- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
su
tuvalet
su
tuvalet
su
tuvalet
yemek
su
tuvalet
yemek
tuvalet
haha çok güldümbu nedir yaw otobüs yolculuğu gibi mola saatleri verir gibi:)) hiçbirimizin birimizden farkı yok
valla aynen böyleee otobüs bile durmaz kız bu kadar molaya
ne sudan vazgeçebiliyorum ne tuvalete gitmeyeyim diyebiliyorum.birbirine doğru orantışlı gidiyo işte
ayy bide kalkıp yatamıyorum bi yandan bi yana hele oflaya puflaya dönüyomm.karnım çok acıyo dönerken
hele dün gece terlemişim yatağın içinde tuvalete kalktım geldim yatağa sanırım terim soğudu birden sağ tarafıma bi sancı girdi cızzz etti bi çığlık atmışımm eşim bi uyandıı ayy adamcağız korktu ama bende korktumm.heryerim ayrı ağrıyo valla
günaydın bacaklarımdaki agrılardan mesanemdeki ağrıdan kasıklarımdaki ağrıdan uyu uyuyabilirsen her bi yerim kemiklerim ağrıyor yaw kocam yatıyor ne güzel ben yine işe gidicek gibi kalktım
Günaydın Kızlar Bugün Kardeşimle Bize Yine Havuzlu Han Yolu Göründü, Bebek Şekeri Sipraişi Vermiştik Onu Alcaz İnşallah..
bende su çok içiyorum sanki ağzım tuz mağarası gibi anlamıyorum dr sordum iç çok güzl dedi ben artık karnımı tasıyamıyorum çok ağır geliyor geceleri benimde bacagıma kıramp giriyor çığlık atıom aşağıdaki meraklı komşu teyze doğuruyom sanıyordur
Günaydın Benim de kemiklerim ağrıyor. Özellikle göğüs kemiklerim
Canım kramp oluşmasın istiyorsan süt, yoğurt muz tüket . Potasyum ya da kalsiyum ekskliğinden kaynaklanıyor. Olmazsa magnezyum tableti kullan.
bende su çok içiyorum sanki ağzım tuz mağarası gibi anlamıyorum dr sordum iç çok güzl dedi ben artık karnımı tasıyamıyorum çok ağır geliyor geceleri benimde bacagıma kıramp giriyor çığlık atıom aşağıdaki meraklı komşu teyze doğuruyom sanıyordur
günaydın exex artık doğurcaz ne havuzlu hanı onca yolu nası yürücen yaw havada çok soğuk dikkatli ol güzelim.bende modesaya gidip beşik siparişi vericem bugun
valla bende sudan vazgeçemiyorum.bazen gece yatarken içmeyeyimde az kalkayım wcye diyorum ama mümkün diill çok içiyorum.aman iyidir suu her derde devaa.
Allah a şükür hiç krampım olmuyooo süt yoğurt peynir en baştan berii fazlasıyla tüketiyodum ilaçta kullanmıyorum olmadı hiç olmazda inşallah
bu arada kayınvalidem geldi başladı işe
Günaydın Benim de kemiklerim ağrıyor. Özellikle göğüs kemiklerim
sabah akşam ben magnezyum kullanıyorum 3 ay oldu anca bu kadar fayda ediyor
benimde sağ tarafa yattımmı çok fena göğüs kafesim ağrıyo batıyo resmen acıyoo duramıyorum.sanki kalbim sıkışıyo gibi oluyo
yoğurt hıc yemıyorum ben belki kiloda var bende ondandır
kolay gelsin
Tek ben de var sanmıştım. Bu bebişler kemiklerimizi kıracaklar :)) Bazen bir vuruyo göğüs kemiğine ayy nefes alamıyorum.
Kızlar doğumlarımıza çok az kaldı. Araştırmaya göre son zamanlarda dinletilen müzik ve masallar doğduktan sonra bebeğin emmesini kolaylaştırıyormuş.
Ben hergün kırmızı başlıklı kız ve Pamuk Prensesi dinletiyorum. Doğduktan sonra dinleteceğim aynı müzik ve masalları bakalım işe yarayacak mı? Ayrıca kolik olan bebekleri de rahatlatıyormuş.
valla ben bişi dinletmiyorumm.
bi ara beşiğindeki dönencenin müziğini dinliyorduk alışsın tanısın sakinleşsin ağlarsa falan diye.şimdi onuda yapmıyorumm
valla bazen canım hiiçç bişi istemiyooo koyverdim gitti gibi bişi oldu.
Cnm dönenceyi bile dinletmen güzel. Anne karnını özlermiş bebekler doğunca. Ondan olurmuş bu kolik dedikleri. Benim arkadaşım dinletmemişti. Kolikten çektiği için bana ne gerekşiyorsa yap çok zor ağlamasına dayanamıyorum dedi. İnşallah bizim bebişlerde olmaz.
Dün tv de izledim. Fön, elektrik süpürgesi ve araba rahatlatıyormuş kolik olan bebekleri :))) Doktor çocuğunda uygulamış.
Bir de doğduktan hemen sonra anne sütü almadan çok az doğal maden suyu içen bebeklerde gaz problemi olmuyormuş. Doktor söyledi bunu da daha önce duymuştum ama zarar verir diye uygulamayacaktım. Doktor söyleyince denemeye karar verdim.
Bir de göğüs yarası olmaması için soğan ı göğüse uyguluyorlarmış. Emzirmeden hemen önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?