canım ben 150 tl ye aldım..kraft tı galiba..içinde yatağını vermiyorlar, zaten gerek te yokmuşş, yatağıda incecik bişey zaten ben baktım..60-100 arası değişiyo fiyatı yataklarında..
satıcı bana bebek battaniyesi serdiklerini yada hiçbirşeye gerek olmadığını söyledi..
ben uyku seti almıştım..onu serdim altına:)
kızlar ben bişi daha sorcammm sizeeefikrim geldi yineeee :26:
şimdi ben kızıma oda yaptım.. allahın izniyle orda yatacak sürekli.. ama anneme falan giderken götürmek için ve orda yatması için bi park yatak almaya karar verdim :93: biraz geç oldu ama verdim karar... hangi marka ve ne kadara aldınız ??? içinde yatağını veriyorlar mı?? yoksa onuda ayrı mı alıyoruz...
nasıl yani canım ??? yaylı yatak koyulmuyormu içine ?? ana eee ortopedik bişeyin üzerinde yatması gerekmiyormu ???
canım ben chicco lullaby romantic modelini aldım 350 nakit yatağı da visko 70 civarıydı ama benimki uzun süre kullanacak oda yapmadık daha, arada sırada kullanacaksan daha uygun bir şey alabilirsin.
Nurcum neden korkuyosun ki senin sezeryanmı olacaktı??? Ne güzel işte bebişin gelir vakitlice fenamı..
Canım ben kraft504 aldım gayet güzel ama büyükçe odadan odaya geçirmek zor yani eğer seyyar kullanıcam diyorsan daha darlarına bakmalaısın.
ben de senin gibi düşünmüştüm..ortopedik yatak bekliiyodumm..adam bana incecik bişey gösterdii...yaylı filan değil..form almış mink bir yorgan gibi bişeyy..park yatakların yatağı oymuşşşş:26:
nasıl yani canım ??? yaylı yatak koyulmuyormu içine ?? ana eee ortopedik bişeyin üzerinde yatması gerekmiyormu ???
ingilizce gibi kalmış aklımda ama evet zümreymişiz.
ingilizceci benim canım))
kıslar kociş olmayınca yine duramadım...bakın şunları yaptım...keçeden..beşiği süslemede veya dönencegibi kulanırım diyom..nasıl olmuş...daha çeşit çeşit yapmayı düşünüyom
http://www.hizliupload.com/img/dscf2063.jpg
http://www.hizliupload.com/img/dscf2062.jpg
şunlar gibide yapıcam sonra...bu renklerim vardıda
dönence ve ayraç:) | 10marifet.org
nassı fikiiiir
benim dün 3280 di
çok büyük iyileşme yok ama azıcık hafifledi kortos diye ilaç verdi
senin ing.olduğunu iyi biliyorum canım
kıslar kociş olmayınca yine duramadım...bakın şunları yaptım...keçeden..beşiği süslemede veya dönencegibi kulanırım diyom..nasıl olmuş...daha çeşit çeşit yapmayı düşünüyom
http://www.hizliupload.com/img/dscf2063.jpg
http://www.hizliupload.com/img/dscf2062.jpg
şunlar gibide yapıcam sonra...bu renklerim vardıda
dönence ve ayraç:) | 10marifet.org
nassı fikiiiir
canım çok güzel bi fi,kir valla yapta koy resimlerini merak ettim nasıl olucak ama bu resimler gibi olmasın çok büyük açana kadar canım çıktı
Nurcum neden korkuyosun ki senin sezeryanmı olacaktı??? Ne güzel işte bebişin gelir vakitlice fenamı..
Canım ben kraft504 aldım gayet güzel ama büyükçe odadan odaya geçirmek zor yani eğer seyyar kullanıcam diyorsan daha darlarına bakmalaısın.
şu resim yükleme işinde çok beceriksizim..başka yerden beceremedim.pratik bi yer varsa söyle lütfen
Canım bence annen haklı ben bu işte genetiğe çok güveniyorum bence doktorunda öneriyorsa onu dinlemelisin valla doktorunu tebrik ettim.canım benim doğumumun nasıl olacağı doğumdan sonra belli olacak galibaşimdilik ters bi durum yok herşey normal anormal olan tek şey benim sezeryandanda normaldende çok korkuyor olmam(hamilelikten önce çok sıkıntım oldu da benim)....doktorum ısrarla normal doğum öneriyor sezeryan için gün falan vermiyor....ve bana çokk cesaret veriyor çok kolay bişeymiş gibi anlatıyor...annemde benim doğumlarım çok kolay oldu seninkide öyle olur diyo...ordanda alıyorum gazı...ama böle sancım falan oluncada çok tırsıyorum...tek temennim hastaneye gittiğimde çok açılmamm olmuş olsun hemencecik nasıl olduğunu anlamadan kızımı kucağıma almak.... hayırlısı inşş
bu arada ben de türkçeciyimmmmmmmm
slm kızlar
ben de varımmmm ben de ingilizceciyimmm
bu arada ben de türkçeciyimmmmmmmm
canım eğer ortopedik yatak olursa ki onlar çok kalın oluyo biliyosun park yatağın üst katını hiç kullanamazsın zaten yüksekliğe yaklaşır bebişde yataktan düşer allah korusun.Park yatakların için sert bi zemini var zaten üzerinede o ince yataklardan alıyosun güzel oluyor.
yasmincim bende park yatak aldım ve iikialmışım çok şıkta duruyo hemde gayet kullanışlı tavisiye ederim kumaşıfalanda çok güzel bnmki sevi bebe park yatak 210tl idi 40 tlde yatağı visko havalı park yatak yatağı ortapedik hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?