2500 olmuş. son hafta pek gelişememiş çünkü suyum nerdeyse bitmiş. dr. durumun çok ciddi olduğunu ve bir an önce bebeği dışarı çıkarmak gerektiğini söyledi. çok üzgünüm, son üç haftadır sancıları önlemek için ilaç alıyorum, doğumu geciktirmeye çalışıyorduk. bebek sıkıntıda olduğu için ilaca rağmen bugün gene sancım var nts'de. pazartesi bir daha kontrol var ve büyük ihtimal çarşamba falan sezeryan yapacak. normal istediğimi söyledim ama bebek için hayati risk var göze almaya değmez gene de sen bilirsin diyor.
o kadar dikkat ediyorum kendime yediğime içtiğime, kayınvalidemde 15gündür hiç biriş yaptırmıyor yatıyorum sürekli ama böyle oldu işte((
bebek küveze girebilirmiş küçük diye, ayrıca sıvıazalması bebekteki bir soruna bağlı da olabilirmiş. bunları doğmadan bilemeyiz diyor.
dua edin nolur kızlar
Kızlar hayırlı günler,artık çoğumuz sayılı günlerini yaşıyor,ben iyice ağırlaştım hiç bişey yapamaz hale geldim,biran önce doğurmak istiyorum,gecem gündüzüm hep sıkıntılı geçiyor,pzt son temizliğimi yapıcam kardeşimle,halılarımı yıkamaya vermiştim serip doğumu beklicem,facede doğuran arkadaşların bebeklerini gördükçe kendi kızımı çok merak eder oldum
bu gece rüyamda göğüslerimden süt geldiğini kızımı emzirdiğimi gördüm,hiç uğraştırmadan beni hemen meme emdi kızım,çok güzel bi hisdi,Allah sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin yavrularımızı..
perşembe günü kontrolüm var,inşallah bir kaç gecedir çektiğim rahim ağrılarının sebebi kızımın kanala girmiş olmasından kaynaklanıyodur,bakalım neler olup bitecek perşembe günü.
nasip bakalım canım şimdilik durum öyle görünüyor ama hiçç belli olmuyor 1 aydır yatıyorum erken doğum olcak diyekızlar sıradaki bebişler sizinnkiler olacak galiba:))))
aynı durumdayız yaaaa..eşimm horul horull ben erkenden işe gidecekmişim gibi kalkıyorumm..gece de uyuyabilsem sıkıntı yok amaaa
kız 2 dk düşmesini nie bekliyosunn..bence hemen gitmelisin hastaneyee...ben dayanamazdım yanii:)panik yapardımm:84:
hayırlı uğurlu olsun şimdidennn...
canım sıkıntı edip bebeişide kasma içerde..kilosuda çok iyi bence..çarşambaya kadar uzatabiliyosa sezeryanişini doktor suyu bitmiş gibi bir durum yok bence..yoksa acl ameliyata almak zorunda kalırdı:)))dualarımız seninle şenaycımm..
inş canım herşeyin hayırlısı olsun....Rabbim hepimizin yardımcısı olsun özledik artık minişlerimizi gelsinler demi amaşenaycım sıkma canını lütfen tatlım ya bebişin kilosu hiçte az değil Allahın izniyle küveze falanda girmicek gör bak benim oğlumun arkadaşı güçlü bi bebiş kiloları birbirleriyle aynı gidiyodu buzamana kadar halada öleler yerim ben onları dualarım seninle cnm ama kzılarında dediği gibi başka bi doktoruada görün öle karar ver sağsalim kucakla inş bebişini
cnm yaa normal isteyenlerden biri ayrılıyo demek aramızdanuff bende tam karar veremeiyorum bi türlü eğer çatı muayenesinde zorlanırsın derse bende sezeryan isticem hayırlısı olsun herkesin sölediği şey o cnm çok fena bi muayeneymiş ama napalım işte bakalım bnm doktor yapıcakmı ona göre bi karar vericem Allahın izniyle sağsalim bebişlerde bizde kurtulalımda artık hangisi hayırlıysa o olsun paazartesi miniğin kollarında inş ne güzel yaaaaaaaaaaa
gayecim senin şu pozitifliliğine hayranın ya öyle güzel motive ediyosunki seni okuyunca kesin diyorum normal doğurucam:):) sonra bi anlık bi tırsma geliyo yine ay aniden sancı başlasa açılma olsa 10cm kolaycacık doğsa bizim bıcırıklar yaw
cnm hadi senin doğum yaklaştı eee gelsin bi zahmet kızçen artık sağlıkla kolaycacık doğur inş sonra gel bize normla doğum hikayeni anlat gaza getir bizi bekliyoruz:)
nurcum inş herşey istediğin gibi olur cnm anneciğin yanında olur
ağrılarında sıklaşmış Allah yardımcın olsun cnm hadi sıra senle sürmelide sanırım
Kızlar hayırlı günler,artık çoğumuz sayılı günlerini yaşıyor,ben iyice ağırlaştım hiç bişey yapamaz hale geldim,biran önce doğurmak istiyorum,gecem gündüzüm hep sıkıntılı geçiyor,pzt son temizliğimi yapıcam kardeşimle,halılarımı yıkamaya vermiştim serip doğumu beklicem,facede doğuran arkadaşların bebeklerini gördükçe kendi kızımı çok merak eder oldum
bu gece rüyamda göğüslerimden süt geldiğini kızımı emzirdiğimi gördüm,hiç uğraştırmadan beni hemen meme emdi kızım,çok güzel bi hisdi,Allah sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin yavrularımızı..
perşembe günü kontrolüm var,inşallah bir kaç gecedir çektiğim rahim ağrılarının sebebi kızımın kanala girmiş olmasından kaynaklanıyodur,bakalım neler olup bitecek perşembe günü.
inşallah kızın kanala girmişitri mapucu
artık beklemek zor gelmeye başlıyo normal doğum düşünüyodun dimi cnm hayırlısı olsun hepimiz için inş
buarada rüyanda gerçek olur umarım en kısa zamanda
nasip bakalım canım şimdilik durum öyle görünüyor ama hiçç belli olmuyor 1 aydır yatıyorum erken doğum olcak diye
inş canım herşeyin hayırlısı olsun....Rabbim hepimizin yardımcısı olsun özledik artık minişlerimizi gelsinler demi ama
evet canım son demlerimizdeyiz artık çoğumuz...dün gece ne yatabildim ne kalka bildim bel ağrısında dönemedim bile yatakta.....hayır olsun rüyanda üzmemiş kızın seni doğuncada üzmez inşş
Kızlar bebek şekerlerim geldi bakın bakalım beğenecekmisiniz bende geçmişe dalayım hemen...
ay kızlarr devasa bir kupayla kahve içiyorum çok mutluyum
Ay ultrason resimlerini mutalaka burayada koy seda bende çok meraklıyım 4 boyutluya ama yinede kıyamadım paracıklarıma cimrimiyim neyimuykumm vaarrr :85: koltukta 20 dk uyumuşumm sersem sepeleğimm.uyumamaya çalışıyorum bugün 5te kalktımmm sabah.uyumayacağımki güya gece uyuyabileyim
akşama misafirliğe gitcez yemek derdi yok yemeğe.gerçi gidince ben yapıcamyani sen tarif et biz yaparız dediler ama tarif etmeklemi uğraşacam bide yaparım daha iyi.ev sahibinin yemekle pek arası yokta zaten tamda yemek değil meze türü şeyler
veee sonunda 4 boyutlu ultrasondan randevumuzu aldıkknihayet pazartesi 6da oğluşumuzu görücezzz 4d 4d
aayyy nasıl midem yanıyo yaaaa içim alev alıyo sanki
kayınvalidem hala mutfakta.bitirmek üzere.oda çok yoruldu ama ben ondan çok yoruldum yattığım yerde valla
Ben GG den aldım canım hatta resimlerini az önce koydum beğenirsen kullanıcı adını sana özelden mesaj atarım...Beklediğim gibi geldi.Sadece 1 tanesi kırıktı oda kargoda oluyo o kadar artık napalım...kızlar biraz geç oldu bnmki ama anca karar verebildim bu bebek şekerlerini netten alanlar nereden aldınız yaa banada yazarmısınız bide beklediğiniz gibi güzellerdi değilmi sanırım fatma almıştı ama hangi sayfada bulamam şimdi siz biliyomusunuz bende bakiim bi
Selam kızlar,
pazartesi günü sabah sezeryanla bende bebegime kavuşuyorum inşallah... çatı muayenemizi olduk
aman ne igrenç bişeymiş ya yada ben öyle yaşadım bilmiyorum... normal dogumda çok zorlancagım için
sezeryan dedi dr...
dualarınızı bekliyorum hepinizden
selam kızlar şimdi hastaneden geldik, oğlum 2500 olmuş. son hafta pek gelişememiş çünkü suyum nerdeyse bitmiş. dr. durumun çok ciddi olduğunu ve bir an önce bebeği dışarı çıkarmak gerektiğini söyledi. çok üzgünüm, son üç haftadır sancıları önlemek için ilaç alıyorum, doğumu geciktirmeye çalışıyorduk. bebek sıkıntıda olduğu için ilaca rağmen bugün gene sancım var nts'de. pazartesi bir daha kontrol var ve büyük ihtimal çarşamba falan sezeryan yapacak. normal istediğimi söyledim ama bebek için hayati risk var göze almaya değmez gene de sen bilirsin diyor.
o kadar dikkat ediyorum kendime yediğime içtiğime, kayınvalidemde 15gündür hiç biriş yaptırmıyor yatıyorum sürekli ama böyle oldu işte((
bebek küveze girebilirmiş küçük diye, ayrıca sıvıazalması bebekteki bir soruna bağlı da olabilirmiş. bunları doğmadan bilemeyiz diyor.
dua edin nolur kızlar
şekerlerin çok güzel canım güle güle kullanmayı misafirlerine vermeyi nasip etsin rabbim
ayyyyy hale bayıldım çok güzeller nerden aldın ne kadar tuttu
teşekkür ederim canım amin inş
GG den aldım melocum 50 tane si 65 tl tuttu
canım kullanıcı linkini atar mısın ben de alıcam çok güzeller
manik beğenmek ne demek bayıldım yaaaaa norlu hemen at mesajı sipariş verim bende çok güzeller cnm yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?