2011 Şubat Anneleri

kızlar burcunun verdiği tarife göre yaptım bebek kurabiyelerimi bakın nasıl olmuş.şimdilik streç filme sardım şu küçük poşetlerden bulabilirsem alıp onlara geçirip kurdelayla bağlıyacağım ve hastane ziyaretine gelenlere(sadece bakmaya gelecek olan hemşireler var,başka kimsemiz yok:()vericem.
canım harika olmuş ya ellerine sağlık
bende öğretmenim bende:46:
(ilk mat öğrt)
ben de fen ve teknoloji 8.yılımı çalışıyorum
aaa bende öğretmenim fizik benim branşım da gerçi 1 sene oldu nerdeyse evdeyim ama
zümresayılırız
kızlar bu arada ben interneti üst komşumla kullanıyodum kendisi yarın taşınacağaı için bi süre giremiycem hbriniz olsun doğumdan önce hbr veririm size
ayyyyy...gözde haber ver mutlaka
al benden de o kadar.sözde 37.haftaya kadar çalışacaktım ama evdeki hesap kızıma uymadı :27: inanırmısın o kadar kopmuşum ki okuldan bugün karne verildiğini sabah haberlerinden duydum utandım öğretmenliğimden :78:kurban bayramından 1 hafta sonra heyet raporu verdi doktor.erken doğum tehlikem vardı.her hafta iğne oldum falan.şimdide kızım çıkmak bilmiyo yaaa :37: sen de aynı durumdasın bildiğim kadarıyla dimi? buarada öğretmenler odası gibi oldu burası :9:
evet ya ne kadar çokmuşuz
bennde inş son iş günümü bitirdim.pazartesi rapor almayı düşünüyorum.yoruldum sankiim...
dinlen artık canım...zaten erkanın ilk sorduğu soru hala çalıştırıyor muyuz seni? oluyyor
kızlar juliet kaçar :37: yarın hatta artık bugün diyebilirim kızımı görücez inş :49: belki de son kez olur bu kontrol.bidahakine varmadan doğururum belki :66: hepinize ii gecelerrrr :16:
inşallah canım en kısa sürede gerçeğini de görürsün
canım bana annem ve doktorum çok büyük destek oluyorlar...doktorum konusunda en başından beri çok şanslı olduğumu düşünüyorum....hayırlısı artık...Allah kimseyi bu yolda eğlemesin...

çok güzel olmuşlar....ellerine sağlık...maşallah ne kadar beceriklisinizz ya tebrikler:80:

evet malesef bu konu gerçekten büyük bir sıkıntı ülkemizde...sanırım sezeryan bazen annelerin bazen doktorların işine geliyor...aslında Allah vücutlarımızı normal doğuma uygun yaratmış...ama nedense korkuluyor....ben mesela acaip tırsıyorum ama doktorumun ve annemin desteği biraz gaza getiriyor...kendime güvenim geliyor şimdilik...inş dediğiniz gibi hepimiz bir avazda kurtuluruz....doktorum konusunda eşimde bende çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz maşallah diyelim:nazar:

ben 2 senedir evde oturan bi öğretmenim...kolejde gece gündüz bilmeden çalışırken evlilikle birlikte ev hanımı oldum........okulu,öğrencileri,derslerimi çok özlüyorum...ama eşim pek sıcak bakmıyor kendisi nöbetli çalışıyor ya ben çalışırsam sadece kapıda karşılaşcaz:9:şimdi bi de prensesimiz geliyor bakıcı olayı falan çok ters geliyo bundan sonraki hayatım nasıl olcek merak ediyorum...
nur çocuklarını bbüyütünce başlarsın iş hayatına
Kızlar iyi geceler, bu saate kadar hastane kurabiyelerimizle uğraştım, bakın bakalım olmuşmu, paketleme süsleme başka zamana yoruldum valla:71:
dscf4881e.jpg

dscf4884s.jpg
canım harika olmuş minik mertler elllerina sağlık ne çok emek vermişsin
Aynen canım bende de aynı sorun var ne yapacağımnı şaşırdım bu ağrıya katlandığıma göre doğum sancısınada katlanırım diye düşünüyorum.
iyi gelirse bende kullansam olur mu ki....
canım bana profesör olan doktorum verdi kocaeli acıbademde çalışıyor Allahım şükür azıcık hafifletti birde günde 2 kez 20 dakika ılık suya otur dedi onu da yapıyorum
Bu arada 25 kurabiye yaptım, ameliyat ekibinede vericem dr ada, dr a başka bişey almadım kızlar, süslü sepetimi ve lohusa şerbeti takımımıda götürücem çünkü doğumdan sonra şerbet dağıtıyolarmış hastanede jest olarak, gelenlere sürpriz olsun :)):49:
burcu brn dr düşündm de şerbet takımını yıkamak flan sorun olur diye vazgeçtim sadece lokum götüreceğim
Kızlar sevincin bebeğini gördünüzmü maşşallah nasılda tombiş yanaklı:))) çok tatlı face den baktım şimdi :):emir_bebek:
ayyyyyyyyyyyyyyy:nazar::nazar::nazar:
ya bi bebek bu kadar mı güzel olur maşallah ya
herkesee günaydın........
nasılsınız fıstıklar
ben dün gece hiçç uyuyamadım bel ağrısından mahvoldum resmen....şimdide erkenden kalktım eşimle arkadaşına kahvaltı hazırladım onlar çıkınca ilk hedefim uyumakk:27:
çağlayandan haberiniz var mı kızlar sankim görünmüyoo pekk....
sabah uyanır uyanmaz dsen aklımageldin acaba doğurdu muki diye
benim memem sarktı sanki böcek ısırıyo gibi altı kasınıyor bu memeler bölemi kalcak acaba bu şekilde rahat olmuyor bide sanki dolgun değil gibiler yaw yada ben anlamıyorum
canım s üt dolunca normale döner sanırım

günaydın kızlar
bu gece ilk kez uyanmadan 8 e kadar uyudum kahvaltımızı yaptık,Allaha şükür acım biraz hafifledi en azından yürüyüp oturabiliyorum

evet elektrik süpürgesi bide aspratörde rahatlatıyomuş bebeklerii

valla maden suyunuda ilk defa duydum hakkaten doktormu dedi.yaaa ağır gelmezmi yaaaa yazıkk bebeğe

soğanıda ilk defa duyuyorum valla ben sürmem ne yalan söliimmm yazık bebeğin ağzına falan gelir sütün tadını almadan soğanı alır yavrucak :37:

Canım herkesin kendi görüşü. Ben de ilk duyduğumda senin gibi düşünmüştüm bebek emmez kokar diye. O yüzden doğuma girmeden (sezeryandan önce) süreceğim ben. Göğüs yarasından bebeği emziremeyenler var. Dayanılacak bir acı değil diyorlar. Herkeste farklı oluyormuş İnş bizde olmaz. Şimdiden lansinoh göğüs ucu kremini sürmeye başladım. Bir ay öncesinden kullanılmaya başlanırsa etki yapıyormuş.

Maden suyu doğal sonuçta. Çay kaşığının ucuyla verilecek çok değil.

günaydın kızlar..

çok garip bi rüya gördüm.. allah hayırlara çıkarsın inşallahh.. nur_45 doğum yapmış gece.. gelmiş topikte yazmış.. "hastaneye gidemeden doğurdum kızlar ben" diye.. "gayet iyiyim " demiş.. hafu da bi cep numarası vermiş.. "hemen o numarayı ara ki bebeğin kaydı yapılsın yoksa elinden alırlar bebeği" diye yazmış...

garip bir rüyaydı yaa.. allah hayırlara çıkarsın inşallahh...

günaydın kızlar..

çok garip bi rüya gördüm.. allah hayırlara çıkarsın inşallahh.. nur_45 doğum yapmış gece.. gelmiş topikte yazmış.. "hastaneye gidemeden doğurdum kızlar ben" diye.. "gayet iyiyim " demiş.. hafu da bi cep numarası vermiş.. "hemen o numarayı ara ki bebeğin kaydı yapılsın yoksa elinden alırlar bebeği" diye yazmış...

hayırlara çıksın canım akşamdan nur dedi ya sancım var diye ondan etkilenmişsindir ben de sabah hemen uyanınca nuru düşündüm

yasmin bugün biraz daha iyiym Allaha şükür sen ne yaptın nasıldı gece,yağmurum nasıl

iyi canım çok sevindim iyi olmana.. rüya gördümde onu yazıyordum soracaktım bende sana nasıl oldun diye... duruyağmur iyi acıkmış tepiniyor içerde.. kahvaltı yapıcam şimdi.. :54:

günaydın kızlar..

bende gördüm rüyamda bi bebek burdan birinin bebeğiymiş hastanede görmeye gitmişimm.minicik çok tatlı bişiiiydii.ama kimin bebeği bilmiyorum hatırlamıyırum.

çağlayana msj attım şimdi erken diye aramak istemedim cvp gelirse haber veririm

bende gördüm rüyamda bi bebek burdan birinin bebeğiymiş hastanede görmeye gitmişimm.minicik çok tatlı bişiiiydii.ama kimin bebeği bilmiyorum hatırlamıyırum.

çağlayana msj attım şimdi erken diye aramak istemedim cvp gelirse haber veririm

yok yok arama yatoyo falansa...nasılsa görünce yazar canım sağolasın

günaydın kızlar biz geldik dün gece benimde sancım oldu geçti ama bide karnım tekrara kabardı bi sönüyo bi kabarıyo kabarınca çok kaşınıyo off çok zor ya napıcam böyle drum karaciğerdendir dedi geçti doğru düzgün bakmadı bile sinir oldum:47::47:

kızlar yarın 7.30 da hastaneye yatıyorum 08.00 de sezeryana giricem.bugün sancılarım 70-90 arasıydı dr alttn muayene etti açılma falan yoktu ama.dr çok rahat normal doğum yapabilirsin dedii çatım müsaitmiş ama bazı nedenlerden dolayı sezeryan olucam kendi seçimimle...dualarınızı bekliyorum kızlarr...kendinize ve bebişlere çok iyi bakın

canım şuan bebişini kucağına almışsındır inşallah allah analı babalı büyütsün

kızlar burcunun verdiği tarife göre yaptım bebek kurabiyelerimi bakın nasıl olmuş.şimdilik streç filme sardım şu küçük poşetlerden bulabilirsem alıp onlara geçirip kurdelayla bağlıyacağım ve hastane ziyaretine gelenlere(sadece bakmaya gelecek olan hemşireler var,başka kimsemiz yok:()vericem.

Kızlar iyi geceler, bu saate kadar hastane kurabiyelerimizle uğraştım, bakın bakalım olmuşmu, paketleme süsleme başka zamana yoruldum valla:71:
dscf4881e.jpg

dscf4884s.jpg

kızlar ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar bayıldım çok becerikli gördüm sizleri

dscf4881e.jpg

dscf4884s.jpg

Müthiş olmuş, ne kadar güzel bence işi gücü bırakıp kurabiye işine gir:) Ben sipariş veririm ilk müşteri olarak :46:

günaydın kızlar..

hayrolsun canım valla bende bütün gece tetikte bekledim çünkü hem bel ağrım hem kasılmalarım çok fazlaydı....sabaha çıktık ama belim falan geçmedi kasılmalrımda devamm ediyor artık hayırlsı...ay rüyaları nasıl yorumlarsan öyle çıkarmış ya ben çok mu kolay doğurcam acaba :32:inşş hepimize hayırlı kolay doğumlar olsun diye duaediyorum hep...
hayırlara çıksın canım akşamdan nur dedi ya sancım var diye ondan etkilenmişsindir ben de sabah hemen uyanınca nuru düşündüm

saolun canım...bütün gece bekledim ama sinyaller çok arttı her an olabilir diye bekliyorumm

hala yataktan çıkmadım kahvaltı falanda yapmadım bi muz yedim o kadar kalkayımda bişeyler yiyim yazık kızıma...akşam eşimde çok korktu bugünn hep yatcaksın diye tembihleyip gitii bakalım...bol bol buraya takılırım bende:66:

Back