2011 Şubat Anneleri

Selam kızlar,

pazartesi günü sabah sezeryanla bende bebegime kavuşuyorum inşallah... çatı muayenemizi olduk

aman ne igrenç bişeymiş ya yada ben öyle yaşadım bilmiyorum... normal dogumda çok zorlancagım için

sezeryan dedi dr...

dualarınızı bekliyorum hepinizden

selam kızlar şimdi hastaneden geldik, oğlum 2500 olmuş. son hafta pek gelişememiş çünkü suyum nerdeyse bitmiş. dr. durumun çok ciddi olduğunu ve bir an önce bebeği dışarı çıkarmak gerektiğini söyledi. çok üzgünüm, son üç haftadır sancıları önlemek için ilaç alıyorum, doğumu geciktirmeye çalışıyorduk. bebek sıkıntıda olduğu için ilaca rağmen bugün gene sancım var nts'de. pazartesi bir daha kontrol var ve büyük ihtimal çarşamba falan sezeryan yapacak. normal istediğimi söyledim ama bebek için hayati risk var göze almaya değmez gene de sen bilirsin diyor.
o kadar dikkat ediyorum kendime yediğime içtiğime, kayınvalidemde 15gündür hiç biriş yaptırmıyor yatıyorum sürekli ama böyle oldu işte((
bebek küveze girebilirmiş küçük diye, ayrıca sıvıazalması bebekteki bir soruna bağlı da olabilirmiş. bunları doğmadan bilemeyiz diyor.
dua edin nolur kızlar

ebrarsenam zehra1715 ve mimix arkadaşlar dogum yapmışlar :)) güle güle büyütün bebeklerinizi

Canım benim hiç kötü tarafından düşünme... Çok şükür bebeğin 2500 olmuş... bu erken doğsa bile güzel bir kilo... Eltimin oğulları 1500gr doğup küvöze girdiler ama 1,5 haftada hemen toparlanıp çıktılar.
Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah... Doktorun söylediği diğer kötü olasılıkları hiiiç kafana takma. Bence sadece oğlun annesine erken kavuşmak istiyor beklemeye sabrı kalmamış.
İnşallah haftaya güzel haberini alırız... Tam teşekküllü bir hastanede küvöz olayından da hiç korkma...
Belki kilosu ve gelişimi yeterli ise küvöze bile gerek kalmayabilir... Bu günlerde senin tek yapacağın oğlunla konuşmak ve hep pozitif düşünmek.
Allah yardımcınız olsun...

slm kızlar.bundan sonra daha çok beraberim sizinle taile girdik yaa :))) yaşasıın!!!ama ev sıkıcı olacak galiba bu son haftalarda dışarı da çıkamıcam fazla ....sancısı olan arkadaşlarımsürmeli nur hadi bir solukta doğurun da bize de moral olun.ben de normal doğum istiyorum ama bir yandan da belfıtığımdan dolayı korkuyorum hem daha çok hissederim sancıları hem de doğumdan sonra artar diye ..şenay üzülme canım su için yapabileceğin birşey yok .ne yapsan arttıramazsın.hem cigerleri de gelişti bebeğininin artık erken doğum bile sayılmaz ..inşallah küvezssiz felan alırsın bebeğini kucağına :))

Son düzenleme:
canım aslında benim pazar istememe nedenim farklı doğumda hep annem olsun istedim yanımda kayınvalidem pazartesi günü dönüyo salı sabahta annemler geliyo inş...ya o berbat ve en zor anlarımda annemla olmak bana daha iyi gelicek kayınvalidemden çekiniyorum çünkü yardım falan isteyemem....yoksa benim doktorum her şartta gelicek kendisi doğuma ama hayırlısı artık
allah yardımcınız olsun canım....gününüz belli olmuş hayırlısı inş...

çok geçmiş olsun canım...içini ferah tut inş sorunsuz sıkıntısız alırsın emre ni kucağına bol dua edelim inş....

senaycımmm bebeğin kilosu az seninde benim gibi suyun az bnmde cok az diyordu doktorum ona göre 47 ml kadar düşmüştü ege ünvtesine gittim kadındoğum hastanesine gittim orda suyuma normal dediler sakın hemen sezeryana karar verme bi başka doktorada örün derim canımm

evet yaa hemen karar vermemek konusunda haklısın gülşah..bana da 6 ayımda özel bir hastane suyun az böyle giderse geri kalan zamanını hastanede geçirebilirsin dedi.çapa tıp fakültesine ve cerahpaşaya gittim suyun yeterli sorun yok dediler.ve şu anda 8.ayımdayım suyla ilgili bir problemim yok çok şükür.tek doktora göre hareket etmemek lazım ...

evt cnmm bn neler cektim suyum az die içmediğim su kalmadı ama işe yaramadı özeller para tuzagı sezeryandaan bnden 1800 para alıcaklarr o yuzdende yapıyolarr az para değilkii

canım kendini üzme...

kiloyla alakalı olsaydı sevimin bebeği küveze girmezdi hem de haftası büyük olmasına rağmen
Allah korusun suyunnun az olması beyin damarlarına zarar verebilir ya da farklı sonuçlar olabilir
oyüzden doktoruna güven canım içini ferah tut

kasilmalardan uyuyamadim kizlar yaa

saat tutuyorum simdiiii

kızlar sıradaki bebişler sizinnkiler olacak galiba:))))

günaydın bacaklarımdaki agrılardan mesanemdeki ağrıdan kasıklarımdaki ağrıdan uyu uyuyabilirsen her bi yerim kemiklerim ağrıyor yaw kocam yatıyor ne güzel ben yine işe gidicek gibi kalktım

aynı durumdayız yaaaa..eşimm horul horull ben erkenden işe gidecekmişim gibi kalkıyorumm..gece de uyuyabilsem sıkıntı yok amaaa

ay bilmiyorum karnim sertlesince belim ve kassigima agri giriyor 1 dk falan suruyor sonra geçiyor:18:

bu gidisle dogurrum heralda

kız 2 dk düşmesini nie bekliyosunn..bence hemen gitmelisin hastaneyee...ben dayanamazdım yanii:)panik yapardımm:84:

hayırlı uğurlu olsun şimdidennn...

canım sıkıntı edip bebeişide kasma içerde..kilosuda çok iyi bence..çarşambaya kadar uzatabiliyosa sezeryanişini doktor suyu bitmiş gibi bir durum yok bence..yoksa acl ameliyata almak zorunda kalırdı:)))dualarımız seninle şenaycımm..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

direkt dalış yaptım ama ağrılar artmışşşşş
benide heyecanlandırıyonuz yaaa
koçiş nöbetten çıktı..uyuyooo...kahvaltı hazırlıycam ona..ama önce size bir bakıyım dedimm..1 saattir geçmişteyimmm....

öpüldünüzzzzzzzzzz

Kızlar dün akşam haberleri izledim annem de aradı o da izlemiş tek tek de yazmış ,bir doktor bebek gazı olmaması için( anneye rezene çayı )bebeğin ağzına 1-2 damla hurma suyu(yalasada olurmuş)yada ilk doğduğunda 1 damla soda verince kesinlikle gaz sancısı olmaz dedi kendi çocuğundada denemiş birde zeytinyağı ile karın bölgesinin ovalanmasından bahsetti kesinlikle şurup gibi ilaçlarla değil doğal yolları tercih edin dedi ne kadar doğru bilmiyorum bunları uygulayıp öneren varmı acaba

haberi bende izledimm..bende zemzem suyu içirilmesi iyidir die duymuştum ama...bide bebişin ilk içmesi gereken şey anne sütüdür die de duydummmmm...kararsızları oynuyorum yanii:)))

amannnn hiç kalkasım yokkkk..koçişi kaldırsam da omu hazırlasa acaba kahvaltıyıııı...

kötümüyüm neee;!!!

şenaycım sıkma canını lütfen tatlım ya bebişin kilosu hiçte az değil Allahın izniyle küveze falanda girmicek gör bak benim oğlumun arkadaşı güçlü bi bebiş kiloları birbirleriyle aynı gidiyodu buzamana kadar halada öleler yerim ben onları dualarım seninle cnm ama kzılarında dediği gibi başka bi doktoruada görün öle karar ver sağsalim kucakla inş bebişini

cnm yaa normal isteyenlerden biri ayrılıyo demek aramızdan uff bende tam karar veremeiyorum bi türlü eğer çatı muayenesinde zorlanırsın derse bende sezeryan isticem hayırlısı olsun herkesin sölediği şey o cnm çok fena bi muayeneymiş ama napalım işte bakalım bnm doktor yapıcakmı ona göre bi karar vericem Allahın izniyle sağsalim bebişlerde bizde kurtulalımda artık hangisi hayırlıysa o olsun paazartesi miniğin kollarında inş ne güzel yaaaaaaaaaaa

gayecim senin şu pozitifliliğine hayranın ya öyle güzel motive ediyosunki seni okuyunca kesin diyorum normal doğurucam:):) sonra bi anlık bi tırsma geliyo yine ay aniden sancı başlasa açılma olsa 10cm kolaycacık doğsa bizim bıcırıklar yaw
ay bilmiyorum karnim sertlesince belim ve kassigima agri giriyor 1 dk falan suruyor sonra geçiyor:18:

bu gidisle dogurrum heralda
cnm hadi senin doğum yaklaştı eee gelsin bi zahmet kızçen artık sağlıkla kolaycacık doğur inş sonra gel bize normla doğum hikayeni anlat gaza getir bizi bekliyoruz:)

nurcum inş herşey istediğin gibi olur cnm anneciğin yanında olur
ağrılarında sıklaşmış Allah yardımcın olsun cnm hadi sıra senle sürmelide sanırım

aynen bende miskinliğin doruğundayım... kalkıp akşam için yemek düşünmem ve yapmam lazım ama hiiiiç içimden gelmiyor.
Zaten sol kasığımda bir acı var bi türlü anlayamadım neden olduğunu... ağrı gibi değil resmen bir acı.

bide terzi kendi söküğünü dikebilse... Bende aynen senin gibiyim... Ne kadar pozitif olsam da bir anlık bi cesaret geliyor ama sonra yine korku ağır basıyor ve hemen sezeryan olsam keşke diye dua ediyorum.
Valla sanırım böyle böyle doğurucaz :) Sonuçta korkunun ecele faydası yok.

canım hayırlı olsun,evet katılıyorum çatı muayenesi bencede iğrenç bişey,günün belli olmuş bol bol dua et doğuma girerken,adına çok sevindim.

hakkında hayırlısı olsun,amcamın gelini 3 gün önce sezeryan ile doğum yaptı bebek gelişemediği için son dakikaya kadar içerde tutmaya çalışmışlardı,bebek 2.600 kg doğdu,küveze girmedi durumu çok iyi,evdeler,kötü şeyler düşünmemeye çalış,çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Canım ben de izledim. Ben inanıyorum hastanede çalışan hemşire arkadaşım söylemişti "onun arkadaşında denemişler çocukta gaz olmamış" doğal maden suyunu dr dan da duyunca deneyecğim ben. Hurma sünnetmiş zaten. Bebek doğunca damağına küçücük değirmek gerekirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…