2011 Şubat Anneleri

canım harika olmuş ya ellerine sağlık
bende öğretmenim bende
(ilk mat öğrt)
ben de fen ve teknoloji 8.yılımı çalışıyorum
aaa bende öğretmenim fizik benim branşım da gerçi 1 sene oldu nerdeyse evdeyim ama
zümresayılırız
kızlar bu arada ben interneti üst komşumla kullanıyodum kendisi yarın taşınacağaı için bi süre giremiycem hbriniz olsun doğumdan önce hbr veririm size
ayyyyy...gözde haber ver mutlaka
evet ya ne kadar çokmuşuz
bennde inş son iş günümü bitirdim.pazartesi rapor almayı düşünüyorum.yoruldum sankiim...
dinlen artık canım...zaten erkanın ilk sorduğu soru hala çalıştırıyor muyuz seni? oluyyor
kızlar juliet kaçar yarın hatta artık bugün diyebilirim kızımı görücez inş belki de son kez olur bu kontrol.bidahakine varmadan doğururum belki hepinize ii gecelerrrr
inşallah canım en kısa sürede gerçeğini de görürsün
nur çocuklarını bbüyütünce başlarsın iş hayatına
Kızlar iyi geceler, bu saate kadar hastane kurabiyelerimizle uğraştım, bakın bakalım olmuşmu, paketleme süsleme başka zamana yoruldum valla

canım harika olmuş minik mertler elllerina sağlık ne çok emek vermişsin
canım bana profesör olan doktorum verdi kocaeli acıbademde çalışıyor Allahım şükür azıcık hafifletti birde günde 2 kez 20 dakika ılık suya otur dedi onu da yapıyorum
burcu brn dr düşündm de şerbet takımını yıkamak flan sorun olur diye vazgeçtim sadece lokum götüreceğim
Kızlar sevincin bebeğini gördünüzmü maşşallah nasılda tombiş yanaklı:))) çok tatlı face den baktım şimdi :)
ayyyyyyyyyyyyyyy
ya bi bebek bu kadar mı güzel olur maşallah ya
sabah uyanır uyanmaz dsen aklımageldin acaba doğurdu muki diye
benim memem sarktı sanki böcek ısırıyo gibi altı kasınıyor bu memeler bölemi kalcak acaba bu şekilde rahat olmuyor bide sanki dolgun değil gibiler yaw yada ben anlamıyorum
canım s üt dolunca normale döner sanırım

günaydın kızlar
bu gece ilk kez uyanmadan 8 e kadar uyudum kahvaltımızı yaptık,Allaha şükür acım biraz hafifledi en azından yürüyüp oturabiliyorum

çağlayan doğurdu muki hemde doğum gününde kızlarr numarası olan biri sorsun mesajla bende yok

Canım herkesin kendi görüşü. Ben de ilk duyduğumda senin gibi düşünmüştüm bebek emmez kokar diye. O yüzden doğuma girmeden (sezeryandan önce) süreceğim ben. Göğüs yarasından bebeği emziremeyenler var. Dayanılacak bir acı değil diyorlar. Herkeste farklı oluyormuş İnş bizde olmaz. Şimdiden lansinoh göğüs ucu kremini sürmeye başladım. Bir ay öncesinden kullanılmaya başlanırsa etki yapıyormuş.

Maden suyu doğal sonuçta. Çay kaşığının ucuyla verilecek çok değil.

günaydın kızlar..

çok garip bi rüya gördüm.. allah hayırlara çıkarsın inşallahh.. nur_45 doğum yapmış gece.. gelmiş topikte yazmış.. "hastaneye gidemeden doğurdum kızlar ben" diye.. "gayet iyiyim " demiş.. hafu da bi cep numarası vermiş.. "hemen o numarayı ara ki bebeğin kaydı yapılsın yoksa elinden alırlar bebeği" diye yazmış...

garip bir rüyaydı yaa.. allah hayırlara çıkarsın inşallahh...

hayırlara çıksın canım akşamdan nur dedi ya sancım var diye ondan etkilenmişsindir ben de sabah hemen uyanınca nuru düşündüm

yasmin bugün biraz daha iyiym Allaha şükür sen ne yaptın nasıldı gece,yağmurum nasıl

iyi canım çok sevindim iyi olmana.. rüya gördümde onu yazıyordum soracaktım bende sana nasıl oldun diye... duruyağmur iyi acıkmış tepiniyor içerde.. kahvaltı yapıcam şimdi..

bende gördüm rüyamda bi bebek burdan birinin bebeğiymiş hastanede görmeye gitmişimm.minicik çok tatlı bişiiiydii.ama kimin bebeği bilmiyorum hatırlamıyırum.

çağlayana msj attım şimdi erken diye aramak istemedim cvp gelirse haber veririm

yok yok arama yatoyo falansa...nasılsa görünce yazar canım sağolasın

günaydın kızlar biz geldik dün gece benimde sancım oldu geçti ama bide karnım tekrara kabardı bi sönüyo bi kabarıyo kabarınca çok kaşınıyo off çok zor ya napıcam böyle drum karaciğerdendir dedi geçti doğru düzgün bakmadı bile sinir oldum

canım şuan bebişini kucağına almışsındır inşallah allah analı babalı büyütsün

Kızlar iyi geceler, bu saate kadar hastane kurabiyelerimizle uğraştım, bakın bakalım olmuşmu, paketleme süsleme başka zamana yoruldum valla

kızlar ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar bayıldım çok becerikli gördüm sizleri

Müthiş olmuş, ne kadar güzel bence işi gücü bırakıp kurabiye işine gir:) Ben sipariş veririm ilk müşteri olarak

hayrolsun canım valla bende bütün gece tetikte bekledim çünkü hem bel ağrım hem kasılmalarım çok fazlaydı....sabaha çıktık ama belim falan geçmedi kasılmalrımda devamm ediyor artık hayırlsı...ay rüyaları nasıl yorumlarsan öyle çıkarmış ya ben çok mu kolay doğurcam acaba inşş hepimize hayırlı kolay doğumlar olsun diye duaediyorum hep...
hayırlara çıksın canım akşamdan nur dedi ya sancım var diye ondan etkilenmişsindir ben de sabah hemen uyanınca nuru düşündüm

saolun canım...bütün gece bekledim ama sinyaller çok arttı her an olabilir diye bekliyorumm

hala yataktan çıkmadım kahvaltı falanda yapmadım bi muz yedim o kadar kalkayımda bişeyler yiyim yazık kızıma...akşam eşimde çok korktu bugünn hep yatcaksın diye tembihleyip gitii bakalım...bol bol buraya takılırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…