2011 Şubat Anneleri

Cnm bence dr un sezeryan diyorsa sezeryanı tercih et. Riski göze alma derim. Sonuçta kontrol altındasın bebeğin hareketlerinde azalma hissettiğinde direkt dr a git ve nst ye gir derim. Olumlu düşün cnm hakkında hayırlısı olsun.

Kızlar hayırlı günler,artık çoğumuz sayılı günlerini yaşıyor,ben iyice ağırlaştım hiç bişey yapamaz hale geldim,biran önce doğurmak istiyorum,gecem gündüzüm hep sıkıntılı geçiyor,pzt son temizliğimi yapıcam kardeşimle,halılarımı yıkamaya vermiştim serip doğumu beklicem,facede doğuran arkadaşların bebeklerini gördükçe kendi kızımı çok merak eder oldum

bu gece rüyamda göğüslerimden süt geldiğini kızımı emzirdiğimi gördüm,hiç uğraştırmadan beni hemen meme emdi kızım,çok güzel bi hisdi,Allah sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin yavrularımızı..

perşembe günü kontrolüm var,inşallah bir kaç gecedir çektiğim rahim ağrılarının sebebi kızımın kanala girmiş olmasından kaynaklanıyodur,bakalım neler olup bitecek perşembe günü.

inşallah kızın kanala girmişitri mapucu
artık beklemek zor gelmeye başlıyo normal doğum düşünüyodun dimi cnm hayırlısı olsun hepimiz için inş
buarada rüyanda gerçek olur umarım en kısa zamanda

nasip bakalım canım şimdilik durum öyle görünüyor ama hiçç belli olmuyor 1 aydır yatıyorum erken doğum olcak diye
inş canım herşeyin hayırlısı olsun....Rabbim hepimizin yardımcısı olsun özledik artık minişlerimizi gelsinler demi ama

evet canım son demlerimizdeyiz artık çoğumuz...dün gece ne yatabildim ne kalka bildim bel ağrısında dönemedim bile yatakta.....hayır olsun rüyanda üzmemiş kızın seni doğuncada üzmez inşş

uykumm vaarrr :85: koltukta 20 dk uyumuşumm sersem sepeleğimm.uyumamaya çalışıyorum bugün 5te kalktımmm sabah.uyumayacağımki güya gece uyuyabileyim

akşama misafirliğe gitcez yemek derdi yok yemeğe.gerçi gidince ben yapıcam yani sen tarif et biz yaparız dediler ama tarif etmeklemi uğraşacam bide yaparım daha iyi.ev sahibinin yemekle pek arası yokta zaten tamda yemek değil meze türü şeyler

veee sonunda 4 boyutlu ultrasondan randevumuzu aldıkk nihayet pazartesi 6da oğluşumuzu görücezzz 4d 4d

aayyy nasıl midem yanıyo yaaaa içim alev alıyo sanki

kayınvalidem hala mutfakta.bitirmek üzere.oda çok yoruldu ama ben ondan çok yoruldum yattığım yerde valla

kızlar artık geçmişe bakamıyorum öyle yazışıyorsunuz ki bir bakmaya kalktım mı saatlerce geçmişten çıkamıyorum geceleri bende uyuyamıyorum ama maalesef koçiş bilgisayarın sesinden uyuyamıyormuş bide pek meraklıkdır illla bakar nerede ne yapıyorum diye bende erkenden kapatıyorum

kızlar biraz geç oldu bnmki ama anca karar verebildim bu bebek şekerlerini netten alanlar nereden aldınız yaa banada yazarmısınız bide beklediğiniz gibi güzellerdi değilmi sanırım fatma almıştı ama hangi sayfada bulamam şimdi siz biliyomusunuz bende bakiim bi

kızlar benim sancılarım daha çok olmaya başladı ama düzensizz galiba düzene girsede kızım gelsee rahatsız oluyorum sancıdan kayınvalidemde acık yüzüm ekşise sancınmı var diyip beni strese sokuyor benim iyiliğim için söylüyor ama stres işte

ne istediğimi bende bilmiyorum normalmi sezeryanmi,kafam karışık,hayırlısı olsun.

inşallah,hadi doğur gel sıranı savda ben gideyim doğuma:)

Mapuci aynı merak bendede var ebnde çok merak ediyorum kızım neye benziyor diye ama ben 1 şubatta doğurmak istiyorum ocakta gelmesin bebişim.Sabırsızlanıyoruz artık iyice demi :)

ay kızlarr devasa bir kupayla kahve içiyorum çok mutluyum

Ohh yarasın canım kociş pazara gitti gelsin bizde içicez karşılıklı...

Ay ultrason resimlerini mutalaka burayada koy seda bende çok meraklıyım 4 boyutluya ama yinede kıyamadım paracıklarıma cimrimiyim neyim

Ben GG den aldım canım hatta resimlerini az önce koydum beğenirsen kullanıcı adını sana özelden mesaj atarım...Beklediğim gibi geldi.Sadece 1 tanesi kırıktı oda kargoda oluyo o kadar artık napalım...

Hadi gözün aydın canım ama neden normal doğumda zorlanırsın dediki doktor çatı darlığı mı?

Canım merak etme dualarımız seninle ama bebeişinin kilosu maşallah iyi benim arkadaşım doğum yaptı hemde 39. haftasında 2500 doğdu bebeği ve gayet sağlıklı idi merak etme kzılar çok endişeleniyoruz ama bebeklerimizin sağlıklı doğma olasılığı sağlıksız olmalarından kat kat fazla biz hep az olan olasılıkla ilgilenip canımızı sıkıyoruz.Herşey yolunda gider inş canım üzme kendini.

kızlar bende çatı muanesi oldum biraz zor oldu benim için canım acıdı yani ne yalan söylim ondan sonra pembe akıntım geldi olabilirmiş diye okudum nette ama muaneden sonra ara ara sancılarım biraz fazla olmaya başladı acaba çatı muanesi doğumu hızlandırıyormu ki bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi?

manik beğenmek ne demek bayıldım yaaaaa norlu hemen at mesajı sipariş verim bende çok güzeller cnm yaaaaaaa

canım kullanıcı linkini atar mısın ben de alıcam çok güzeller

manik beğenmek ne demek bayıldım yaaaaa norlu hemen at mesajı sipariş verim bende çok güzeller cnm yaaaaaaa

mesfa kullanıcısına ait ürünler 1/4, GittiGidiyor kızlar bu linkte aldığım satıcının ürünleri var bu aşağıdaki linktede benim aldığım ilanın linki tabi kapanmış görünüyor mesaj atarsanız açar sanırım aynı ilandan
AYDEDELİ MAGNETLİ BEBEK ŞEKERİ 50AD GittiGidiyor.com'da #35233173

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…