halecim çağlayandan hebrin var mı:26:
hala yataktan çıkmadım kahvaltı falanda yapmadım bi muz yedim o kadar kalkayımda bişeyler yiyim yazık kızıma...akşam eşimde çok korktu bugünn hep yatcaksın diye tembihleyip gitii bakalım...bol bol buraya takılırım bende
günaydın kızlar biz geldik dün gece benimde sancım oldu geçti ama bide karnım tekrara kabardı bi sönüyo bi kabarıyo kabarınca çok kaşınıyo off çok zor ya napıcam böyle drum karaciğerdendir dedi geçti doğru düzgün bakmadı bile sinir oldum
günaydın kızlar biz geldik dün gece benimde sancım oldu geçti ama bide karnım tekrara kabardı bi sönüyo bi kabarıyo kabarınca çok kaşınıyo off çok zor ya napıcam böyle drum karaciğerdendir dedi geçti doğru düzgün bakmadı bile sinir oldum
bizde sabaha ciktik fakaaattt kasilmalarim duzenli girmeye basladi yani 4dkda bir giriyor bunun yani sira kassigim ile belimde agri oluyorr:44:
canım benimde kaşıntılarım çok fazla... sadece karnımda değil.. durup dururken kolumda,bacağımda,ayak bileğimde v.s. birden kaşınmaya başlıyorum... ne kabartı var ne bişey... sadece çılgınca kaşınıyor...
Özeldeki doktoruma söyledim bana bir kağıt yazdı Salı günü doğumevine polikliniğe gittiğimde doktordan o kağıttaki testleri yapmasını isteyecekmişim.,Aynen doktorum da karaciğer yağlanması olabilir dedi. Fakat öyle önemsememe gibi bişeyde bulunmadı eğer karaciğer yağlanması varsa 38. hafta içinde sezeryanla bebeği doğurtmak gerekir dedi.Aksi halde anneyi biraz riske etmiş oluruz dedi.Çünkü sonucu preeklampsi'ye kadar gidebilirmiş.
Canım sanırım minik kızın gelmek istiyor artık :18: 4dk'da 1 diyorsun Ayyyy doğum bu yaaa!!!!
doğum başlamış galiba... hastaneye gitsen ?
2dkya dustugunde gidecem canim
gelsin artik kizim dun geceden beri boyle duzenli girdi hic uyutmadi
şekerim hadi akşama doğur da gellbizde sabaha ciktik fakaaattt kasilmalarim duzenli girmeye basladi yani 4dkda bir giriyor bunun yani sira kassigim ile belimde agri oluyorr:44:
.
Ayy nasıl bir sancı? neler hissediyorsun? Canlı canlı yazsanaaa!!!
Bende çok heyecanlıyım... kızım 2 gündür az hareket ediyor... daha çok yemek yediğimde.. onun dışında çok az hareket var. :18:
kızlar yarın 7.30 da hastaneye yatıyorum 08.00 de sezeryana giricem.bugün sancılarım 70-90 arasıydı dr alttn muayene etti açılma falan yoktu ama.dr çok rahat normal doğum yapabilirsin dedii çatım müsaitmiş ama bazı nedenlerden dolayı sezeryan olucam kendi seçimimle...dualarınızı bekliyorum kızlarr...kendinize ve bebişlere çok iyi bakın
Ayy nasıl bir sancı? neler hissediyorsun? Canlı canlı yazsanaaa!!!
Bende çok heyecanlıyım... kızım 2 gündür az hareket ediyor... daha çok yemek yediğimde.. onun dışında çok az hareket var. :18:
şekerim hadi akşama doğur da gell
ayyy az kaldı demekki:76:
kızlarrr çağlayandan haber geldiiii
iyiymiş bi problem yokmuş.annesiyle ablası varmış temizlik yapmışlar çağlayanda yorulmuş dinlenmiş o yüzden girememişşş
ay bilmiyorum karnim sertlesince belim ve kassigima agri giriyor 1 dk falan suruyor sonra geçiyor:18:
bu gidisle dogurrum heralda
aman iyi bari bende kesin doğurdu dediydim
şekerim hadi akşama doğur da gell
ayyy az kaldı demekki:76:
ay bilmiyorum karnim sertlesince belim ve kassigima agri giriyor 1 dk falan suruyor sonra geçiyor:18:
bu gidisle dogurrum heralda
Nur valla bende takipteyim sancıların devam edecekmi diye merakla bekliyorum canım hadi inş bebişin geliyordur...
canım bende aynı şekilde sürekli kendimi dinliyorum...ama gerçekten farklı yanı hem belimin ağrısı hemde kasılmalarım....karnımdaki sertleşmeler çok sıklaştı...birde vajinamdan acaip baskı var eşimi diyorum sanki çıkıvercekmiş gibiyarınıda atlatsak pazartesi olsa minişim anneannesini kapıda karşılasa ne kadar güzel olur demi buarada eğer pazartesi olursa eşimle gitcez doğuma başbaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?